reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Karola 100 lat dla Oliwki :pP
a całkiem może być, właśnie zjadłam ze 2 kilo mandarynek i chyba pęknę. A powiedz mi moja droga, kiedy wizyta u gina? Skończyłaś już clo? dostaniesz coś na pęknięcie pęcherzyków czy naturalnie będziecie próbować??
Dziękuję w imieniu Oliwki,przekazałam jej zyczenia:)
Clo skończone,ostatniego dnia wzięłam 2tabl. a nastepnego 3 mimo,że nie powinnam...
Encorton mnie osłabił i rozkłada mnie choróbsko... :(((
Ginka mam jutro na 19,zobaczymy jak pęchole i jak są czy będziemy je pekać czy czekamy...się okaże...

carola bedzie dobrze, strach ma wielkie oczy. nawet sie nie obejrzysz a bedziesz sama samochodem smigac.
sto lat dla Oliwki:-)
Dziekuję w imieniu Oliwki:)
Wiolka,ja już jeździłam,ponad rok automatem bez prawka...
Jutro będę się uczyć manualem... :) Będzie wesoło:)

Coś na poprawę humoru dla wszystkich kobiet :-D

Zobacz załącznik 412177
Sol,jesteś the best:)
Kradnę na Fcbooka:)

Zobacz załącznik 412178
dla Kocurka i innych-moje 7kg kangurzego szczęścia;)-na mamusię grzecznie nie zwracamy uwagi;)

Paulinka piekna dziewczynka:)

reklama
Hej hej heloł :-D

Młody zjadł wczoraj mleczko po 17stej i zasnął koło 18 stej :-) i uwaga obudził sie po 6 i kręcił sobie szczebelkiem od łożeczka a teraz lezy i piszczy ;-) ;-):-) . Ja sie sama przebudziłam o 4.30 zobaczyc czy młody wogole oddycha ze sie nie budzi . Ja patrze a młody w najlepsze sobie śpi na brzuszku ;-):-)

aa i najlepsza akcja jaka mi sie wczoraj trafiła :-).
Odchodze juz od kasy w TESCO zmierzam do wyjscia a taka malutka dziewczynka siedzi w wozku sklepowym i jedzie z tata przede mną i na całe TESCo krzyczy do mnie : " Ciocia ciocia " a tata jej mowi to nie jest ciocia to ta w pisk i w smiech ;-):-). KOchana;*

no i spać mi sie nie chce :-D
a dzisiaj mam wizyte u dermatolog ;-).

a i wczoraj Krzysiek zadzwonił na domofon koło 21 z pytaniem czy wyjde na klatke . a moja odp stanowczo brzmiała NIE :-D

Rurka , Wiolka , Carolina , Made , Sergi , Ajas , Ewula , Asionek , mlodam , Mary , Paulina , LiL , Jos , Zizi , Sol , Maran , Kocurek , Asiek , Agapa , Pysia , JUst i reszta wspaniałych pozdrawiam i przysyłam WIeLKI BUZIAK DLA KAZDEJ OSOBNO ! ; * i wstawać proszę ;* :-)

Ostatnia edycja:
Hejka!

Mało wlatuję, bo walczymy z Mią i jej płaczem - wczoraj płakała mi cały dzień niemal. :szok::szok: Do tego nie spała prawie wcale, a ja sama, bo mój M. zaraz po pracy pojechał załatwiać kilka spraw. Boże, byłam tak wykończona, ze zasnęłam jak tylko wrócił o 20. Mia płakała gdzieś tak od 20 do 22 potem od 4.30 do 5.30. :zawstydzona/y::zawstydzona/y: A teraz leży na macie już z pół h i nie płacze, ale ziewa, jest śpiąca i tak naprawdę albo zaśnie, albo się popłacze - czekam, co się stanie... :zawstydzona/y:

Zaraz poczytam, co się działo.
Oooo, już kwęczy, zaraz wracam.

OK, Mia zasnęła...
:-)

Młodamamusia - to ładnie Ci Rafałek śpi!!! Też tak chcę!

Paulinka - ale super fotka, kochana! Śliczne obie! A chusta jak się sprawuje? Od kiedy można używać?

Rurka, Wiola, Ewula - jak tam Wasze samopoczucie?

Carolineee, Zizi, Ajas, Lil, Mademoiselle, Kocurek, Sergeevna, Agapa i wszystkie Panie - pozdrawiam gorąco!

Ostatnia edycja:
Witajcie Koleżanki :))

Mary a dziękuje, noc gorsza, bo po tych mandarynkach to tak mnie żołądek bolał, że spać nie mogłam. Ale obudziłam się o 10 to troszkę mi lepiej.
Mam nadzieję, że u Was szybko się wyklaruje sytuacja ze spaniem :))

Wiola kiedy masz egzamin?:cool2:

Młoda, Paulina co u Was??

Cześć Dziewczęta :-p

Paulina, rureczka, Sol!!!!!! Ładnie mi życzycie, nie ma co :-))) Ja już Kochane limit wyczerpałam, wystarczy mi te 9 lat mniej pracy, naprawdę :-D))

Mary - ale piękności :zawstydzona/y: Będziecie mieć cudowną pamiątkę.
Mogę wiedzieć ile taka sesja kosztuje?

rureczka - ja tak pochłaniałam mandarynki z Igorkiem :-) i jak się urodził to miał takie plamy czerwone :eek:co prawda zeszły dość szybko, ale lekarka szybko się zorientowała, że to przez cytrusy może być i stosowaliśmy przez pierwszy miesiąc Oilatum ;-) POMOGŁO !!!

Cześć Made :)) nie wiem czy jeszcze mandarynki ruszę- całą noc tak mnie żołądek bolał... Łukaszowi się dostało nawet za to że oddycha :D :D :D ale rano na szczęście przeszło.

Kochane potrzebuję Waszej rady:
Przyjechała z Niemiec moja teściowa. Od czasu jak Łukasz wrócił, czyli kilka miesięcy nie odezwała się do nas ANI RAZU :eek: wczoraj dzwonili do nas i zapraszali do siebie. I tutaj mam dylemat- nie chciałabym się z nimi widzieć, jestem zła i rozgoryczona na ten ich brak zainteresowania, ale z drugiej strony pewnie Łukaszowi będzie przykro, bo to w końcu jego rodzice... Powinnam do nich pojechać czy lepiej nie?:eek:

Mary piękne zdjęcie:)

Mnie rozłożyło na maksa,nie mogę się ruszyć...leżę w dresie pod kołdrą i kocem i telepie mną...wstanie po kompa było jak wycieczka w góry:(
Jestem spocona i śmierdząca i nie wiem jak pojadę do ginka a wcześniej na komisję lekarską z Oliwką...jak mam się umyć skoro nie mam siły?

Rurka jeżeli uważasz się za dorosłą i poważną osobę (za taką Cię mam) to powinnaś pojechać z mężem i powiedzieć teściowej co Ci leży na sercu.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry