reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jos ogromne gratulacje.
Ale chwila czy ty się nie wepchałaś w kolejkę???
:-D Ja jestem jeszcze przed tobą.

Dziewczynki wiem że ostatnio się tu nie udzielam, ale to z powodu różnego samopoczucia i prblemów z córką. Dopadają mnie ostatnio wymioty, walczyłam chwilę temu ze skurczami, no i ładna pogoda zachęciła mnie do wyjscia na podwórką z Majką

reklama
jezzu w końcu przysnęła po natarciu obficie dziąseł bobodentem, albo te zęby w końcu wyjdą albo się wyprowadzam normalnie;)

Mary-super maleńka spała-a ja po prostu nie spotkałam się z tym sposobem na marchewkę;) a marchewkę stosuję się właśnie przy zatruciach/biegunkach-działa ściagająco;)a pamiętam że jak Danio jadł jej czasami za dużo to potem była wojna z brzuszkiem-ważne aby nie przesadzic

Serg-a więc niedługo ty;) biedną Agapę wyprzedzicie z Jos;)

Lil-a ja dostanę ostatnie dwa macierzyńskie+kasę za urlop i papa praco...no ale nic, odchowam sobie niunie chociaż, Daniel spokojnie pójdzie do przedszkola-na razie wydaję macierzyńskie na prawo i na lewo:-D-a ty pamiętaj i kup coś sobie-bo wiem że jak ma się dzieci to tylko o nich się myśli-a tobie się też coś należy

pozdrawiam

Bede sporadycznie bo mam jakiegos dziwnego lapa na zastepstwo...ani PL znkow ani nie kumam o co w nim chodzi....

Ale cisza:szok:

Jesteśmy już po wizycie, Łukasz był ze mną pierwszy raz w gabinecie:-D Dziecię najpierw spało, później się obudziło i fikało :)
Termin porodu jednak 30.05 ale to pewnie jeszcze się zmieni, ogólnie ciąża starsza niż suwaczek pokazuje. Wszystko bardzo dobrze. Synek został na razie synkiem:-D
Zobacz załącznik 411945

:)))))))))))))))))))))) Witaj made !! Ale nas jos zaskoczyła, nie????

Moja mała uspana... mam cichą nadzieję, że pozwoli mi na drzemkę. Nie wyłączam TV bo się boję, że ją nagła cisza obudzi i chowam się pod kocykiem, do jutra papapa..!!

JOS KOCHANA :laugh2: MOJE SERDECZNE GRATULACJE :tak: UDAŁO CI SIĘ NAS ZASKOCZYĆ I TO W JAKI SPOSÓB :-D MAM NADZIEJĘ, ŻE CZUJESZ SIĘ DOBRZE I WRÓCISZ DO NAS SZYBKO JÓZEFINKO :tak: JEDNAK MIAŁAŚ DOBRE PRZECZUCIA CO DO SYNKA I PIĘKNE IMIĘ WYBRALIŚCIE, ŻYCZĘ, ŻEBY BYŁ SPOKOJNY I DAŁ MAMIE TROSZKĘ ODETCHNĄĆ :tak::tak::tak: CZEKAMY NA CIEBIE I ZDJĘCIE "NASZEGO" NOWEGO BEJBIKA :tak::tak::tak:

Królewna się budzi, ale jeszcze zdążę dzień dobry powiedzieć!!!!!!!!!! O kupka poszła z małym piardem hehe :-):-) No to buziaczki i jak dam radę to coś więcej skrobnę :-)

Paulinka dzięki Tobie mam wiele drobnych prezentów dla dzieciaczków - ale teraz chciałabym coś fajnego dla Maciusia - za około 100 zł - bo najpierw święta, a 15 stycznia on ma urodziny, więc też coś trzeba. Ale jak patrzę na stertę jego zabawek, którymi się nie bawi to się zastanawiam CO MU KUPIĆ??? Czym Danielek się najchętniej bawi?

Kocurku drzemka się udała???

Boogie co u Ciebie????????

Ostatnia edycja:
reklama
Oliwka zdrówka!!!!!

Ja na allegro zalicytowałam 6 różnych pozytywek dla małej - kurcze mam nadzieję, że nie wygram wszystkich 6 aukcji.............:eek::eek::eek::szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry