reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A ja dostałam trochę pozytywek i brzęczących i niebrzęczących pluszaczków dla córeńki, ale nie mogę jej dawać, bo pies szaleje na ich punkcie :szok: - ostatnio zabrał jej taką myszkę-szmatkę przytulankę!! Ależ dostał naganę od Pana jeeej...!! Nie powiem, że mu się nie należy, jest niemożliwy :sorry: Jak mała zacznie raczkować to pies będzie żył w garażu chyba...

A tak poza tym DZIEŃ DOBRY I PIĘKNE SŁOŃCE we Wrocku :-):-):-)
Ja nie tak wyspana jak wczoraj. Ola od 3 nad ranem do 6 nie spała, a potem już była akcja: Kamil - pies - kot i po spaniu :-p

Mnie gardzioło męczyło więc tez źle spałam:(
Nam Roszpuna gryzie wszystko co znajdzie na drodze...zabiera do swego łoża i nie ma jej...
Ciekawe kiedy Jos wyjdzie ze szpitala...

Hehe ale to prawie takie same pozytywki a dzidzia tylko jedna :-D

Kocurku Olenka musi się nauczyć co to dzień a co noc i będzie lepiej!

Tylko jedna ręka mi została więc na razie zmykam...

Ostatnia edycja:
Zablokowali mi telefon :eek: No ale jak ja nie mam czasu zapłacić zaległości ????? :-p Co usiądę do lapka, żeby coś porobić, to najpierw do Was zaglądam, a potem Oleńka mi nie pozwala :-p

Dobra. Zapłaciłam.
Oparzyłam się piekarnikiem :baffled: Nie zauważyłam górnej grzałki, a piekę kawał mięsa, bo chłop aż do czwartku wraca nach hause po południu ;-)
Czy ja muszę chcieć podołać wszystkiemu??? Właśnie umyłam kibelki ;))) Opanuj się kocur !!!!

Ostatnia edycja:
hej koleżanki-zupka dla małej się pichci-zakupy zrobione-ekologiczna tzn. brudna na ryneczku marchewka zakupiona;), szczepienie zaliczone- całe 7100g wagi szczęścia;)

dołączam do mam noszących dzieci-a było tak fajnie-przy okazji ząbkowania dziecię moje zrobiło się tak marudne że szok-wczoraj wieczorem to ani mata ani leżaczek panci nie pasował-więc chusta poszła w ruch;) teraz muszę poszukac w necie jakiejś pozycji przodem do świata;) ktoś może zna?

Lil-Daniel najchętniej bawi się klockami,papierem, nożyczkami, klejem, pisakami-wtedy to cały pokój się bawi;)
ostatnio coś marudzi że chciałby lego dostac-tak myślę czy lego duplo 2-5 lat czy może takie coś(bardzo lubi zwierzątka i maszyny rolnicze):LANDET Gospodarstwo ze zwierzętami, 13s - IKEA i 3 TRAKTORY + MASZYNY ROLNICZE MODELE ROLNICZE (1935871529) - Aukcje internetowe Allegro- a i jeszcze mój syn uwielbia swój rowerek biegowy i pojazdy budowlane z bajki bob budowniczy i kolejką drewnianą :
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30064359/
pozdrawiam resztę

Hej,
Kocurek, życie kobiety jest ciężkie i bardzo odpowiedzialne:cool2:

Będziecie się ze mnie śmiały, ale wczoraj zrobiłam test ciążowy:sorry::sorry::sorry: od kilku dni czuję się źle, @ miałam niezbyt obfitą, zawroty głowy się zdarzyły, testy leżą w domu więc jednego zrobiłam, oczywiście nic nie pokazał, to znaczy nie było dwóch kresek:rolleyes2:
Prawdopodobnie mam niedobór żelaza:eek:

reklama
Komu słabą kawkę cappuccino w szklance Ballantines'a ??? :-p Fajnie wygląda. Trzeba się jakoś ratować :-D

zizi my tu z Tobą aż do wyczekanego skutku :tak: Buziaki !!!
paulinko 7 kilo w chuście?? hehe ładnie :-) Ja właśnie z moimi śpiącymi 4 kiloskami biję kotlety - że też małej to nie przeszkadza :eek:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry