reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol musi posiedzieć w samotności chwilkę,pewnie sama wyjaśni jak nadejdzie czas:)

Szczeniaczki pójdą w świat,może jeden z nami zostanie:)

reklama
Mnie ostatnio G zagadał, czy byśmy nie przygarnęli malucha, bo koleżance podrzucono miot trzech a la niby bernardyn... Ale przecież nie dam rady jeszcze szczeniaka chować :eek: - sam Bilon to duże szczenię totalnie nieogarnięte :sorry: Myślisz, że dasz radę przy bejbiku jeszcze..?? :-p

Haha Kocie...wiesz,ja już tak mam,że im więcej na głowie tym lepiej mi idzie:)

Poza tym testowałam kocięta (6sztuk + 2 dorosłe) w czasie ciązy i było ok,potem rozbrykany pies przy niemowlaku i też dałam radę:)

Serge witaj Kochana,ja mam zwykłą rozpuszczalną ale Kocur serwuje dzisiaj cappuchino:)
Znowu jajniki pracują,czuję...

To ja może poproszę te cappucino od Kocurka?... :zawstydzona/y::-)

Karola i bardzo dobrze, że pracują! Was pewnie też czeka pracowity cykl, co?... :-) :laugh2: Oj, będą prezenty na święta, będą.... :rofl2: Dwie czerwone! &&&&&&&&

Serge,mam nadzieję:)))) Boję się tylko,że się rozczaruję... :( i to właśnie będzie przed świętami...
No ale nie ma co gdybać...okaże się za jakiś czas....
My narazie trenujemy do staranek:)
Ninka wybrała kolor czerwony do Twojego nicku:)
Zmykam,będę później.

Carola wiem coś o tym... ja się tak rozczarowałam w zeszłym roku 20 i 22 grudnia :-( A w tym roku już niespodzianka pod serduszkiem! :tak: :-)

Widziałam, że Jos się rozpakowała w weekend :laugh2: Takiej to dobrze! :zawstydzona/y: Ja już się doczekać nie mogę...

reklama
Kawka dla koleżanek :))))))))))))))))))))))) Posypki tylko brak :sorry: i nie umiem artystycznie pianki nałożyć, ale to moje pierwsze baristyczne kroki :-p

sergi no a co tam z Tobą słońce?? To ostatnio to nie były jednak wody?? :confused:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry