reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Karola-ale ci się cholerst.wo porobiło...ja i tak trzymam cały czas kciuki za ciebie

mała próbuje usnąć, Daniel grzebie w klockach

a ja dostałam dziś śpiworek-wylicotowałam na alle używany eisbarchen, na zdjęciach jak nówka-jak dostałam to też jak nówka, oprócz tego że kobieta nie napisała że przy otworach na pasy wszystko poprute-widać wnętrze śpiworka, i co ja mam teraz zrobić?

Paula napisz do pani,wyślij zdjęcie tej wady i zażądaj zwrotu pieniędzy,oczywiście odeślij spiworek.
Kurde,chamstwo ludzi nie zna granic.

zizi : :-( trzymaj sie mocno !!!!!!!!!!!!

carola : :-(

paulina : chamstwo...szok normalnie ...

just : myslalam wczoraj i dzis o tobie gdzie cie wcielo :))))))))

rurka : ja tez zazdroszcze tego wyspania sie ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maly spal 2h15 ja zero... latalam do wc... ledwo stoje na nogach... Ile mozna..? :-(

asionek : super ze paszport gotowy :) nic tylko szykowac walizki :))))))

wrocilam , byli rodzice Lukasza , troche posiedzieli, na odchodne Iwa sie rozplakala ze chce jechac z nimi i ja zabrali. potem musimy po nia pojechac.
robie domowa pizze , ktos ma ochote

carola, ajas wspolczuje, mam tylko nadzieje ze wasze starania nie mojda na marne i w koncu przytulicie swoje malenstwa. zycze wam tego z glebi serca.

jos wlasnie co z decyzja? podjeta?

paulina to swinstwo, zadzwon do niej i opindol a potem zarzadaj zwrotu pieniedzy

ewula jak tam?

dobra ja będę zmykać-napisałam na razie grzecznego maila do Pani w sprawie śpiworka, ewentualnie chyba mąż zadzwoni bo jego nerwy nie poniosą-tylko się zastanawiam w kwestii zwrotu kto ma teraz ponieść koszt przesyłki?

idę ślubnemu obiad robić
a tak w ogóle, nasza wczorajsza rozmowa przed snem:
M:kocham cię
Ja:a dlaczego mnie kochasz (wymuszenie komplementów;))
M:bo jesteś dowcipna, zawsze przy mnie i mnie rozumiesz
Ja: ja też cię kocham
M: a dlaczego ?
Ja szczerze jak zwykle: a kto inny by ze mną wytrzymał:-D

Plamienie + różowy śluz....:angry: nic nie rozumiem

Ginek dzwonił,kazał przyjechać do gabinetu o 20.15

Powiedział,że może być ciąża zagrożona,pozamaciczna albo nie wiadomo...Mimo negatywnych testów...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry