reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Karola-ale ci się cholerst.wo porobiło...ja i tak trzymam cały czas kciuki za ciebie

mała próbuje usnąć, Daniel grzebie w klockach

a ja dostałam dziś śpiworek-wylicotowałam na alle używany eisbarchen, na zdjęciach jak nówka-jak dostałam to też jak nówka, oprócz tego że kobieta nie napisała że przy otworach na pasy wszystko poprute-widać wnętrze śpiworka, i co ja mam teraz zrobić?

Paula napisz do pani,wyślij zdjęcie tej wady i zażądaj zwrotu pieniędzy,oczywiście odeślij spiworek.
Kurde,chamstwo ludzi nie zna granic.

zizi : :-( trzymaj sie mocno !!!!!!!!!!!!

carola : :-(

paulina : chamstwo...szok normalnie ...

just : myslalam wczoraj i dzis o tobie gdzie cie wcielo :))))))))

rurka : ja tez zazdroszcze tego wyspania sie ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maly spal 2h15 ja zero... latalam do wc... ledwo stoje na nogach... Ile mozna..? :-(

asionek : super ze paszport gotowy :) nic tylko szykowac walizki :))))))

wrocilam , byli rodzice Lukasza , troche posiedzieli, na odchodne Iwa sie rozplakala ze chce jechac z nimi i ja zabrali. potem musimy po nia pojechac.
robie domowa pizze , ktos ma ochote

carola, ajas wspolczuje, mam tylko nadzieje ze wasze starania nie mojda na marne i w koncu przytulicie swoje malenstwa. zycze wam tego z glebi serca.

jos wlasnie co z decyzja? podjeta?

paulina to swinstwo, zadzwon do niej i opindol a potem zarzadaj zwrotu pieniedzy

ewula jak tam?

dobra ja będę zmykać-napisałam na razie grzecznego maila do Pani w sprawie śpiworka, ewentualnie chyba mąż zadzwoni bo jego nerwy nie poniosą-tylko się zastanawiam w kwestii zwrotu kto ma teraz ponieść koszt przesyłki?

idę ślubnemu obiad robić
a tak w ogóle, nasza wczorajsza rozmowa przed snem:
M:kocham cię
Ja:a dlaczego mnie kochasz (wymuszenie komplementów;))
M:bo jesteś dowcipna, zawsze przy mnie i mnie rozumiesz
Ja: ja też cię kocham
M: a dlaczego ?
Ja szczerze jak zwykle: a kto inny by ze mną wytrzymał:-D

Plamienie + różowy śluz....:angry: nic nie rozumiem

Ginek dzwonił,kazał przyjechać do gabinetu o 20.15

Powiedział,że może być ciąża zagrożona,pozamaciczna albo nie wiadomo...Mimo negatywnych testów...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry