reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
carola : :-:)-:)-:)-:)-(

asionek : super ze nocki juz lepsze :)
teraz juz bedzie z gorki!!!! :)
jaka u wa stemperatura???? u nas rano jak do przedszkola zasuwamy 3 w dzien moze z 6-7!!!masakra!!! az mnie trzesie :) zamowilam dzis na str; decathlonu mlodemu polarki i spodnie nawet z polaru tak zimno...a za jakis miesiac pewnie dojda rajstopy... albo cholerwka i nie miesiac a tygodnie lub dni... szok temperaturowy ....

ja ide spac, nie czekam na mezowskiego, bo wroci ok. 24...

asionek : rogal super rzecz :) nawet na po porodzie do czytania itp :)

kolorowych wszystkim!

reklama
witam sie
mialam dzis super noc , mala wieczorek wygnala mnie ze swojego pokoju, polozyla sie do lozka ,wziela 2 misie, ja ja przykrylam kolderka , dalam buzi na dobranoc i poszlam:szok::-). nie wiedzialam ze moje dziecko umnie tak zasnac.potem poszlam sprawdzic oczywiscie bo w duzym szoku bylam, ale zasnela w ciagu 5 minut. ale bylam dumna:-).do tego cala noc przespala bez budzenia i uwaga wstala nie o 6 a o 8:szok::-).

rurka ja mam dobrego gina, ogolnie w naszym rejonie ma bardzo dobra opinie, taki stary wyjadacz bo on gdzies pod 70 juz podchodzi:-p:-D

jos u nas tez zimno rano jak Lukasz do pracy wstaje to jest od -2 do 0 a w dzien okolo 4 stopni.ja juz w kozakach biegam.

carola bardzo mi przykro ze tak wszystko sie wali, ale wiem ze jestes silna kobieta i dadz sobie rade.napewno wszystko sie ulozy. :-*

asionek skad ja to znam... wiem ze teraz to co napisze jest wredne ale jak milo poczytac ze nie tylko ja mialam takie przejscia z Iwcia. w odwecie bedziesz mogla sie smiac jak twoj synus bedzie mial juz 7 miesiecy a ja bede znowu wojowac z noworodkiem

paulina dzien dobry:-)jak tam?

Hej kobietki!!!!!!

Wioluś gratuluję udanej nocy!!!!!!! Mała super duża panna już!!! A swoją drogą to spanie chyba rzeczywiście od atmosfery zależy - bo u nas też nocka super - Maciuś spał do 8 - a ja do 7.30 - a w nocy po każdym karmieniu od razu zasypiałam - i dziś pełnia sił i szczęścia!!!!!!

Hej Paulinka :-)

Rureczko dzidzia śliczna - i tak jak Asionek napisała - jak się chce być mamą, to stres zaczyna się już na etapie starań - i nigdy się nie kończy :-) Ale miłość do dziecka jest większa i ten stres też nie zawsze taki intensywny - cieszę się, że dobrze u Ciebie!

Oliwka
przykro mi, że musiałaś odwołać wyjazd - wiem jak takie coś się przeżywa....A nie uda Wam się jakoś w styczniu lub lutym pojechać????

Kocurku śniłaś mi się z Olą dziś!! I Made też tam była! Byłam u Ciebie w mieszkaniu jakimś i była obdarta tapeta hehe - nie wiem skąd mi się to wzięło :-) Chyba czas, żebyś mi poświeciła w oczy zdjęciami swojego pięknego domku :-) Miałaś wstawić zdjęcia to czekam :-)

Buziaki dla wszystkich!

Hej Wiolka-a dobrze nawet choć ząbkujemy powoli;) wczoraj wieczorem walczyliśmy z małą do 22 żeby zasnęła, do 3 rano wstałam może z 3-4 razy do niej, potem ją nakarmiłam a po 4 wylądowała u mnie w łóżku bo nie miałam siły biegać po pokoju-ale wiesz jak to się śpi z maluchem-na jednym oku;), a po 6 przyszedł Daniel do nas, także jesteśmy z mężem wygniecieni;)
super że Iwa załapuje samodzielne zasypianie-ale jak nie śpi w dzień to nic dziwnego że pada wieczorem-Daniel w sumie ok roku to załapał-choć musiał mieć zapaloną lampkę nocną i drzwi od pokoju otwarte;)

a gdzie Kocurrro-jestem ciekawa jak szczepienie i ile nam Oleńka urosła;)

lilus czyli moze noc jakas taka ze super sie spalo. w sumie czemu sie tak spalo to niewazne , wazne zeby czesciej tak bylo:-).
a do mnie dzis rano dotarlo ze Iwa juz taka duza i madra a niedlugo bedzie kolejny ,,wyjec " mi kolo lozka plakal:-)
a powiec jak Macius, lepiej dzis?

paulina niestety wiem jak to sie spi z maluchem w lozku.ja przewaznie po kilku podejsciach w nocy do Iwy tez ja kladlam z nami , albo jak bardzo marudzila to sobie na brzuchu, zeby tylko spac:-)

Ostatnia edycja:
opowiem wam fajną akcję którą ostatnio miałam-wylicytowałam na allegro śpiworek do wózka dla Mai-pani nie chciała opcji płacę z allegro więc podała namiary do banku a że było już późno to stwierdziłam że zrobię przelew dnia następnego (czyli wczoraj) po południu. wczoraj o godz. 10 mąż dostaje maila że pani już wysłała śpiworek...a o 16 dostaliśmy od niej mega pozytywny komentarz i oboje zgłupieliśmy-szybciutko przelaliśmy jej pieniążki- i teraz nie wiem czy kobieta jest świeża na allegro i tak w ciemno bez kasy wysyła rzeczy, czy nie wie że się tak nie robi i czy ją uświadomić?albo ma może taką technikę sprzedaży-bynajmniej zgłupliśmy obobje z mężem i czekam na paczuszkę;)

Lil-cieszę się z tobą że pospałaś-może mi też się kiedyś uda;)

Wioluś zgadzam się, że oby więcej takich nocek!!!!!!!!! Maciuś lepiej-ale do przedszkola w tym tygodniu nie idzie...........

Paulinka
niedługo chyba będzie lepiej ze spaniem....

Na razie tyle bo mam tylko jedną rękę......

reklama
hej misie

ja jeszcze w dwupaku. mała lezy bardzo nisko i uderza mnie w pecherz jak tylko wstaje ale to boli....

kocurek no pokazałabyś swój domeczek bo może faktycznie masz tam poobdzierane tapety;)

karolina kochanie ty to masz przejscia.. trzymaj sie dzielnie ty zawsze taka silna jestes dasz rade;)

paulina, asionek ja tez mam rogala super sprawa polecam

rurka jak dziś sie czujesz?

wiola super ze iwusia taka dzielna ;)

ciekawe jak tam mary tak jej zazdroszcze ze tuli swoja niunie;)

dziękuje wam wszystkim za wczorajsze wsparcie szczgólnie made za jej historie podbudowała mnie;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry