reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
rureczka dziękuję, chociaż jedno oko będzie na oścież :-D

mloda m no heej..! Fajny weekend oprócz zatok... coś dużo dziewczyn na te zatoki kurczę :( A Kamil przystojny jak młody bóg hehehe ;))))))) Na szczęście jeszcze mi dziewczyn nie sprowadza ;-)

carola - Ty się tylko nie dawaj i nie poddawaj no żesz Ty ..!!! Buziak ! :))

Ostatnia edycja:
reklama
Kocur to super że Oleńka dobrze zniosła szczepienie- no a te pierwsze najgorsze bo też w nóżkę-ja zawsze trzymam dzieci i serce mi pęka...a szczepiłaś normalnie czy skojarzoną?

a może byś reflektowała dla małej damy, Maja to miała dwa razy na sobie-na swój chrzest i ślub cioci, sukienka ze sklepu 5.10.15. rozmiar 62, buciki rozmiar 16
Zobacz załącznik 408219Zobacz załącznik 408220

hihi jos pora, żebym i ja zainwestowała w spory zapas, bo widzę że się nie obejdzie :sorry:

Wiecie co.. strasznie się umordowałam wczoraj z tą wyprawą. Ręce mam jeszcze słabe przez te drętwienia (choć jest lepiej), stelaż wózka ciężko wpakować do bagażnika (dobrze, że się mieści!), fotelik zamontowałam niedobrze, bo pasy jakieś krótkie :confused: Opony sflaczałe, ciąg silnika jakiś nie ten tego, a samochód masakrycznie wprost brudny - żebym ja dziecko takim autem na pierwszą wycieczkę wiozła nooooosz grrrr...!!! Musi mi go G. jakoś doprowadzić do stanu w ten weekend..
Ale misja zaliczona, nawet w Lidlu byłam :)))))) dzięku czemu mogę objeść się teraz bananem i wafelkiem i gotowanym jabłkiem iiiiii.... ŻELKAMI :-D:-D Komu koooomu...????

paulina głupia sprawa - szczepiłam normalną z sanepidu, bo miałam za mało środków na karcie, żeby wczoraj zakupić skojarzoną :/ Zabrakło mi jakieś 10zł.

Ostatnia edycja:
ja sie reflektuje na zelki :)

ide sobie zrobic kanapke z nutella, po tajniacku - schowam sie przed mlodym zeby czekolady nie wolal :-)

paulina ja z tego stresu i niewyspania... no nie wyrabiam bez paru kalorii :sorry:

jos ależ proszę - miśki dla Pani podano :)))))))))))) ale żółtych już nie ma :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry