reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary - buziaczki dla ciebie i córeczki :tak:

jos - dziękuję - lepiej już dzisiaj - może nie rewelacja ale jest ok :tak:
wiola - zaczynałam od 500 i schodzę w dół :p

A ja dzisiaj rano zepsułam sobie humor czytając wyborczą odnośnie expose Tuska:
"Według wtorkowej "Rzeczpospolitej" Tusk w piątkowym expose ogłosi m.in. ograniczenie becikowego i ulgi na dzieci. Dziennik pisze, że propozycje działań będą uzależnione od tego, jak wysoki będzie wzrost PKB lub czy będziemy mieli do czynienia z recesją. Jak wynika z ustaleń "Rz", w wariancie zakładającym najlepszy stan gospodarki od najbliższego roku z ulgą na dzieci musieliby się pożegnać rodzice posiadający jedno bądź dwójkę dzieci."

reklama
Ale się strachu najadłam... po sikaniu na papierze zostały mi jakieś farfocel, od razu z nerwów brzuch mnie rozbolał. Poszłam się położyć, znowu siku, znowu farfocle. Dzwonię do swojego lekarza- kazała szybko do szpitala. Zrobili usg i wszystko dobrze na szczęście. Ciąża zdrowa, 11/12 tydzień. Serduszko bije, Dzidziula się ślicznie ruszała, machała rączkami i nóżkami. Lekarz powiedział, że to od luteiny dopochwowej, bo wysusza i podrażnia śluzówkę i w razie gdyby coś takiego się powtórzyło to od razu na oddział mnie kładą. Kamień z serca!!!
Zobacz załącznik 407991Zobacz załącznik 407992

ale wiesci :))))))))))

MARY : GRATULACJE OGROMNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DUZO DUZO SZCZESCIA !!!!!!!!!!!!!!
WRACAJ SZYBKO DO FORMY :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

rurka : ciesze sie ze wszystko ok z dzidziulkiem :))))))))))))

wrocilismy ze spaceru i placu zabaw, zmarznieci... herbata z miodem :)))))

rurka ale ładny ludzik :) i super że wszystko dobrze :):)
mary-beth serdecznie gratuluje :)

sol w temacie tuska "by żyło sie lepiej - wszystkim", "zrobimy więcej" - to zdaje sie jego oststnie hasła wyborcze ;)

reklama
rureczko ja teraz pewnie pod koniec grudnia lub na poczatku stycznia pomiedzy 20a 23 tyg. ja chodze do gina na NFZ i bede miec 3 usg w ciagu calej ciazy

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry