reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
made mam za małe.. nie zakleszczę ssaka :dry:

Witaj rureczka wczoraj nie dojrzałam pytania, ja dałam (znaczy syn zaniósł) tylko papiery ze szpitala i z USC akt urodzenia i żadnego wniosku nie wypełniałam :))

Maxwell zaszczycił biały stół ze szklanym blatem pod obrazem Rubenta hehehe :-p Zimny ten stół wybrałam coś hmmm.... Aaaaaahhhhh Jooosss moja kochana - mam dawny, deszczowy Paryż nad stołem - prosto z Paryża :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki Kocurku, ciekawa byłam jak to się właśnie odbywa... mam jeszcze czas na zgłębianie wiedzy :D

Kawka prawie wypita :unsure:
Przelewy porobione, Kruk niech się oddynda od mojego auta :-p
Mała leży w wózeczku (???!!!!) ale ewidentnie kombinuje jakby tu nie zasnąć :sorry:
A ja dumam nad kreacją na wielkie wyjście do świata i ludzi :-p:-D Nawet do Lidla planuję zajść z przychodni :szok:

Czy ja aby zmieszczę stelaż wózka do bagażnika...
I GDZIE SĄ KLUCZYKI I PILOT DO GARAŻU I BRAMY ??? :eek:

Jestem w proszku .................

Oddalę się na szykowanie i poszukiwanie... :))))

Ostatnia edycja:
INFO OD MARY: Nasza córcia Mia przyszła na świat o 8.47 z wagą 3200 g. CC błyskawiczne. Już karmiłam. Jest śliczna a my przeszczęśliwi. Buziak!

MARY GRATULACJE MOJE OGROMNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mary gratulacje.

no i jak zawsze ja wrocilam to wszystkie pouciekaly,
Iwie krtan zaczela dokuczac tak jak myslalam, kolejne syropy a jak nie przejdzie przez tydzien to antybiotyk

ewula bedzie dobrze, wytzrymasz napewno jeszcze troche

kocurku powodzenia na szczepieniu i za kolkiem

made ojeju a mamusia taka wrazliwa? buzi dla Zygmusia

jos Wszystkiego najlepszego dla Poldeczka w dniu imienin

pewnie mialam jeszcze cos komus ale zapomnialam
:-p

reklama
Mary dziękuje za wszystkie kciuki - mówi, że bardzo jej pomogły :-) Bała się ogromnie, ale CC było naprawdę błyskawiczne. Niedługo ma stanąć na nogi.Trochę boli ją rana, ale ma nadzieję, że szybko się zagoi. Mia sobie słodko śpi, a Mary odpoczywa. Opiekę ma super, a jej M. jest przekochany i pomocny.

MARY
na pewno wszystko szybko się zagoi, a Ty się już tylko będziesz cieszyć macierzyństwem!!!!!!!!! Witamy kolejnego maluszka na BB!!!!!!!

BUZIAKI DLA CAŁEJ RESZTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry