reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wtedy mnie tym wkurzal a teraz to mi to lotto.
wydaje mi sie ze on w ted sposob probowal mnie zmotywowac do przejsci na diete

reklama
Ciekawe jaka figurę miałby facet po urodzeniu dziecka. Przecież to normalne, że z wiekiem się starzejemy i już nie wyglądamy tak dobrze jak kiedyś. Teraz kochana żadna dieta nie wskazana, po porodzie będziemy się martwić:-D

Mi na szczęście mąż nic nie mówi:)))
Zaścieliłam łóżko,umyłam podłogę w łazience...padam:)

rurka faceci ogolnie sa cwani jezeli chodzi o ciaze i dzieci...
ciaza -jego wklad to zaplodnienie, kilka chwil przyjemnosci i nic sie z jego cialem nie dzieje
porod- postoi, popatrzy
nieprzespane noce- facet nie moze ci pomoc bo pracuje i musze sie wyspac. a jak juz ci pomoze to potem musisz sluchac przez tydzien jaki to on byl dzielny bo w nocy nie spal 2 h a jeszcze caly dzien w parcy dal rade
jedzenie- to ty jesz sniadanie z maluchem na rekach lub przy cycu

no i sie pogadalam to tak z lekka nuta satyry

Wiola...różni są faceci.Ja aż tak nie mam.Mąż wstaje do Niny jak się coś dzieje,jak choruje to czuwa całe noce,w weekend ja śpię on się zajmuje...
Chyba jakiś dobry egzemplarz mi się trafił:szok:

Umyłam wszystkie podłogi,pozbierałam kurtki(7 leżało),doprowadziłam stół do stanu stołu a nie graciarni:)

Wiola,ja szpieg szoguna wyszpiegowałam,że u Was z dużymi paczkami jeździ inny pan listonosz,popołudniami:) haha,nadaję się na detektywa:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
carola przed chwila byl listonosz, ten co zawsze ,swoim maluchem:-)
dziekujemy bardzo , Iwa chodzi w czapce z pomponem i mowi ze idzie na spacerek:-)

a co do tego wstawania w nocy to moj rzadko wstawal, zdarzylo mu sie moze z 5 razy w sytuacjach kryzysowych gdy mala byla chora, za to teraz jak marudzi w nocy to bierze poduszke i idzie spac do niej.
pomarudzic troche musialam ot tyle:-)

A ja jestem wściekła! Zaplanuj sobie coś na popołudnie a i tak nic z tego nie wyjdzie :wściekła/y: mieliśmy z Łukaszem dzisiaj tyle spraw do załatwienia, a tu w pracy szef wpadł i co? Zostają dłużej. Od 7-20stej:angry::angry::angry:

hejka

witam sie juz tradycyjnie z zombim na twarzy... maly spal tylko 1,5h bo kaszel meczyl, a ja oczywiscie ZERO, bo sluchalam jego kaszlu... ( mimowolnie, nie dalo sie nie slyszec niestety...)

kocurek : slicznego mialas bobaska:)))))))))))) te oczy :) a jak ciezko sobie wyobrazic ze z takich slodkich bobaskow pozniej wyrastaja takie byki, ze pewnego dnia sie gola!!!! :eek:

paulina : sliczne butki :))))))))))))))

wiolka :
slicznego masz boba budowniczego... mojemu nietsety faza klockow plastikowych i drewnianych minela... chyba bedzie amatematyczny i alogiczny jak mama... co to za porazka bedzie dla lojca urodzonego matematyka!!!!! :)

carola : mowisz ze uprosilas szpile ??????? :)))))) ja sie szykuje na duze sexy zakupy po porodzie :) zmienic obuwie i bielizne no i troche zewnetrznych wdzianek :))))))))

mary : &&&&& za jutro !!! koniecznie nas informuj !!!!!!!

made : dziekuje kochana ! czekam niecierpliwie na relacje z cc :)

MEGA PROSBA DO ASIONKA : CZY MOZESZ MI NAPISAC STP CZY ROBILAS GRONKOWCA? KOJARZE ZE CHYBA TAK? JAKA NAZWE MIALAS NA SKIEROWANIU?????????? JA MAM STREPTOCOQUE B DO ZROBIENIA A WIDZE ZE SA DWA RODZAJE B i D ... Z GORY DZIEX ZA INFO !!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry