reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej kobietki
pranie jedno już wyprane, rosołek się prychci a ja sobie zaraz zapodam kawusię, Majka dała czadu w nocy, nie wiem nawet czy przespałam jedną godzinę ciągiem...
niech ta pełnia już sobie idzie!!!!!!!!!!!!!!!ja chcę z powrotem moje kochane dzieciątko
a wczoraj byliśmy u teściów, u mojej chrześnicy potem-dzieciaki wyglądały na zadowolone i padły mi w samochodzie w drodze powrotnej do domciu;)
teściowa miała wczoraj dać znać czy przyjedzie do mnie czy teściu przyjedzie po mnie i będę u nich,ale ani widu ani słychu...

pozdrawiam resztę i mam nadzieję że chociaż pogoda u was lepsza- u mgła i chmury

reklama
Wioluś jak miną Ci te mdłości to już będzie czysta przyjemność :-)

A ja mam teraz jedną rękę i ciężko pisać :-)

wpadłam napisać że ja już trzymam kciuki za Mary. Jeśli masz mój numer to napisz kochanie jak sie czujecie z córą a dziś czekamy na szczegóły co i jak jutro... już sie nie moge doczekać.

ja dziś na kontrole po szpitalu mam nadzieje ze nie bedzie wskazań do powrotu na oddział bo ja jak narazie czuje sie dobrze;)

sol, wioli i caroli życzę zdrówka;)

zizi aby @ nie przyszła jednak

kocurkowi i asionkowi spokojnych niuni;)

lece do fryzjera :eek: musi mnie odkopać z pod tych kudłów

paulina ha ha kurde tak to jest ze jak dzidzius jest spokojny i da nam jedna noc popalic to jestesmy padnieci i chceby zeby wiecej takich nocy nie bylo a jak dziecko sie i tak budzi po kilka razy w nocy to dla nas taka noc to norma...
bedzie dobrze, oby mala za to w dzien troche pospala i dala odpoczac.u nas tez mgla i zimno strasznie

ewula przyjemnosci u fryzjera no i obys w szpitalu zostawac nie musiala

hej :)
u nas wczoraj super dzien :) maly przespal caly prawie , pozniej ok 18 zjadl i spal prawie do 24 !! szok ledwo sie przebudzil na cyca :) nocka tez udana wiec odpoczelam troche po tych koszmarnych 3 dniach ...

Asionek, Jos - jeju, no nie mogę uwierzyć, ze już pojutrze CC... :szok::szok::happy::happy::happy::happy::rofl2::rofl2::rofl2: Przyznam, że się denerwuję nieco... Ufff, oby wszystko przebiegło szybko i sprawnie... Jutro o 19.00 mam zadzwonić na oddział i zapytać, jak się przedstawia program dnia na wtorek, tzn. czy będę jako pierwsza w ew. kolejce.

Miłego wieczorku życzę wszystkim! My gapimy się na "Lost", a niedługo czas spać.
Buziaki!

napewno sie denerwujesz troche normalne :) chyba lepiej z tego wzgledu rodzic SN z nienacka :) ja sie zdenerwowalam dopiero jak polozna przyszla i powiedziala , ze to juz bedziemy przec , dotarlo do mnie , ze ja naprawde rodze i za chwile bede miala malego :) tak sie zaczelam trzasc , ze sama z siebie sie smialam i musialam niezle sie powstrzymywac zeby nie dygotac z emocji :)

witam sie z rana
cos mnie ostatnio od pisania odrzuca, wpadalam i czytalam was ale weny brak.

asionek
jak czytam co piszesz o przejsciach z synkiem to tak jakbym o sobie i Iwie czytala tyle ze ja bylam bardziej rozgoryczona:-p.na pocieszenie dodam ze niedlugo przejdzie

a u nas , hmmm... Iwa od tygodnia na lekach i jakos slabo pomagaja , musze z nia do lekarza jechac bo wydaje mi sie ze krtan zainfekowana.
ja nadal sie smarkam i gardlo mnie boli ale przynajmniej juz nie kaszle.

buziaczki dla wszystkich

mnie to bardziej szkoda malego , siebie to nie hehe , jakos przejde przez to , ale zeby on sie nie meczyl za bardzo !!
a wam duzo zdrowka zycze !!
i zeby mdlosci przeszly jak najszybciej :)

Ja jestem, ale mała ciągle chce być na rączkach i ciężko mi pisać - myślę o jakiejś chuście lub nosidełku....

Lecę zjeść śniadanie - mała też ma troszkę problemy z brzuszkiem i się zastanawiam co mogę jeść...Kurcze jeszcze 2 miesiące i będzie lepiej :-)

oj tak w koncu bedzie lepiej :)

hej kobietki
pranie jedno już wyprane, rosołek się prychci a ja sobie zaraz zapodam kawusię, Majka dała czadu w nocy, nie wiem nawet czy przespałam jedną godzinę ciągiem...
niech ta pełnia już sobie idzie!!!!!!!!!!!!!!!ja chcę z powrotem moje kochane dzieciątko
a wczoraj byliśmy u teściów, u mojej chrześnicy potem-dzieciaki wyglądały na zadowolone i padły mi w samochodzie w drodze powrotnej do domciu;)
teściowa miała wczoraj dać znać czy przyjedzie do mnie czy teściu przyjedzie po mnie i będę u nich,ale ani widu ani słychu...

pozdrawiam resztę i mam nadzieję że chociaż pogoda u was lepsza- u mgła i chmury

wspolczuje nocki moze w dzien uda sie odpoczac troche ??
u nas bezchmurne niebo i slonko !! :)

lili ja dopiero co odzyskałam obie - od 5 rano :sorry: Z tego wszystkiego zjadłam... ee no dużo za dużo :sorry::sorry:

wiolu ... ewula ... witajcie :-)

mary już tuż tuż..!!! OJEJKU !!!... :rofl2:

carola żyjesz???? :eek::-D

jos hehe no jak z brzuszkiem chodziłam to zabiegi były udręką i tęskniłam do wygody cielesnej... a teraz też nie jest łatwiej eeeehhh.. Właśnie zrobiłam kawę i będę grzebać w szafie, bo szron na trawniku dziś trzyma i chyba czas odszukać płaszczyk i kozaczki i poprzymierzać, czy to w ogóle jeszcze leży.. :-p

asionku no i świetnie !!!
Ja za to spałam 4 godziny dziś, u nas to widzę na przemian ;)) - jeden dzień lepszy, drugi gorszy..

Ostatnia edycja:
Wiola-no rodzicom się nie dogodzi;)

Asionek-no chciałabym odpocząć ale co z Danielkiem?nie mogę ciągle prosić mojej mamy o pomoc-najwyżej wcześniej pójdę dziś spać wieczorkiem;)

oho chyba już się wyspała...

helol :)

asionek : super ze dzien i nocka udane :) oby tak dalej !!! :)

wiolka : bidulko ty... a bierzesz jakies leki na mdlosci...?
mi do wejscia w termin zostalo 5 dni :) wiec do soboty musze zaciskac nogi :)
ale bardzo bym chciala doczekac do grudnia!!! :)

zizi : oby @ nie przyszla !!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

kocurek : hej :) nie kus kawa, juz jedna wypilam o 8...
a o plaszczyuk sie nie martw, bedzie dobry :)))))

mary : bede jutro trzymac kciukole mocno za was!!! daj znac!

wszystkim staraczkom :
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~é

mece rozpakowac zakupy i napic sie herbaty z miodem
do pozniej!!!!

Ja się pytam GDZIE SĄ NASZE ŻUCZKI ???? :huh:
Bo, że made ni w ząb to to normalka przecie :-p

Coś i pysia ​zaginęła...

jos e dawaj jeszcze jedną zalewamy :-D Ricore to nie kawa prawie ;-)

paulina hej.!! Kiedyś na pewno się wyśpisz :-p a może nawet dziś w nocy.. &&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurku super, że masz dwie rączki wolne!!!! Teraz na mnie pora z tym brakiem rąk hehe.......A u Ciebie jak noc dziś????

Paulinka ja też dziś miałam noc do bani........Drzemka potrzebna!!

Asionku uffffffff!!! Super, że lepiej!!!!!!!!

No i tyle popisałam hehe - mała woła............

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry