reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Caro - mi w ogóle on nie pomaga :sorry:

A ja właśnie wróciłam od lekarki. 20 dni Zinnatu i oddział laryngologiczny jeśli to nie pomoże - diagnoza - przewlekłe zapalenie zatok :-(

Idę robić obiad na jutro.

reklama
Mary kurcze juz tylko 2 dni :szok: niezle :)))
tez mam nadzieje , ze maly w koncu przestanie miec te problemy ...

Jos no spokojnie tutaj bardzo , ale w koncu dlugi weekend :)

Karolinaoj kaca nie zazdroszcze :(( ja zdychalam jakos w Sylwka ostatni raz , znaczy po sylwku hehe, pozniej ciaza , teraz karmienie wiec na kaca sznas nie ma :) i dobrze wsumie , bo tego mi nie brakuje akurat , tylko kontrolnie jakiegos dobrego drinka bym sie napila czy winka :)

Udało mi się asionku udało :-):-):-) Dzis małej nie poznaję kompletnie, czy to aby moje dziecko :dry:..?? Nie płacze , co prawda dłuuugo na cycku wisi, ale potem troszkę się ją ponosi, utuli, powozi w wózeczku ze smokiem i ŚPI ...:confused: :-D A Twój maluszek jak po wyspaniu?? &&&&&&&&&&&&& za spokojny wieczór :tak::tak:

jos hehe no do pławienia się, maseczek i innych luksusów to jeszcze chyba daleeeko ... na razie szcześliwam, że maszynką machnęłam to i owo :-p pazurki przykróciłam :-p pumeksem piętki potraktowałam :-p brwi poprawiłam :-p - to już pielęgnacja bardzo ponadpodstawowa haha :-D Żeby nie wyglądać, jak jaskiniowiec :-D

widze zaszalalas :) ja tez dzisiaj paznokcie przycielam hehe , ale na skorki i lakier juz nie mialam czasu ..
moze w Pl mnie do porzadku doprowadza :) na to licze :)
moj dzisiaj spokojny tez nad wyraz i oby tak zostalo ! :)

Caro - witam w klubie :sorry:

U mnie zdychania cd. Zatoki pełne, na oczy nie widzę ale słuch wrócił ;-) Uprałam dywan u dziewczyn w pokoju i padłam. M wziął na jutro i pojutrze opiekę bo ja na oczy nie widzę. Jestem chora od 5 września, wybrałam 3 antybiotyki które mi nie pomogły i mam dość! Zaraz idę na dyżur bo przestaję mówić :zawstydzona/y::-( Hehe ciekawe jak tam dojdę :-p

zdrowka duzo zycze !! oby ci cos podali co pomoze

caro, wiolka, just - miło Was zobaczyć, jest jeszcze któraś z Was na NK ?

Hej, ja jestem:-)

Dzień dzisiaj spokojny i leniwy, odpoczęłam sobie od pracy aż 3dni:eek::szok::-):-) miałam wolną sobotę:-D
Czekam na @, nie wiem kiedy dokładnie przyjdzie....dziś 31dc, do 34dc powinna się pojawić:baffled:

Carolla nie zazdroszczę dzisiejszego samopoczucia, ja nie piję bo się właśnie źle czuję potem:sorry:

Ostatnia edycja:
Zizi - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za nieprzyjście @!!!

Asionek, Jos - jeju, no nie mogę uwierzyć, ze już pojutrze CC... :szok::szok::happy::happy::happy::happy::rofl2::rofl2::rofl2: Przyznam, że się denerwuję nieco... Ufff, oby wszystko przebiegło szybko i sprawnie... Jutro o 19.00 mam zadzwonić na oddział i zapytać, jak się przedstawia program dnia na wtorek, tzn. czy będę jako pierwsza w ew. kolejce.

Miłego wieczorku życzę wszystkim! My gapimy się na "Lost", a niedługo czas spać.
Buziaki!

witam sie z rana
cos mnie ostatnio od pisania odrzuca, wpadalam i czytalam was ale weny brak.

asionek
jak czytam co piszesz o przejsciach z synkiem to tak jakbym o sobie i Iwie czytala tyle ze ja bylam bardziej rozgoryczona:-p.na pocieszenie dodam ze niedlugo przejdzie

kocie ale zabiegi:-D. ja musie cos z brwiami zrobic ale jak tylko rece z penseta do gory podnosze to jakos same mi opadaja zanim cos zrobia:-p

jos jak sie czujesz ? ile dni zostalo do wejscia w termin?

carola
nie zazdroszcze kaca. ja go ostatnio mialam po weselu przyjaciolki w czerwcu a przedtem nie pilam od sylwestra 2008:-).osttani raz wlasnie na tym sylwku, a potem ciaza, karmienie piersia i tak sie zeszlo:-D

zizi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. jak tesc? wrocil do domu?

sol wspolczuje chorubska. duzo zdrowia zycze

lil gdzie sie ukrywasz?

a u nas , hmmm... Iwa od tygodnia na lekach i jakos slabo pomagaja , musze z nia do lekarza jechac bo wydaje mi sie ze krtan zainfekowana.
ja nadal sie smarkam i gardlo mnie boli ale przynajmniej juz nie kaszle.

buziaczki dla wszystkich

Wioluś zdrówka życzę!!!!!!!!! A jak mdłości u Ciebie???

Ja jestem, ale mała ciągle chce być na rączkach i ciężko mi pisać - myślę o jakiejś chuście lub nosidełku....

Lecę zjeść śniadanie - mała też ma troszkę problemy z brzuszkiem i się zastanawiam co mogę jeść...Kurcze jeszcze 2 miesiące i będzie lepiej :-)

reklama
lil u mnie mdlosci nadal sa i wymioty tez, do tego to przeziebienie i slaba sie czuje( zdarzylam napisac to zdanie i musialam isc oddac sniadanie:-/)
u mnie przy Iwie nosidelko sie nie sprawdzalo, mala denerwowalo samo wkladanie do niego , za to pomysl chusty bardzo mi sie podoba tylko nie wiem czy bym umiala wiazac ja i wkladac tam maluszka:-p

dasz rade , jeszcze troche i bedzie lepiej z brzuszkami maluszkow

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry