reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jos a nocy w toalecie przytulonej do porcelany też zazdrościsz?Mamoooooooo ale się działo.Idę spać dalej

reklama
Jos no roznie bywa czasami po MM jeszcze gorzej jest :( nic narazie odstawiam calkiem melko i jego przetwory , co prawda jadlam tylko plasterek sera zoltego na dzien i odrobina mleka do kawy , ale moze i to za duzo ?? juz sie wszystkiego chwytam
biedak moj maly spi dzisiaj jak zabity , czekam az wstanie na cyca i na spacer pojdziemy , bo slonko swieci i jest cieplutko :)

Kocurek i jak udalo sie ogarnac ? :)

Oliwka to niezle pobalowalas :)
oklady , masaze robie i nic nie daje niestety ...

Hejka!

Melduję się w dwupaku rzecz jasna. Skurcze czasem mnie stresują, ale na szczęście są dość nieregularne, choć bolą jak cholera! :zawstydzona/y: Tymczasem już tylko 2 dni zostały... :szok::szok::szok::happy::happy::happy::rofl2::rofl2::rofl2: Jeju, jak ten czas leci! :szok::szok: Ja dziś jakiejś weny dostałam kulinarnej! :szok::-D:laugh2::laugh2: Mam już upieczone ciasto z owocami leśnymi, żeby po obiadku było gotowe, zaraz wstawiam pierś z indyka na obiad. :-):-):-):laugh2::laugh2::laugh2: Dodam, ze ciasta nie piekłam chyba z 5 lat jak nie więcej! :rofl2:

Asionek - jeju, mam nadzieję, ze Twój maluch szybko się upora z tymi bólami brzuszkowymi! Szkoda takiego szkrabka i rozumiem, ze Ci ciężko, ale pomyśl, ze to minie! Trzymaj się cieplutko i dużo siłki Ci życzę!

Carolineee - fajnie, że miałaś wieczór udany!

Kocurek - najważniejsze, że trochę snu było, a będzie lepiej. Trzymam kciuki!

Jos - fajnie, że mąż wziął Poldusia na zakupy - mam nadzieję, ze udało Ci się odpocząć!

Wszystkim pozostałym ślę pozdrowienia!

No, to ja zmykam pilnować indyka. Tymczasem już pozbyłam się kurzy i zagoniłam M. do odkurzania, bo chcę mieć czystą chatkę jak przyjedziemy z naszą córunią ze szpitala! :tak::-):happy::happy:

Miłego popołudnia!

Udało mi się asionku udało :-):-):-) Dzis małej nie poznaję kompletnie, czy to aby moje dziecko :dry:..?? Nie płacze , co prawda dłuuugo na cycku wisi, ale potem troszkę się ją ponosi, utuli, powozi w wózeczku ze smokiem i ŚPI ...:confused: :-D A Twój maluszek jak po wyspaniu?? &&&&&&&&&&&&& za spokojny wieczór :tak::tak:

jos hehe no do pławienia się, maseczek i innych luksusów to jeszcze chyba daleeeko ... na razie szcześliwam, że maszynką machnęłam to i owo :-p pazurki przykróciłam :-p pumeksem piętki potraktowałam :-p brwi poprawiłam :-p - to już pielęgnacja bardzo ponadpodstawowa haha :-D Żeby nie wyglądać, jak jaskiniowiec :-D

Ostatnia edycja:
Caro - witam w klubie :sorry:

U mnie zdychania cd. Zatoki pełne, na oczy nie widzę ale słuch wrócił ;-) Uprałam dywan u dziewczyn w pokoju i padłam. M wziął na jutro i pojutrze opiekę bo ja na oczy nie widzę. Jestem chora od 5 września, wybrałam 3 antybiotyki które mi nie pomogły i mam dość! Zaraz idę na dyżur bo przestaję mówić :zawstydzona/y::-( Hehe ciekawe jak tam dojdę :-p

carola : porcelany to nie zazdroszcze ;))))

sol : zdrowka !!!!

kocurek : brwi i pumeks to jak dla mnie juz jest bardzo powazna peilegnacja hihihihihihiihhihi
na maseczki i lakiery do paznokci przyjdzie czas :)

mary : powodzenia! juz tylko 2 dni!!! za chwile corunia bedzioe z wami - super macie :)))))))))))))))))))))

asionek : oby nocka byla lepsza!!!!!!!

milego wieczoru :!!!!

ps. ale dzis tu spokoj...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry