reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made hej :) hehe dobre z tymi kupami :) ale ciesz sie , ze sa i bez problemu ida , gorzej jak male staka i zrobic nie moze :(

Maja no do swiat nie tylko na 2 tyg. lece :( ale dobre i to :)
trzeba zimowe ciuchy odgrzebac niestety :)

Paulinka to maly cwaniak jest :)
powiedz mi te pampki z Lidla Toujours sa dobre ?? maja u nas fajna cene , ale nie wiem czy nadaja sie

pampki z biedronki te Dada podobno sa super :) przetestuje jak bede w Pl :)

reklama
made e no jak to, że glonojad "śpi" ..?????????? :szok: Moja wylansowana na noc jak ta nie przymierzając lala i nie "śpi" :eek:
Nie żebym od razu chciała reklamować dziecię, ale nie masz sprawiedliwości na tym świecie :dry:

asionek moje i stęka i pręży się i płacze przy tych kupach okrutnie :( I wali tonami :eek: Pięć zestawów ciuszków na dobę to standard :-p Bo kupka spacerek zawsze zaliczyć musi:dry:

Ostatnia edycja:
Witam się i ja babeczki moje :-D Widzę, że nie tylko ja mam ciężkie nocki... moje duże dziecko tak czasami chrapie, że tylko eksmisja do drugiego pokoju pozwala mi trochę pospać...:eek:

Marry powodzenia kochana jutro i koniecznie daj nam znać!

Ewula za Ciebie też kciukasy i wracaj szybciutko :)

Wiola współczuję kochana, oby mdłości szybko minęły.

Paulinko a może jakaś drzemka w dzień??

Jos wszystko już przygotowane?

Kocurku, Made, Asionku, Lil buziaczki!!

Zizi &&&&

Paula - nie mam :-( zupełnie mi to wyleciało z łepetyny :wściekła/y: jak się dzisiaj zmobilizuję i wyjdę na osiedle, to obiecuję, że pstryknę, a jak nie to na pewno jutro, bo jutro jedziemy na usg bioderek ;-)
Co do Dad, według mnie spisują się naprawdę nieźle :) jedynym minusem jest ich sztywność, ale.....za taką cenę ;-)

lil : hej :) ricore jest dobre :)))) no i b.malo kafeiny zawiera :) ja tam lubie :)))

ale mam zmula...zero weny...
bede pozniej

asionek : obys miala racje z grudniem :)

made : hej :) ucaluj glonojadka :)
ps. uwielbiam takie slodkie nieromantyczne przezwiska :)

Asionek-mi się wydaję że te touroujs można do dady porównać, cena spoko a i tak za chwilkę są zasiusiane czy tam coś innego;), są nawet wewnątrz podobne do huggies

hmmm tylko Daniel miał wysypkę po dada-ciekawe czy małej nie uczulą...ale chyba to nie rodzinne;)

Kocur-pokaż małą lansiarkę;)

Rurka-ze spaniem w dzień nie da rady-urok dwójki dzieci w domku;) hmm ale w przyszłym roku twój mąż zostanie w nocy przekrzyczany z tym chrapaniem;)

paulina, lil, asionek ,co do pampersow to Iwa z poczatku byla na orginalach pampersa potem ze wzgledow ekonomicznych kupilam raz te z lidla i u nas skonczylo sie mega uczuleniem, potem poszlu hagisy w ruch bo jak sa promocje np w tesco to bardzo tanio wychodza i byly super , a jak nie bylo promocji to dady z biedronki kupowalismy i tez mi sie podobaly, choc na noc czasem nie dawaly rady.

a moje dziecko teraz rysuje , a co do spania to od jakiegos tygodnia nie spi juz w dzien chyba ze tak jak synus PAULINY padnie gdzies po drodze. ( ale to sie tylko raz zdarzylo)

made u nas Iwa tez miala bardzo uczuciowe przezwisko jak byla mala ,,wyjec". twoj glonojadek bardzo mi sie podoba:-D

Ostatnia edycja:
Hej
Żyję Kocie,właśnie się budzę.
Paula,ja tych Dada nie trawiłam,już te Lidlowe czasami...ale tak ogólnie to tylko Pampers,nawet Huggis mi nie pasowały.Jakaś dziwna jestem:)
Co do kolek to Ninka miewała i owszem ale ja piersią nie karmiłam.W każdym razie szybko mija i się zapomina:)
Wiola,listonosz Cię już nawiedził?
Libby?

Made hej:)

Kurde...nie mam siły na nic...@nie ma,test ujemny...

Zizi &&&

reklama
jos - :-D jak mój Pan się zjawi, to Ci napiszę sprawozdanko z cc, cobyś wiedziała, czego ewentualnie się spodziewać ;)

Kocurek - wiem, że to moja wina poniekąd :/ powinnam zagnać darmozjada do roboty, a nie pozwolić żeby na okrągło tylko spał i srał :-D a sprawiedliwosc musi być po naszej stronie ! :-p

Asionek - kurde :(( żeby już ten Twój maluszek się tak nie męczył ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry