reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej na na szybko ,bo amelemu juz sie nudzi karuzelka :)

Paulina dzieki za linka :) przyda sie hehe
dla pocieszenia ja tez sie nie wyspalam i czekam az maly sie polozy i ja z nim ;))

ok ssak krzyczy wpadne pozniej :)

milego dnia !

reklama
czesc dziewczxyny
ja znowu w fatalnym stanie, wymiotuje od rana, przeziebienie przynajmniej odpuszcza.
wczoraj mielismy gosci ,przyjaciel meza ze szkolnych lat z zona , z poczatku bylo dziwnie ale potem bardzo sympatycznie i zabawnie .
a dzis mamy zaproszenie na urodziny do innego kolegi meza... nie wiem jak ja to przezyje

carola dzieki, kobito przesadzilas z wielkoscia tej paczki:-)
trzymaj sie jakos.
serge wstrzymaj sie jeszcze z rodzeniem:-)
mary melduj sie
przepraszam ze nie pisze do wszystkich ale nie mam sily. chcialam tylko dac znac ze zyje.
milego dnia wszystkim

Ostatnia edycja:
helol
witam sie z kawa wiedenska :)
zaprowadzilam malego do przedszkola pogadalam z kolezanka, zakupy i dopiero w domu a za 50min znow musze wyjsc...
dobrze ze obiadek gotowy, maly dostanie ^pomidorowke co wczoraj bogu dzieki sie zmotywowalam wieczorem, a ja dokoncze pyszny couscous z wczoraj :))))))))))))))
takze przez 50min ODPOCZYWAM :)

skusilam sie na jeszcze jedna polarkowa pizamke dla bejbika...taka cieplutka, mieciutka.... " 60cm mmmmmm :)"

carola : dziekuje ci za propozycje, ale z przesylka do Fr ziajka mnie wyniesie pewnie jak clinique...wiec moze jednak poczekam do wiosny jak bede w Pl, albo jak ktos z rodzinki bedzie tu jechal to wysle na zkaupy i wypcham nie swoja walize ;)
powodzenia dzis!!!!

wiolka : biedulko jedna...oby szybko minelo... niedlugo powinno byc lepiej!!!! :)

Ostatnia edycja:
:szok::szok::szok: Moje dziecię po raz pierwszy w życiu zasypia SAMO leżąc sobie obok mnie w rożku :szok::szok::szok: Włączyłam jej podniosłe intro do gry BROTHERS IN ARMS 2, bo nie mam żadnych utworów na telefonie, i ono tak leci sobie i leci zapętlone, ja patrzę, a małej się oczka zamykają :szok::-D:-D Wystarczyło parę łyczków butelki, troszkę smoczka ciumknęła i śpi.... Boję się wyłączyć ten motyw hehe.. Chyba zwrócę honor mojemu synowi, który twierdzi, że gry są pożyteczne :-p

mary ajjj.. a co to się stało..?? :(

wiolu ojjj.. no naprawdę, mogłoby Ci odpuścić..
Raaany.. mała naprawdę śpi.. powinnam się chyba wykąpać, ale mi czasu wolnego szkoda marnować na tę czynność :-p

Aaajej..! Wpuściłam psa na salony i zapomniałam o nim, pewnie się na sofie uwalił :oo:
Na jego szczęście nie..!
Labradory są a-wychowalne niestety - ukradł kapcia i mam się za nim uganiać..!! Niedoczekanie jego :dry:

Ostatnia edycja:
Kocurku - oj, nie wyspałam się w ogóle - znów!... A poza tym słucham opinii bardzo niekompetentnych osób i potem mam co chciałam - w tym przypadku okropny kolor na włosach plus wyłażące garściami włosy!!! :crazy::crazy::crazy: Normalnie nie mogę na siebie patrzeć i klnę, że się posłuchałam kogoś, kto się nie zna! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Pewnie po porodzie wyjdą mi jeszcze bardziej, więc chyba czas zostać skinheadem... :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: Podsumowując - głupota się mnie trzyma. :-:)no::baffled:

OK, idę nałożyć jajko na głowę...

ajaj..!! mary ratuj czuprynę !! :surprised: Chyba, że masz bardzo kształtną czaszkę :cool2:

Dobra.. ściągam soundtracki na komórkę - mój Samsung ma rewelacyjne głośniki i szkoda by ich nie używać, skoro moja istotka gustuje :)))))))))))))))))))

Wybudziła się kruszyna, słuchamy sobie spokojnej muzy z K-Pax'a ... mała wygląda na znarkotyzowaną dźwiękami :))))))))) :) :) :) :)

Ostatnia edycja:
ajaj..!! mary ratuj czuprynę !! :surprised: Chyba, że masz bardzo kształtną czaszkę :cool2:

Kocurek - czaszka kształtna nawet bardzo, ale wolałabym mieć jednak włosy... :nerd: Pytanie za 100 punktów - czy w czasie karmienia piersią można przyjmować suplementy diety? Myślę o takim na skórę, włosy i paznokcie...

reklama
mary oczywiściwe żartowałam ;-) Ja przyjmuję witaminy i minerały, nawet w podwójnej dawce, niż wskazane, bo nie jem surowych owoców i warzyw niestety ze względu na mały brzuszek :blink:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry