reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Coś zastój widzę dzisiaj... po labo musiałam wpaść do pracy, do urzędu pracy, do babci na herbatkę obowiązkowo. Skończyło się na zakupach i kolczykach dla mnie:-D trzeba się rozpieszczać, a co!

reklama
Jaki zastój.??! Staram się jak mogę :-p rurka a wystąpisz nam w tych kolczykach?? :-)

Dziecię usnęło chyba na dobrą godzinę (mam nadzieję) więc naprawdę muszę odwiedzić wannę, szczoteczkę zębową i takietam ;)) Ale zostałabym w łóżku chętnie - spodobało mi się nicnierobienie ;))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
Oki, doczytałam, co się działo, i mało się działo... Chyba dzień jakiś nie tego dziś...

Rurka - kiedy wyniki? Fajnie z tymi zakupami!

Wiola - dużo zdrowia!!! Jeju, Ciebie to wymęczy nieźle... Oby już niedługo!

Jos - mam nadzieję, że odpoczynek się udał!

Kocurek - dzięki! ;-) Ja w takim razie zakupię jakieś witaminki oraz tranik obowiązkowo! :tak::tak:

No, czas na herbatkę. Jeszcze z godzinka z jajkiem na głowie... :zawstydzona/y: Wczorajsze skurcze ustały!
:happy2::happy2:

Mary dzisiaj przed 17sta. Na jaki kolor farby się zdecydowałaś??

Rurka - to długa i żenująco smutna historia... :crazy::crazy::no::no: Początkowo wszystko było na pięknej drodze powrotu do jasnych włosów. A skończyło się na dość ciemnych i do tego wyłażących garściami... :baffled::baffled: Boże, czemu ja zawsze słucham głupich rad?! Plan jajka na głowie mam zamiar kontynuować ok. miesiąc, po czym przed Świętami będzie cięcie i dalej odżywianie. I nigdy przenigdy więcej nie użyję niczego ze Schwarzkopfa!!! :no::no::no::no::no: Oj, bidne włosiny moje... Trzymam kciuki za wyniki!!!

Kochana ja ostatnio też usłyszałam, że świetnie mi było w blondzie. I tak sobie chodziłam na pasemka, żeby z ciemnego brązu zejść i co? pewnego pięknego dnia fryzjera przetrzymała mi rozjaśniacz dłużej żeby "wyszła piękna platyna" i wyszła, tyle, że z połową moich włosów. Musiałam obciąć i teraz podcinam co miesiąc, aż zetnę cała farbę, która nałożyłam żeby blond odrostu nie było i będę zapuszczać. Eh...

Kochana ja ostatnio też usłyszałam, że świetnie mi było w blondzie. I tak sobie chodziłam na pasemka, żeby z ciemnego brązu zejść i co? pewnego pięknego dnia fryzjera przetrzymała mi rozjaśniacz dłużej żeby "wyszła piękna platyna" i wyszła, tyle, że z połową moich włosów. Musiałam obciąć i teraz podcinam co miesiąc, aż zetnę cała farbę, która nałożyłam żeby blond odrostu nie było i będę zapuszczać. Eh...

Rurka - jeju... No to ładnie! Ja mam nauczkę i więcej już głupot nie będę słuchać! A tymczasem babcine sposoby na ratunek włosom... Ja mam teraz dość krótkie, do ramion, wiec czeka mnie cięcie dość radykalne w okolicach Świąt... :zawstydzona/y: Też chciałam zapuścić, no ale teraz to mi się zejdzie zanim mi urosną... :baffled:

OK, kładę się. Ogarnęłam łazienkę i już brzuch mi się stawia. Ehhh, chyba nie ma co się gimnastykować i tylko leżenie mi zostało...

Spokój cisza dziś :-) Pozdrawiam zaspana i dla każdej z osobna buziaczki :-)

Mary widzę, że data już ustalona????????????????? :-) GRATULACJE!!!! Jak się czujesz?????

reklama
hej

witam po drzemce, synek 2,5h a ja moze marne 30min, ale dobre i to... zero energii... mimo slonca siedzimy w domu
musze sie wziac za prasowanie ciuszkow dla bejbika... bo beda cale w kurzu nim sie zdecyduje je zdjac z suszarki i wyprasowac...

mary : ratujesz fryzurke??? co do suplementow to nie wiem....wiem z esporej ilosci nie mozna karmiac (pewnie tych silnijeszych) ale moze sa jakies witaminowe itp ktore mozna

lil : hej
jak samopoczucie?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry