reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARY, kolorowych!

CAROLINE, jutro ma być słonecznie, więc ciemne okulary będą jak znalazł. Na stypie szybciutko do wc i poprawisz makijaż. Ale pewnie już sama na to wpadłaś.

Moje kochanie woła :-) karaluchy babolki! Wyśpijcie się! :-)

reklama
No, poleżałam co nieco, ale nadal padnięta jestem, więc klikam jednym palcem. :-D

Asionek
- dzięki! :happy2: A Ty już niedługo do PL lecisz! :happy2: Udanej podróży - jakby mi potem umknęło!

U mnie jakieś skurcze się zaczeły!!! :szok::szok::szok::confused::confused::confused: Przez 2 h regularne, bolesne, w samiuśkim kanale rodnym, co 5-10 minut trwające ok. 45 sekund. Ale teraz jakos spokojniej, mniej regularnie. No, ale są! Jeszcze tego mi kurczę brakuje, żeby mi córcia przed terminem CC chciała wyłazić!!! :confused::baffled::nerd:

dzieki :) wyruszam 21ego wiec jeszcze chwile tutaj bede was meczyc hehe
jak masz CC i do tego mala dupka w dol to i tak cesarke ci zrobia :) kurcze ja wsumie rodzilam wlasnie w 38tc :)
trzymaj sie !!

Ja mam z Ziaji jakiś termocoś tam wyszczuplający ale u mnie ze smarowaniem słabo....rzadko to robię:)

A ten strasznie grzeje,aż piecze:)

Ziaja, Rebuild Termo Wyszczuplanie, Żel rozgrzewający - kosmetyki i ich recenzje w KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)

ja mialam czzrwony eveline i lubilam to pieczenie :) na zime super rozgrzewka po prysznicu :)
teraz mam ten chlodzacy i zdzierzyc go nie moge , bo zamarzam :/ moze na upaly bedzie w sam raz :)

a ja jestem boska (sama dla siebie oczywiście)-właśnie zrobiłam 6weidera-dzień drugi;)-padam;)

super zazdroszcze zapalu :)

Dzięki kobietki:)
Libby zwłaszcza Tobie bo nie wpadłam na okulary...:) Na szczęście są w aucie.

Wiecie,ja jestem maniaczka zakupowa,kosmetyków mam bardzoooo dużo ale nie używam:)
Czasami mi się zdarza użyć ale wolę kupować.Nie oszczędzam na szamponach i antyperspirantach:)Te zużywam:)

Bardzo dziękuję, że mnie tak wypychacie do specjalisty, ale dziś nie dało rady, bo pół dnia mi ekipa na głowie siedziała, potem znowu ludzie jakieś wpadli grr... potem Ola płakała bidulka... a teraz od dwóch godzin śpi obok mnie na łóżku :).. I tak już zostanie, bo muszę bardzo ograniczyć wszelkie obciążanie rąk. Przewijać też będę na łóżku. Zero noszenia, chyba że w nosidełku. Koniec odkurzania codziennie. Na razie rezygnuję z gotowania, coś gotowego kupię. I zobaczymy, czy będzie poprawa...

mary dziękuję,
no ja już o tym zespole cieśni przeczytałam jak wstawiałaś parę dni temu. Pasuje do tego co mam idealnie. Fatalna sprawa to jest... mam ogromną nadzieję, że jak urodzisz to minie i będziesz mogła się malutką zajmować :) :) :)
boogie czarnuch się szwenda powiadasz??? Oby na szczęście :tak:

Jutro coś więcej wyprodukuję, bo nie daję rady - muszę przyznać, że chyba mi się kończy paliwo, jadę na rezerwie, jestem WY KOŃ CZO NA ... :-p

libby superwoman'ko PIEROOOOGI żeś lepiła????? MNIAMMMMMMM.....:sorry2:

hejka!

mery kciuki za wtorek, powodzenia zyczę i będę o was myśleć :-)
kocurek jak przypadkiem będziesz w robocie to idz do księgowej pogadac o tej dolegliwości, ona bodaj miała zabieg robiony-coś z nadgarstkiem.
karola trzymaj się jutro...

moja Olcia śpi od 19.15... ciekawe, czy w nocy będę wstawać w takim układzie, jak nie pamiętacie to ja od ok. miesiąca już do niej nie wstaję w nocy, sporadycznie się budzi i jest karmiona ;-) tak to mi przesypia nocki. jutro idziem do kontroli 3majcie kciuki aby wszystko z nami było OK-aby obie zdrowe.

Kocurek i to jest dobry plan !! odpusc troche , odpocznij sobie :) nalezy ci sie i to bardzo :)

Mlodam to mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!
zazdroszcze przespanych nocek :)

moj spi od po 18 z jedna przerwa na cyca :) jeszcze mu dam ok 24.30 i moze znowu pospi dluzej ??

dobrej nocki !

Jeny - ale z was gaduły :szok:

maja - nie mówię że szkodliwy, tylko jak czytałam o tym cleanic czy jak tam ta firma się nazywa to prawie wszyscy pisali że to bubel który nie działa, nie osusza powietrza, ma słabą moc, nie zbiera wody itp. chodziło o ten konkretny wyrób :tak: możesz znaleźć i taki za 100 zł który ci super osuszy albo wyrzucisz w błoto 1000 zł. Ja zawsze przy większych - droższych zakupach szukam wcześniej opinii o danym produkcie - czy ludzie są z niego zadowoleni, czy nie jest awaryjny itp. O tym Airforce jaki ja sobie kupiłam czytałam same pozytywy, nie pamiętam żebym znalazła negatyw więc o czymś to może świadczyć. Teraz sama mogę wystawić mu pozytywa :tak: Powiesiłam dzisiaj pranie w pokoju dziewczyn i włączyłam go. Na wieczór zawsze już miałam wodę w oknach - nie dość że nic nie miałam w oknach to pranie mam już prawie suche :p

paulina pw :) a odnośnie tego co wybrałaś - fajny jak ktoś ma niewielką wilgoć w domu - on ma tylko 400ml/dobę, mój ma 10 L/ dobę - u mnie musi wyciągnąć wilgoć ze ścian i tak potrafi co 6 godzin zmusić człowieka to opróżnienia 2,5L pojemnija bo jest cały w wodzie. Ja dotychczas wylałam 8 takich pojemników i ciągle ciągnie, z szaf, ciuchów, ścian. Czyli ok 20 litrów wody wylałam już z mojego mieszkania - mąż się zastanawia czy my w domu chodzimy czy pływamy :no:

jos - dziękuję, popołudnie było naprawdę miłe i wesołe, dzieciaki - cała czwórka się wybawiła a ja sobie pogadałam z przyjaciółką :tak:

Caro - dostałam - już ci nawet odpisałam :D musiałaś ominąć mojego posta :-p Fajna ta kurtka ale chyba będzie za duża na Karolę - tak mi się wydaje :tak:

Dzisiaj miałam strasznie zalatany dzień. Ale było miło :tak:
Padam więc dobranoc :-)

Sol dzięki za info! Kurcze a jak można sprawdzić wilgotność w chacie?? Bo ja się ostro napaliłam na osuszacz, a mój m stwierdził, że u nas to może nie przez wilgotność te mokre okna, ale przez to, że jest różnica temperatur - czy jakoś tak....no ale skoro okna są mokre to chyba jest wilgoć??? No i to suche pranie mnie przekonuje....latem to suszę na balkonie - ale jak teraz zostawię w pokoju to schnie mi do 3 dni tak....

Serg - znam to uczucie związane z porodami - ja ryczałam jak czytałam o wrześniówkach...a potem jak pysia, made, kocur i asionek rodziły....nie mogłam się pozbierać dosłownie :tak: i jeszcze raz dla tortury obejrzałam w necie jakiś film z porodu - jeden wielki ryk był u mnie :tak:

Kocur
jak u lekarza???????????? Dobrze, że postanowiłaś odpocząć ;-)

Mary melduj nam się!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć ;-)
katar i ggardlo dalej meczy ... :-(

Carola nie chcesz sprzedac po tenszej cenie kilka kosmetykow ? ;-). I 3mam kciuki za dzis !;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry