Jeny - ale z was gaduły
maja - nie mówię że szkodliwy, tylko jak czytałam o tym cleanic czy jak tam ta firma się nazywa to prawie wszyscy pisali że to bubel który nie działa, nie osusza powietrza, ma słabą moc, nie zbiera wody itp. chodziło o ten konkretny wyrób

możesz znaleźć i taki za 100 zł który ci super osuszy albo wyrzucisz w błoto 1000 zł. Ja zawsze przy większych - droższych zakupach szukam wcześniej opinii o danym produkcie - czy ludzie są z niego zadowoleni, czy nie jest awaryjny itp. O tym Airforce jaki ja sobie kupiłam czytałam same pozytywy, nie pamiętam żebym znalazła negatyw więc o czymś to może świadczyć. Teraz sama mogę wystawić mu pozytywa

Powiesiłam dzisiaj pranie w pokoju dziewczyn i włączyłam go. Na wieczór zawsze już miałam wodę w oknach - nie dość że nic nie miałam w oknach to pranie mam już prawie suche
paulina pw

a odnośnie tego co wybrałaś - fajny jak ktoś ma niewielką wilgoć w domu - on ma tylko 400ml/dobę, mój ma 10 L/ dobę - u mnie musi wyciągnąć wilgoć ze ścian i tak potrafi co 6 godzin zmusić człowieka to opróżnienia 2,5L pojemnija bo jest cały w wodzie. Ja dotychczas wylałam 8 takich pojemników i ciągle ciągnie, z szaf, ciuchów, ścian. Czyli ok 20 litrów wody wylałam już z mojego mieszkania - mąż się zastanawia czy my w domu chodzimy czy pływamy
jos - dziękuję, popołudnie było naprawdę miłe i wesołe, dzieciaki - cała czwórka się wybawiła a ja sobie pogadałam z przyjaciółką
Caro - dostałam - już ci nawet odpisałam

musiałaś ominąć mojego posta

Fajna ta kurtka ale chyba będzie za duża na Karolę - tak mi się wydaje
Dzisiaj miałam strasznie zalatany dzień. Ale było miło

Padam więc dobranoc :-)