reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wiesz,wysyłałam Wioli śpiworek...a że przypadkiem robiłam akurat porządek w szafie to wpadło tam kilka rzeczy od Ninki:-D.No dobra,przyznam się...nie mogłam domknąć kartonu:))))

Tak,słyszałam opinie,że są bardzo dobre:)
Zresztą kosmetyki Ziaja są dobre:)
A cena tych Yego jest powalająca,wszystko poniżej 10zł:)
A jest jeden zestaw za ok 20zł,zaraz Ci wstawię:)

ZIAJA YEGO SZAMPON 300ml+ 300ml ŻEL+ 50ml+ 60ml++ (1925572013) - Aukcje internetowe Allegro
To jest apteka internetowa,mają wiele rzeczy z tej firmy:)
Nawet płyn do higieny intymnej jest męski:szok:
Fajnie:)

Asionku a Ty o której chodzisz spać??? Długo będziesz w PL???

chodze spac po ostatnim karmieniu malego i powrocie meza do z pracy , czyli ok 24.30... albo pozniej
wracamy 5ego grudnia , czyli 2 tyg. bede w Pl :))

Asionek, Lil właśnie dużo słyszałam i czytałam o tej Mustelli i chyba też się skuszę dodatkowo... a oliwkę mam to będę smarować na zmianę! Chyba nie jest za wcześnie?

ja raz dziennie sie smarowalam Mustela od samego poczatku ciazy :) na koncowce jak juz brzuchol pekal w szwach to jeszcze w dzien daxalam oliwke kilka razy zeby skora byla caly czas natluszczona :)
takze smaruj juz , bo brzuchol trzeba dobrze nawilzyc :)

S

Pierwsza grudniówka nam się właśnie rozpakowuje! :szok:

wow juz ?? :) super chwile nie ? :)

heeelooł ;-)

massakra dopadł mnie katar i bol gardła . Młody tez ma katar i lekki kaszelek . ;/
no wczoraj dotarły do mnie kosmetyki z johnsons baby i dla mnie kosmetyki z RIMELA ASTORA ITP ;-)

zdrowka dla was duzo !! :)

Cześć!

Jestem z powrotem. Jeju, siedzieliśmy w szpitalu do 15.00!!! :szok::zawstydzona/y: No, ale wszystko, co mieli, to pobrali i wyniki w normie. Zrobili też USG i KTG. Waga niuni ok. 2700 g!... :confused: Dziwne, bo 1.11. ważyła 2780 g, ale każdy lekarz inaczej ją mierzy! :zawstydzona/y: W każdym razie nasze maleństwo nie będzie raczej duże. Dziś rozmawiałam z położną, ginekologami i anestezjologiem i wiem już wszystko o CC, tak więc jestem spokojniejsza. A CC we wtorek. :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Kochane, nie miałam jeszcze jak nadrobić, ale życzę Wam miłego popołudnia, a ja tymczasem muszę na chwilkę się położyć, bo padam z nóg! :zawstydzona/y:

super , ze jest ok :) a waga tak mocno sie nie sugeruj :) kilka dziewczyn na forum mialo miec dzieci ponad 4000 kg , a wyszly sredniaki i przez ta zawyzona wage CC bylo :( albo na odwrot jak u mnie , mial byc maks 3000g , wyszedl 3430g wsumie malo cie pomylili , ale jakbym doczekala terminu lub 41tc to bylby jeszcze wiekszy ;))

sergi wiem wiem czytałam ;-)))))

a więc:
4.06 sobota od 13:00 do 13:13 trzy skurcze co 4 5 minut. Więc poszłam na izbe przyjęć. Tam mnie przyjeli . Rozgościłam się na sali. Dostałam zastrzyk i tabletke. Skurczy brak Az do24:00 przed 24:00 dostałam skurczy co 2-3 min. POszłam do lekarki zbadała mnie. Rozwarcie na 2cm. Więc poszłam na porodówke. Tam znowu przyjęcie wypisywanie papierów. Robienie KTG , lewatywa. I tak z tymi skurczybykami chodziłam przez całą NOC
unhappy.gif
... Rano lekarka powiedziała ze o 7 dostane kroplówke. Dostałam ją dopiero o 9.30 ;/ Cały czas miałam skurcze... i przed 10tą dostałam skurczy co 3-4 minuty silnych i dłuższych... Boolało... Co chwile KTG i badanie. Rozwarcie na 5cm . Znowu Ktg . Chodziłam cały czas.Wkoncu zaczyna się akcja porodowa..
3 parte i Rafałek na świecie..
biggrin.gif

Wymęczyłam się nieźle. Ale zaraz gdy dali mi małego na brzuch . Zapomniałam o bólu
biggrin.gif

PAMIĘĘTACIE ? ?
AZ sie wzruszyłaaam :-:)-:)-(

niedawno lezałam z bolami a teraz lezy koło mnie Rafałek bawiący sie swoimi stopkami ;-):-) ah :-D

oj tak czas szybko leci ... ja dopiero co jakbym test zrobila a tutaj maly juz lezy obok mnie :)

No, poleżałam co nieco, ale nadal padnięta jestem, więc klikam jednym palcem. :-D

Asionek
- dzięki! :happy2: A Ty już niedługo do PL lecisz! :happy2: Udanej podróży - jakby mi potem umknęło!

U mnie jakieś skurcze się zaczeły!!! :szok::szok::szok::confused::confused::confused: Przez 2 h regularne, bolesne, w samiuśkim kanale rodnym, co 5-10 minut trwające ok. 45 sekund. Ale teraz jakos spokojniej, mniej regularnie. No, ale są! Jeszcze tego mi kurczę brakuje, żeby mi córcia przed terminem CC chciała wyłazić!!! :confused::baffled::nerd:

mary : jak masz wskazanie do cc to zrobia ci ja obojetnie kiedy sie pojawisz w szpitalu :) miej tylko przygotowana torbe i dokumenty

oliwka : fajny pomysl!!! lubie takie mega zestawy
juz tyle dobrego slyszalam o ziaji nawet ich strone www przegladam czasem ale ze prawie rok nie bylam w PL... nie mam jak nabyc :(
krem na rpzstepy tez slyszalam ze super jest :(
a koszulka fajna, moj tez lubi ta firme,albo Abercombie

a ja czekam na mojego mezulka, a raczej na couscous cieplutki ktory wiezie mniaaaaaaaaaaam :))))))))))))))))
bede pekac w szwach :)))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry