reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mary-spokojnie, cc na zawołanie też jest;) a córcie tak mają-z zaskoczenia;)

Paulina - czekam spokojnie na wtorek i CC, a jak coś się zadzieje, to będzie wcześniej i tyle. ;-);-) Teraz już i tak wszystko od niuni zależy - jak zechce wyłazić, to nie ma przeproś. :-D A Tobie masaże służą na problemy z plecami?

Jos - papiery zabrali mi już dziś, tak więc to mam z głowy. A wskazania mam, bo dziś na USG okazało się, ze mała nadal leży dupką w dół. ;-)

Zmykam pod prysznic. :-) Zaraz wracam.

Mary-pomagać pomagały ale się skończyły:-(

Karola mój ziaja nie grzeje ale przyjemnie się nim smarować-ja staram się co drugi dzień-bo brakuje mi czasu w inne;)

Libby-oglądałaś informacje jakieś? odnośnie tego pyłu u was?

Ale się najadłam :-D To było aż nieprzyzwoite :-D:-D:sorry2:
Narobiłam pierogów przeróżnych chyba z tysiąc i po prostu nie szło nie skosztować haha

O, temat kosmetyków na tapecie :tak: nie uwierzycie, ale ja mam żel pod prysznic, szampon, balsam na rozstępy, tusz, jeden cień i kredkę. A i jeszcze flakonik zielonej herbatki E. Arden. Mój mały ma więcej kosmetyków! :szok::-D Wstyd? :-p

PAULINKO, czytałam. Norma jakaś przekroczona 300krotnie, ale to normalka. Trzeba czekać na deszcz

Ostatnia edycja:
Naszykowałam dziewczynom ubrania na jutro...myślicie,że jasna sukienka na pogrzeb ujdzie?Dla Niny.Będzie miała czarne rajstopy i ciemny płaszcz do tego...

Właśnie...Wiola,znalazłam przed chwilą płaszcz,doślę Ci w poniedziałek:)

Dzięki Libby,niby wiem ale wątpliwości mam jakieś ....
Boję się jutrzejszego dnia,emocji...nie wiem czy malować się...przecież rozpłaczę się i tak...

O, mamo... Aż się zmęczyłam pod tym prysznicem... :zawstydzona/y:

Carolineee - zgadzam się z Libby. Trzymaj się tam jakoś... Ściskam!

Paulina - to szkoda, ze już się skończyły. Oby efekt był na dłużej.

Jeju, ja się kładę, bo aż mnie na spanie wzięło. Tak więc dobrej nocki!

reklama
a ja jestem boska (sama dla siebie oczywiście)-właśnie zrobiłam 6weidera-dzień drugi;)-padam;)

Libby-to mamy podobną ilość kosmetyków;)

Karola-dzieci nie obowiązuje czerń-spokojnie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry