reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sergi wiem wiem czytałam ;-)))))

a więc:
4.06 sobota od 13:00 do 13:13 trzy skurcze co 4 5 minut. Więc poszłam na izbe przyjęć. Tam mnie przyjeli . Rozgościłam się na sali. Dostałam zastrzyk i tabletke. Skurczy brak Az do24:00 przed 24:00 dostałam skurczy co 2-3 min. POszłam do lekarki zbadała mnie. Rozwarcie na 2cm. Więc poszłam na porodówke. Tam znowu przyjęcie wypisywanie papierów. Robienie KTG , lewatywa. I tak z tymi skurczybykami chodziłam przez całą NOC
unhappy.gif
... Rano lekarka powiedziała ze o 7 dostane kroplówke. Dostałam ją dopiero o 9.30 ;/ Cały czas miałam skurcze... i przed 10tą dostałam skurczy co 3-4 minuty silnych i dłuższych... Boolało... Co chwile KTG i badanie. Rozwarcie na 5cm . Znowu Ktg . Chodziłam cały czas.Wkoncu zaczyna się akcja porodowa..
3 parte i Rafałek na świecie..
biggrin.gif

Wymęczyłam się nieźle. Ale zaraz gdy dali mi małego na brzuch . Zapomniałam o bólu
biggrin.gif

PAMIĘĘTACIE ? ?
AZ sie wzruszyłaaam :-:)-:)-(

niedawno lezałam z bolami a teraz lezy koło mnie Rafałek bawiący sie swoimi stopkami ;-):-) ah :-D

reklama
serg : nie strasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! polez jeszcze z 10 dni
ja oficjalnie " wterminie" bede za 10 dni i u mnie co dziwne to czym blizej porodu i bezpiecznego terminu tym mniej skurczy i brzuch mniej boli... zaczelam spowrotem chodzic na plac zabaw 20min w jedna strone na pieszo z malym od domu!!!!
ja mam wizyte ostatnia 25.11

mlodamamusia : :)))))))))))))))))))))) jak czas leci...

carola : pochwal sie co kupilas mezulkowi...ja nie mam pomyslou...znaczyu z nim mam zawsze najwiekszy problem i wstyd sie przyznac ale zmieniam kolejnosc 4 stalych punktow, tj. perfum i kosmetyki, ksiazka, sweter rzadziej : szalik :zawstydzona/y:
ale sie pocieszam ze moj jest bardzo wybredny i sobie prawie wszystko wybiera sam, takze wole nie podejmowac ryzyka ;))))))))))))))))))))))))))))

jutro u synka w przedszkolu bedzie fotograf :)))))))))))))))))))))))) juz sie nie moge doczekac kiedy zobacze pierwsze klasowe zdjecie mojej pupinki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

podziele sie tylko jakos bed emusiala zeskanowac zdjecie, bo dostane je na papierze a skanera w domu niet... ale cos wymysle :)

robie pomidorowke - Trzeci raz w zyciu :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
bede miala jutro obiad z glowy

aha i zrobilam WKONCU 2 pralki ciuszkow dla bejbika... i jeszcze mi zostaly 2 lub 3 !!!!!!!!!!!!:szok::baffled::-)

Jak ja Wam zazdroszczę tych ciuszków, wózków, wanienek... Postanowiliśmy z Ł. od stycznia zacząć kompletować wyprawkę, żeby później nie wszystko w jednym miesiącu. Już się nie mogę doczekać :-)

dla LIL- mój mąż się naczytał dużo dobrych opinii o tym cudzie i tak o nim myślimy:Wydajny osuszacz powietrza VED pochłaniacz wilgoci (1916332660) - Aukcje internetowe Allegro choć tu jest taniej;)-http://elektro-mix.pl/index.php?p234,osuszacz-powietrza-gettberg-ved o a tu na dole strony są opinie :http://www.ceneo.pl/10847357

Rurka-kompletowanie wyprawki jest fajne;) jak będzie dziewuszka to odezwij się do mnie-chcę na wiosnę wystawić paczuszkę na allegro po mojej niuni,a jak chłopiec to też paczuszka się uzbiera na allo;), a trochę fajnych rzeczy się znajdzie, no i chyba wózeczek też sprzedam (mam taki 3w1;))-to tak ku mojej reklamie

Jos-widzę że ty tak na spokojnie podchodzisz do zbliżającego się terminu;) a wiesz że większa ilość siły i wigoru to jeden z symptomów zbliżającego się porodu;)?

Ostatnia edycja:
rurka : super :) ja uwielbiam ciuszkowo-kosmetykowa wyprawke. sprzeciorow ( wozki lezaki i inne bajery typu podgrzewacze) nie cierpie za to :) ja tez na wiosne bede miec sporo ciuszkow na zbyciu tylko z eu mnie jest zawsze problem przesylki........; :(
wiec pewnie bede sprzedawac je tutaj...

paulina : wiem wiem :) ale bardzo wierze w moja 41mm szyjke ;)

reklama
Jos-41mm!!!!eh to spokojnie rzeczywiście;), widzę że podobnie kombinujesz jak ja;) trzeba sobie radzić a po co zagracać szafy jak potem z pieniążków za sprzedane rzeczy można kupić coś fajniejszego;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry