reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
rureczko przyzwyczajaj meza do zachcianek a co?
moja siostra w styczniu o 21 wyslala meza po lody truskawkowe:szok::-D:-D
ja naszczescie nie mialam tak silnych zachcianek
dzis tesciowa sie ze mnie smiala ze ja taki smakosz ciast i slodyczy nie moge patrzec na slodkie, a w sobote impreza :no:

a powiec mi masz jakies przeczucia co do plci maluszka?

reklama
FOCH. Czuje sie ZIGNOROWANA

napisalam dzis 2 posty, co prawda na szybko bo zalatana I ZERO ODPOWIEDZI
kompletnie niezauwazona... :(

jos o nie tak to sie nie bawimy prosze wrocic do strony 8769 i przeczytac ze pani odpisalam i nawet pytanie zadalam.... czuje sie urazona conajmniej no:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

rureczko ale przeczucie czy poprostu chcielibyscie?
ja w pierwszej ciazy od poczatku czulam ze to dziewczynka a teraz od poczatku czuje ze chlopak, zobaczymy czy tym razem induicja rowniez mnie nie zawiedzie:-)

wiolku : o to przepraszam... ale jestes w takim razie jedyna!

reszcie wybaczam :) BOM DOBRY CZLOWIEK ;) ale zéeby to bylo ostatni raz, bo sobie pojde i nie wroce!!!!! ;)

ooooo :szok: mamy buntownika z wyboru, a raczej DEZERTERA :-D:-D:-D:-D:-D:-D

JOS
ROBALU nie odchodź :-p:-p:-p:-p:-p kto nam opowie o nowinkach kosmetycznych, ponarzeka na Francję i pokaże cudne oczęta syna??????? :rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
otóż TO ...!!! :-D:-D:-D A Kto będzie lubił JESIEŃ ???

No, mój kruszek dziś bije rekord w niespaniu - od wczesnego rana spała może z pół godziny :huh:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry