reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lil : hej :) fajna taka robota :) taka na kilka godzin dziennie z domu w lozku z lapkiem przy kawie to tez chce :)))))

carola : hej :) u mnie dzis taki len, ze szok... ;) tata gotuje, sprzata i zajmuje sie malym a ja mam rozkaz lezenia i odpoczywania :) hihihihihihihihi

uciekam na obiadek :) POLSKI mmmmmmmmmmmmm :)

reklama
Jos a co dziś na obiadek????

Oliwka to masz miły poranek!!!!

Mi już średnio się chce leżeć - nosi mnie coś.

Gdzie widziałyście zdjęcie synka Asionka????

mary : uwazaj na siebie! czy bol jets na dole jak na okres, czy caly brzuch ? Jak caly to moze ci sie macica stawia??? ja tak mialam pod koniec ciazy, noramlnie takie formy brzuch przybieral i tak bolalo ze szok... ale to nie byl bol brzucha w dole jak na okres, nie typowe skurcze... Polez i obserwuj dokladnie co sie dzieje!

Jos - ból jest całkiem podobny do tego jak na @, aktualnie skupił się w samiutkim dole brzucha i trochę wyraźniejszy po lewej stronie. A reszta brzucha mi twardnieje. Poza tym bola mnie żebra, ale to chyba mi mała skopała i dlatego. Sama nie wiem, czy ja to wszystko dobrze odczytuję... Pojęcia nie mam, czy to taki rodzaj bólu, co trzeba jechać do szpitala, czy jeszcze mogę spokojnie sobie czekać... :confused::confused::confused: W każdym razie skurcze i ten ból skupione są na samym dole, ból przechodzi w kłucie i z powrotem, do tego gwałtowne ruchy małej. Ale nie mam żadnych krwawień, nic mi się nie wydziela (jedynie w nocy i rano miałam takie wrażenie, jakby mi wody chciały odchodzić!), więc chyba nie jest tak źle? Dobrze, ze się wyspałaś! Ja odkąd mam problemy z rękoma i nie śpię za dużo w nocy, bardzo doceniłam każdą przespana godzinkę... A samopoczucie jak tam?

Jeju, jestem taka skołowana, nie wiem, co się dziś dzieje dosłownie... Wybaczcie, ze tylko o sobie, ale niczego nie ogarniam! :sad:

Wioluś weź ze sobą torebkę plastikową hehe :-D Dziś znowu do Torunia??

Agapa witaj! Łykaj witaminki może - mi w tej ciąży też ciągle słabo i przez to niestety prawie codziennie kawę piję...I mam wyrzuty...A niedawno ja byłam trzecia w kolejce hehe :-)

Ja nie biorę żadnych witamin bo po nich mi zawsze niedobrze i rozmawiam potem z kibelkiem na ich temat

Mam doła:-:)-:)-(
Dostaliśmy złą wiadomość o znajomej....
20-letnia dziewczyna znaleziona w domu przez matkę, podejrzewają tętniaka, robią sekcje....
Bardzo fajna dziewczyna.....

Wreszcie mogę wlecieć .... :))))))))))))))))))) Byłam tu w nocy i przeczytałam NEWS'a :-):-):-):-) ale nie mogłam nic napisać, bo mała uzurpowała sobie moje ręce non stop ;-)

ASIONKU - PRZEOGROMNE GRATULACJE I OBY SYNEK SIĘ ZDROWO CHOWAŁ ...!!!! :) :) :) :) :) :) :)

lili tendencja przedterminowa się utrzymuje, więc może...mooooże.... :-D:-D:-D

mary zachowaj kolejność, proszę ;))))))))))))))))))))))

Pochwalę się - dwa ostatnie karmienia obyły się bez dopajania, produkcja znowu ruszyła hehe :-p:tak: W takich sytuacjach tylko spokój i cierpliwość... i może herbatka Humana ..?? ;)))
Podziękowania za wsparcie i rady dla boogie i lili :* :* :*

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurek - super z karmieniem! Oby tak dalej! A co do mnie, to mi się nie śpieszy jeszcze. Za jakieś 4 tyg. proszę bardzo, ale wolałabym minimum te 4 tyg. jeszcze ponosić małą w brzuszku. A póki co bez zmian. Brzuch twardy, skurcze i parcie są raz na jakiś czas i trwają z 10-15 minut. Do tego zauważyłam teraz białawą wydzielinę, ale bardzo mało i raczej rzadką jeśli chodzi o konsystencję.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry