reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wioluś weź ze sobą torebkę plastikową hehe :-D Dziś znowu do Torunia??

Agapa witaj! Łykaj witaminki może - mi w tej ciąży też ciągle słabo i przez to niestety prawie codziennie kawę piję...I mam wyrzuty...A niedawno ja byłam trzecia w kolejce hehe :-)

reklama
Hej Ajas! A co u Ciebie???? Ja wklepuję ostatnich kilka ankiet i coś wolno mi idzie...

Pysia witaj! Jak maleństwo???

Położyłam się na chwilę i jakoś tak mi się przysnęło... Niunia nadal się wierci, a ja leżę i będę odpoczywać. Przylazł cieśla i znów się tłucze!!! :wściekła/y::wściekła/y: I tak do min. 14.00!!! :no::baffled::crazy:

Mary a tak oprócz tego to dużo latasz po mieście??? Bo ja właśnie z Maciusiem dużo latałam i tak to się skończyło...Ale szczęśliwie urodziłam w 37 tygodniu, więc Ty się nie zamartwiaj tylko odpocznij :)))

Lil - nie za dużo, ale ostatnio miałam kilka załatwień, a wczoraj zwiał mi autobus i miałam niezaplanowany dłuższy spacerek do lekarza. No, ale od spaceru chyba nic złego nie zacznie się dziać?...

mary chetnie bym cie poszukala na FB ale nie wiem jak sie nazywasz w realu:-):-p

Wiola - wysyłam PW. ;-)

Kochana poczekaj jeszcze troszkę. Połóż się i odpoczywaj. To jeszcze za wcześnie.

Ojejku jak ten czas leci , jestem trzecia w kolejce:szok:

Kurcze znowu coś się dzieje ze mną bo robi mi się słabo. Pewnie kolejny dzień do kitu:-(

Agapa - trochę mnie to wszystko wystraszyło, więc odpuszczam sobie teraz nawet spacerki i będę leżeć! Najgorsze jest to, że wczoraj byłam u lekarza, a żadnych zaleceń nie dostałam! :baffled: W każdym razie mam nadzieję, ze to się jakoś uspokoi... A Tobie życzę miłego dnia i mam nadzieje, że samopoczucie się poprawi!

reklama
wiolka , lil - nie mogę przeklinać, więc powiem DUPOWO !!!:-p

a tak na poważnie, to kapa jeża , co mam więcej pisać, dolina jak ..... wiecie same co ....
wole nie wchodzic i innych nie dołować, czuje sie jak wrzód na dupie, no może już skończę ... bo szkoda miejsca na takie smuty :( jak ja :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry