reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Asionek gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Wiola może przejdą Ci te mdłości, zresztą jak napisałaś, dzielna dziewczyna jesteś i dla dzidzi zniesiesz wszystko.. ;-)
Lil powoli Ci idzie dzisiaj z ankietami, bo może pogoda taka do doopki... Przynajmniej u mnie szaro, smutno, jesiennie...

A ja siedzę w pracy i jak zwykle tak z doskoku do Was zaglądam...

Oj, Palemko, najgorsze że na doła nie bardzo można pomóc, sam musi przejść...:-:)-(
Mogę Cię tylko przytulić...

Hej Laseczki:)

Palemko!!!!! Jak śmiesz ?:) Uśmiech na twarz poproszę:)
Żal się ile wlezie...
Co ja mam powiedzieć?Też non stop smucę i wylewam problemy...

Dziewuszki,co to za ankiety wklepujecie????

Palemko możesz marudzić, ja rozumiem Twoją dolinę, ale nijak nie jestem w stanie Ci pomóc Ci z niej wyjść i z tego powodu mi przykro - mogę za to zaciskać kciuki za fasolkę u Ciebie, żeby się pojawiła i już została! Wtedy będziemy się cieszyć razem z Tobą! Ściskam!

Ajas u mnie praktycznie bezchmurne niebo, zaraz idę na spacer, ale jeszcze 6 ankiet........

Mary spacerki są jak najbardziej potrzebne, ale wtedy główka leci w dół, naciska na szyjkę - więc jak ktoś ma z tym problemy, a nie chce za szybko urodzić powinien leżeć z pupą do góry. Ale może jak lekarz nic Ci nie mówił to nie jest tak źle???

Mary spacerki są jak najbardziej potrzebne, ale wtedy główka leci w dół, naciska na szyjkę - więc jak ktoś ma z tym problemy, a nie chce za szybko urodzić powinien leżeć z pupą do góry. Ale może jak lekarz nic Ci nie mówił to nie jest tak źle???

Lil - ja od dłuższego czasu czuję parcie podczas spacerów, więc może coś w tym jest. A tu nie badają ginekologicznie, więc nawet nie wiem, co i jak z szyjką itd. No nic, teraz i tak leżę, bo jakoś energia ze mnie opadła. Jedyne, co mogę zrobić, to odpoczywać, a jak coś się będzie działo, to dzwonić do szpitala... A jak tam u Ciebie? Cisza i spokój?

Oliwka to ja wklepuję ankiety na temat bezrobocia :-)

Mary u mnie cisza, szyjka długa zamknięta, nic nie napiera - PORAŻKA!!!

Idę na spacer, bo nie wysiedzę. Zostały 4 ankiety - wprowadzę jak wrócę.

Lil,widziałam własnie i chyba ktoś jeszcze...
Co to jest i w jakim celu o ile mogę zapytać?
Gdzie Kocurek i Made??Pokażcie się chociaż na chwilkę:)

Loooooooo jeeeeeeeeeeeeeezzzzzzzzuuuuuuuuu...:) Wiedzialam, ze przegapie info, ale mam refleks :)

ASIONKU KOCHANY : OGROMNE GRATKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CIESZE SIE ZE NATHANIELEK JUZ JEST Z WAMI :) WRACAJ DO FORMY !!!!
Tak sobie wczoraj o Tobie myslalam, ze fajnie jakby to byl 5.10 :) Wlasnie dokladnie ta data :) Suuuper!!!! :)

U nas ok, az sie boje zapeszyc ale pierwszy raz od dawna sie wyspalam... Wstalam tylko 2 razy na siusiu o 3 i o 6, a spalam juz gdzies od 11-11h30 wiec jak dla mnie to szal :) No i rano dziadek sie zajal malym to ja choc ponownie zasnelam ok. 7 po wyjsciu F. do pracy, to sobie spalam do 9h30 i lezalam do 15min temu :)
Ja chce tak codziennie :)))))))))))))))))))))) buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :))))

mary : uwazaj na siebie! czy bol jets na dole jak na okres, czy caly brzuch ? Jak caly to moze ci sie macica stawia??? ja tak mialam pod koniec ciazy, noramlnie takie formy brzuch przybieral i tak bolalo ze szok... ale to nie byl bol brzucha w dole jak na okres, nie typowe skurcze... Polez i obserwuj dokladnie co sie dzieje!

wiolka : jak iwcia ????

DZIEWCZYNY jesczz etaka anegdotka wlasnie do mnie dotarlo
Asionek urodzil synka 2 tyg przed terminem o 14H40 w ksiazkowych francuskich wymiarach : 3kg420 i 50cm
Ja urodzilam synka zabojadka 2 rowniusienkie tyg. przed terminem, o 16h40 z wymiarami ...uwaga .... 3kg450 i 50cm rowne :) hihihihihihihihi SZOK :)

Ostatnia edycja:
No Jos hehe nieźle, że tak urodziłaś jak Asionek prawie :-D A co do leniuchowania to super, że tak Ci się udało!!!!!!!!!!!!!!

Oliwko te ankiety to moja umowa zlecenie - dorwałam taką fajną pracę, że tylko w bazę danych wprowadzam i kaskę zarabiam hehe :-D A przyda mi się bardzo bardzo!

Ja na spacerku, upał dziś u nas, że szok, za ciepło się ubrałam, brzuch prawie cały czas był twardy i bolał, trochę nawet główkę dzidzi na szyjce poczułam - byłam po wyniki w laboratorium i nie mam paciorkowca HURRA!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry