reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama, powiem ci, że są chwile, kiedy padam na pyszczek, a tu Karola trzeba ogarnąć, ugotować obiad a przede wszystkim na notorycznie sprzątam bo przy Karolu i trzech kotach to sobie wyobraź jak można porządek utrzymać. Dwa razy w tygodniu to jestem dopiero o 18.30 w domu a 0 20 Karol już śpi, więc mam półtorej godziny na zjedzenie obiadu, wycałowanie Karolka i uśpienie go. Na szczęście mam super męża i dużo pomaga. A czasem ma wrażenie, że to ja pomagam jemu prowadzić dom:laugh2: różnie bywa.

ewcia, mam nadzieję, że będzie po twojej myśli.
wisieńka, Nika, moje koty zaczynają zabawę jak ja się kładę. Czasem muszę pokazać, że to jednak ja rządzę:-)
mama, poszukaj jeszcze u konkurencji, może będzie korzystniejsza cena za markizę. Warto zaoszczędzić jak się uda.

reklama
:-)Sol trzymam kciuki. Ja myślę, ze sister ma dużo większe prawo i masz rację, jedź
Widziałam dziś bociana i kominiarza. To musi coś oznaczać skoro @ sie objawiła!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Mama- może warto obdzwonić, a nóż się uda taniej;-)

Nika32, Zapmarta, Ewcia81- nie dziękuję, ale mam nadzieję, że się uda:tak:

Wisieńka- a skad dokładnie jesteś?

Sol- w takim razie kciuki zaciśnięte;-) powracając do znieczulenia, to pamiętam z tego tylko tyle, że czułam zimno w kręgosłupie, bóle były silniejsze...

Ja już będę się żegnać, życzę spokojnej nocy. Dobranoc Dziewuszki i do napisania jutro;-);-):-):-)

Wisieńka mi przypomniałagdy jechałam na święta do Opola, to latał nade mną bociek, a gdy wracałam, to widziałam bociany uprawiające seksik- oj to był dopiero widok:-D:-D:-D:-D

Dobra już mnie nie ma. do juterka

Ostatnia edycja:
WISIEŃKA- a co takiego przeczytalas ,ze wybuchlas smiechem:-D:-D:-D:-D:-D??ja tez czesto sie smieje jak czytam i moj zaraz sypie nickmi i pyta :co tam Maryla,Zapmarta,,Bibinka czy Balbinka napisla...??:rofl2::rofl2:a teksty Twoj ma dobre:laugh2::tak:ZAPMARTA- no jutro podzwonie i popytam jeszcze z ta markiza-pewnie,ze jak sie uda to zaoszczedze,juz bede wiedziala co z tym zrobic:rofl2:NIKA-no to jedne w maju testuja Ty w mju bedziesz swietowac:laugh2:wiecie co mysle,ze w dniu urodzin naszych dzieci to my MAMUSIE powinnysm dostawac kwiaty za ten trud i wysilek i wogóle!!EWCIA-PAPA,DO JUTRA ,spokojnej nocki.WISIEŃKA- ja mysle ze powinnas zaczac starania tak od 12 dnia cylku skoro masz 30 dniowe i nie sugerowac sie kiedy powinna byc tylko od dnia kiedy sie na dobre rozkreci.takie moje zdanie.

Ostatnia edycja:
EWCIA3004 - dobrej nocki:-)

WISIENKA - pewnie że to dobry znak!!!!:tak::tak::tak::tak: tak jak to że MAMA kończy piguły w Dzień Matki:-D:-D

SOL - siostra jest ważniejsza -kciuki zaciśnięte;-)

MAMA - ja dostaję kwiaty lub prezent 4 dni przed Pati bo ja mam urodziny 8 maja:rofl2::tak:

też tak sobie pomyślałam mama, ale oni aż tak inteligentni nie są, żeby pomyśleć o tym co przeżywałyśmy wtedy.:-D:-D:-D
nienawidzę prasować, która wpadnie pomóc ??? mam Baileysa na zachętę;-):-)

NIKA-Ty masz 8 Pati 12 maja,ja mam 27 a Domino 30 lipca:tak::tak::-D:-D:-D:-D:-Dale jajka;-)ZAPMARTA- nic z tego,niczym mnie nie zachecisz do prasowania:)))):) nie wiem czy uwierzycie,ale u nas prasuje Tomi...ale sie ustawilam co??!!!On to lubi i nie wnerwia Go to a ja...o coz...takze Zapmarta jak Tom wroci z siatkówki to zapytam czy wleci do Ciebie-OKi??A Ty widze masz nowy piekny suwaczek!!!!!!:))))

Ostatnia edycja:
ZAPMARTA na Baileysa zawsze:-D:tak: a poprasować też pomogę;-) tylko kiepsko z połączeniem - samoloty nie latają:crazy:

MAMA rzeczywiście jajka:-D:-D:-D Mi tato przepowiadał że urodze w moje urodziny :sorry2:
Jak nam się uda przylecieć do Pl to w tym roku świętujemy z Pati podwójnie i w Polsce i w Norwegii:tak: A co:laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
:-) mama czytam sobie stare posty i czasem są tam zabawne rzeczy:-D:-D:-D Mój Pol jest bardzo zabawny. Jest przy tym rozkoszny. Nie jest takim wesołkiem- kawalarzem ale ma trafiające w sedno dowcipne teksty. Lubię to!!!!
zapmarta ty nie prasuj ty poukładaj pod dywany:-):-):-)Weź się lepiej z baileysa póki możesz.
tez tak myślę, ze zacznę od 12,bo jakby wcześniej i na maxa to nam sie może amunicja wystrzelać. Czytałam , ze najlepsza jakość jest tak co 48h . Nie chcę tez tak mechanicznie. Oj zeby się udało!!!!!!:tak::tak:
Mój Maciek urodził sie 18 stycznia a teraz to tez bedzie zimowe dziecko. Popatrzcie jak to jest . Ślub chciałam w czerwcu a zrobilismy w styczniu bo nie chcielismy dłuzej czekać. Dzieci miały być wiosenne a będą zimowe. Moze to dlatego, ze ja jestem góralka z krwi i tak ma być!!:rofl2::rofl2::rofl2:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry