- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
P
pysia888
Gość
SOL, to pomysl o dziecku. ja tez lubie miec kontakt z ludzmi
MAMA, u mnie to ludzie autobusami jezdza i zlikwidowali pociagi dlatego
BALBINKO, milego wypoczynku. domyslam sie ze mezowi musi byc ciezko aj aj
KPI, fajnie masz z ciaza. tez juz chce oj
MARYLA, porzadki dobiegly konca?
Ja wstalam o 13ej i pare zalatwien mamy. Na 17ta jedziemy do poradni. Ciekawe jak to bedzie.
MAMA, u mnie to ludzie autobusami jezdza i zlikwidowali pociagi dlatego
BALBINKO, milego wypoczynku. domyslam sie ze mezowi musi byc ciezko aj aj
KPI, fajnie masz z ciaza. tez juz chce oj
MARYLA, porzadki dobiegly konca?
Ja wstalam o 13ej i pare zalatwien mamy. Na 17ta jedziemy do poradni. Ciekawe jak to bedzie.
kpi23
Fanka BB :)
mama05 - tak jeszcze o tym czerwcu ... bedziecie mnie informowały jakoś na bieżąco jakbym zaglądać nie mogła????
maryla - a już myślałam, że to ja winowajca
powiedz mężusiowi, żeby na drugi raz jabłuszko i jogurcik Ci przyniósł ... oczywiście na deser, po hot-dogu
a oto i link:
Bartatina ALU PLUS Classic
tylko "mój" kolor to 130 ...
jeszcze nie zamówiłam, jak da radę to zamówimy jeszcze dziś a jak nie to dopiero w sobotę ;(, muszę pojechać raz jeszcze do sklepu z mężem, żeby przymierzyć go do bagażnika w samochodzie ...
mnie mozesz dopisać na styczeń ... dla ładnej daty niech to będzie 21 ... urodziny mężulka
pysia - dasz radę juz niedługo zobaczysz ...
a do jakiej poradni się wybieracie?
maryla - a już myślałam, że to ja winowajca
powiedz mężusiowi, żeby na drugi raz jabłuszko i jogurcik Ci przyniósł ... oczywiście na deser, po hot-dogu
a oto i link:
Bartatina ALU PLUS Classic
tylko "mój" kolor to 130 ...
jeszcze nie zamówiłam, jak da radę to zamówimy jeszcze dziś a jak nie to dopiero w sobotę ;(, muszę pojechać raz jeszcze do sklepu z mężem, żeby przymierzyć go do bagażnika w samochodzie ...
mnie mozesz dopisać na styczeń ... dla ładnej daty niech to będzie 21 ... urodziny mężulka
pysia - dasz radę juz niedługo zobaczysz ...
a do jakiej poradni się wybieracie?
mama05
prrrryy szaaaalona :))
PYSIA- hejka po pracy;-)KPI- a Ty w styczniu zaczynasz starania o drugie dzidzi rozumiemno,no rozochocilam nam sie kobietka-ja wiec,ze bycie w ciazy wciagaa jesli chodzi o informacje dla Ciebie to ja kochana juz dawno mam w komorce Twoj numer i jak nie bedziesz mogla do nas zagladac to daj znac smsem i bede Ci streszczenia slacwejdz sobie na zamkniety tam masz moj numer i daj znac kiedy bedziesz potrzebowala streszczen i oczywiscie jak urodzisz to tez daj znac to ja napisz kobietkom naszym-UMOWA???
Wisieńka
Jestem w końcu. Witam was moje drogie i dziękuję za szczere zainteresowanie. Słońce mi dało dzisiaj popalić i padam. @ może jednak będzie brzuch znowu pobolewa i umyłam lodówkę. Zawsze przed @ mam instynkt gniazda.:-)
Biedna Balbinka, mam nadzieję, ze szybko będą mogli zacząć proces in vitro i poszczęści im :-(się:-(
pysia ty do jakiej poradni i po co, hę
mama jak moja@ dalej będzie się opieprzać to razem na czerwiec pójdziemy
maryla to masz po wiosennych porządkach, teraz nogi na biurko i odpoczywaj. Ja też chcę na tabelkę
Sol życzę ci żeby rozwiązanie przyszło samo, żebys obudziła się i wiedziała chcę tak czy tak.
kpi jak ty masz fajnie z tymi zakupami, mozesz poszaleć:-)
Biedna Balbinka, mam nadzieję, ze szybko będą mogli zacząć proces in vitro i poszczęści im :-(się:-(
pysia ty do jakiej poradni i po co, hę
mama jak moja@ dalej będzie się opieprzać to razem na czerwiec pójdziemy
maryla to masz po wiosennych porządkach, teraz nogi na biurko i odpoczywaj. Ja też chcę na tabelkę
Sol życzę ci żeby rozwiązanie przyszło samo, żebys obudziła się i wiedziała chcę tak czy tak.
kpi jak ty masz fajnie z tymi zakupami, mozesz poszaleć:-)
kpi23
mama05 - strasznie mi miło, cieszę się i ... zaraz pobiegnę i wpiszę Twój, jakbym dostępu nie miała ...
a jak urodzę to pewnie, że dam znać a jak ale jeszcze troszkę musicie poczekać, Moje Drogie
co do dzidzi ... nie chcę sie powtarzać, ale stara juz jestem (nie bij - boli!), i czasu nie mam , poza tym u nas nie było łatwo więc ... moze się troszkę zejść, a nie chcieliśmy zbyt dużej różnicy pomiędzy dzieciaczkami, no a poza tym ... sytuacja w pracy zrobiła się taka sobie, że najlepiej gdybym po powrocie szybko zaszła (nawet na wypowiedzeniu ;((((), realia i tyle choć ciężko bardzo o tym mówić
Wisieńka - ciężko sobie odmówić takich zakupów , tyle radości i szczęścia dają - same zobeczycie - te które jeszcze nie wiedzą lub już nie pamiętają
a jak urodzę to pewnie, że dam znać a jak ale jeszcze troszkę musicie poczekać, Moje Drogie
co do dzidzi ... nie chcę sie powtarzać, ale stara juz jestem (nie bij - boli!), i czasu nie mam , poza tym u nas nie było łatwo więc ... moze się troszkę zejść, a nie chcieliśmy zbyt dużej różnicy pomiędzy dzieciaczkami, no a poza tym ... sytuacja w pracy zrobiła się taka sobie, że najlepiej gdybym po powrocie szybko zaszła (nawet na wypowiedzeniu ;((((), realia i tyle choć ciężko bardzo o tym mówić
Wisieńka - ciężko sobie odmówić takich zakupów , tyle radości i szczęścia dają - same zobeczycie - te które jeszcze nie wiedzą lub już nie pamiętają
Ostatnia edycja:
mama05
WISIEŃKA- mowisz ,ze przed @ masz instynkt gniazda;-)ciekawe,ciekawe...moze jednak laskawie przyjdzie kolezanka malpaa mozesz byc ze mna i Zpmarta i Nika na czerwiec-bedzie nam bardzo milozanim podasz Marylce na PW kiedy zaczynasz to musisz poczekac kiedy dostaniesz@;-)ja jak bralam dzis kolejna tabletke to normalnie papa mi sie smiala i wiecie co pomyslalam....powiem Wam-a co. pomyslalam ,ze skoro grzecznie wzielam 1 opak.i teraz grzecznie biore 2 opak.to moze nic sie nie stanie jk w 3 opak.nie wezme 4,3 ostatnich tabletek...zawsze to szybciej rzyjdzie @ i szybciej bedziemy dzialacczy mam byc grzeczna i brac CALE opakowanie do konca????
reklama
mama05
MARYLKA- i narazie niech tak bedzie a jak ktoras bedzie chciala sie dopisac to do Ciebie na PW czy samemu edytowac ?????KPI- daj znac czy masz moj numer,jak nie to wysle Ci na PWa jesli chodzi o roznice wieku to wiem o co chodzi dlatego my robilismy syna jak corka miala skonczony rok,zeszlo nam 3 m-ce i tak jak urodzilam Domisia to Zuza miala rok i 11 m-cy a chcialam si zmiescic w 2 latach roznicy i udalo siea teraz chce miec 4 lata od Domisia i zobaczymy.....a poza tym jak masz tak z praca to nie ma sie na co ogladacczesc NIKA- nasza kochana-ja mam dzis dobry humor i wszystkie tak ladnie witam!!!!!!!!!!!!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: