mama05
prrrryy szaaaalona :))
Witam sie ponownie-my juz po zakupach-wszystko dzis bardzo krotko czynne i trzebabylo sie spieszyc z robieniem zakupów...teraz Tom rozpakowal,ja zrobilam dzieciakom tosty i jedza na ogrodzie a Tomek zaczyna koszenie ogrodu...ja zaraz biore sie za obiad i salatke dzis idziemy do znajomych jak Domi wstanie.nasza Balbinka ma za godzinke wizyte,wiec trzymamy &&&&&&&&& WISIEŃKA- my tu czekamy jaki wynik testu a Ty nas tak dlugo w niepewnosci trzymasz;-)PALLISSA-witaj. a u mnie niby slonko a taaaaki wiatrno ale dzieciom to nie przeszkadza.MARYLKA- jak handel??mialas dzis czas zjesc normalnie??SOL- mam nadzieje,ze w Poznaniu tez bedzie takie spotkanie organizowaneMAYLKA- no porazka-zakupy robione w biegu i dobrze ze mialam luste i wiedzialam co potrzeba bo ludzi full,przy kasie masakra-dobrze,ze tak szybko sie wybralismy i jak zobaczylismy co sie dzieje w Poznaniu to darowalismy sobie to centrum co zawsze tylko cyk-do Biedronki-choc bylam tam 2 raz w zyciu i nie bardzo wiedzialam co gdzie toi...a ochroniaz pokazywal wciza na zegarek,ze o 11 zamykaja....MLYN NA CALEGO,no ale mamy zakuy.BALBINKA- jest juz w poczekalni i wszystkim Wam przesyla caluski
Ostatnia edycja: