reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam sie ponownie-my juz po zakupach-wszystko dzis bardzo krotko czynne i trzebabylo sie spieszyc z robieniem zakupów...teraz Tom rozpakowal,ja zrobilam dzieciakom tosty i jedza na ogrodzie a Tomek zaczyna koszenie ogrodu...ja zaraz biore sie za obiad i salatke dzis idziemy do znajomych jak Domi wstanie.nasza Balbinka ma za godzinke wizyte,wiec trzymamy &&&&&&&&& WISIEŃKA- my tu czekamy jaki wynik testu a Ty nas tak dlugo w niepewnosci trzymasz;-)PALLISSA-witaj. a u mnie niby slonko a taaaaki wiatr:crazy:no ale dzieciom to nie przeszkadza.MARYLKA- jak handel??mialas dzis czas zjesc normalnie??SOL- mam nadzieje,ze w Poznaniu tez bedzie takie spotkanie organizowane:rofl2:MAYLKA- no porazka-zakupy robione w biegu i dobrze ze mialam luste i wiedzialam co potrzeba bo ludzi full,przy kasie masakra-dobrze,ze tak szybko sie wybralismy i jak zobaczylismy co sie dzieje w Poznaniu to darowalismy sobie to centrum co zawsze tylko cyk-do Biedronki-choc bylam tam 2 raz w zyciu i nie bardzo wiedzialam co gdzie toi...a ochroniaz pokazywal wciza na zegarek,ze o 11 zamykaja....MLYN NA CALEGO,no ale mamy zakuy.BALBINKA- jest juz w poczekalni i wszystkim Wam przesyla caluski:tak::laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
mama dziś handel troche lepiej jak wczoraj bo wczoraj była masakra chyba przez ten pył ludzie z domu nie wychodzili bo widziałam na mieście wczoraj może 2-3 wózki mama ja nie będe miała neta przez weekend wrrrrrrrrr a miałam ze stronka działać wrrrr ale jak możesz to daj mi znac co tam u Wisieńki jak test???? jestem bardzo ciekawa z góry dzięki

Witam moje drogie. :tak:Teścik jednokreseczkowy.:-( Miałam jednak nadzieję na superplemnika i żal mi.:-:)-:)-( Pewnie zgodnie z prognozami jutro będzie@.
Palisssa na pewno z nami lepiej ci pójdzie:-D
mama też miałam usuwaną 8 bidulo. :wściekła/y:Przykro mi że cię boli. Mnie pomagały lody sorbetowe;-);-);-)
Wiolka mam nadzieję, ze mała szybko wyzdrowieje. Masz rację najlepiej samemu się mieszka.:-D

Maryla
Ja ci powiem, że aż Ci zazdroszczę tej rannej skakanki. Moje chłopaki pojechali na ryby o 5 rano a tez obudziła się z ochotą na mężusia:cool::cool::cool:

Balbinka życzę Ci żebyś wróciła z sukcesem i kwiatami. :happy:
Nie mogłam rano sie powstrzymać i kupiłam kilka nowości na mój balkon. Całe życie mieszkałam w domku i baarrdzo brakuje mi ogrodu. Realizuję się u taty. We Wrocławiu mieszkamy od kilku lat i na razie wynajmujemy mieszkanie w sumie od znajomego więc nie martwimy się, ze będziemy musieli zmieniać i zmieniać. Szukamy coś swojego. Może uda nam się jakiś domek w okolicach Wro. Chociaż ceny są takie, że..:szok::szok::szok:..

margolcia miłego rowerkowania, trzeba korzystać z pogody.:-D
Mniam, pachnie mi z kuchni ide popodjadać:-)

Witam

Wisieńka staranka zaczynamy w tym cyklu i mam nadzieje, że zobaczę II kreseczki na teście.
Trochę nam się przeciągnęły bo robiłam dodatkowe badania...ale mamy już zielone światełko od ginekologa więc będziemy się starać :-)

Miłej soboty :-)

Kobietki przecudne. :-):-):-)Juz mnie brzuch boli coraz bardziej. Jaką moc ma psychika. Pewno @ przyjdzie. I oby to była ostatnia na dłuuuuuugi czas. Jak karmiłam Maćka, przez 11 miesięcy to @ nie miałam. Wróciła miesiąc po skończeniu.
Dziękuję wam wszystkim za wsparcie. Super mieć was:-):-):-):-):-):-)
Danula i obyśmy wszystkie zaciążyły szybciutko!!!!

Wisieńka no szkoda że jedna krecha tylko była tez myslałam że juz jakiś super plemnik zadziałał, ale z tą psychika to my tez ładnie mamay co ?? mi też sie kiedyś supźniała @ zrobiłam test to po 2 h już była :):):) a no poskakałam :)
mama to dobrze ze miałaś liste :):):):)

DANULA-hejka ,pisz z nami jak najczesciej:tak::tak::tak::tak:WISIEŃKA- czyli tak jak Ci pisalam -gorace kapiele a potem test i jak bedzie negatywny to blokada psychiczna pusci i bedzie wodospad:tak::tak::tak::tak::-Dsuper-i zaraz po mozecie pieknie dzialac i dobre wiesci beda bo w koncu zacznie sie wysyp ciaz na naszym watku.lece robic obiad.......

pysia - mogę przyjechać na rowerze :-D ale nie wiem czy Ci będzie wygodnie na bagażniku :-D Bo i takie rajdy się robiło :-p

kpi - wiem gdzie Piaseczno mój ojciec tam robił jakąś budowę :-) A możemy się spotkać w parku jeśli będzie ładna pogoda - Karola wiewiórki pokarmi :-D A my sobie odpoczniemy :tak: A na którą masz tą wizytę to my się możemy dostosować bo pewnie zostaniemy na weekend a ojciec się nie obrazi jak mu uciekniemy gdzieś podczas wizyty :-p A nawet nas morze podrzuci samochodem :tak: My przyjedziemy pewnie pociągiem tylko muszę jeszcze do ojca przekręcić czy możemy zajrzeć bo jeszcze mu nie mówiłam że mam zamiar wpaść a nie wiem czy mają jakieś plany na weekend :-p

Mama - jak na razie chyba nie ma terminu - musisz zajrzeć na mamy z poznania i tam na górze jeśli są jakieś informacje - to właśnie tam :tak:

My właśnie wróciłyśmy ze spaceru, kupiłam Karoli na bazarach spodnie i piżamkę i kaczuszkę do kąpieli taką dużą z małą kaczuszką, kurczaczkiem ze skorupką i jajeczkiem :-D Wiatr bardzo nieprzyjemny wieje ale po za tym słoneczko ładne :tak: Ale od poniedziałku ma ten pył opadać więc trzeba korzystać :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
SOL-czekam na wiesci jak sie sprawy maja z Poznaniem:tak:masz racje ten wiatr to porazka:evil:a z tym pylem to tez nieciekawie-co to sie wyprawia:unsure: :oo2: Tomek wlasnie bejcuje hustawke -chociaz wiatr szybko wysuszy,zaraz klade Dominika na spanie i moge usiasc do kawki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry