reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam sie ponownie-my juz po zakupach-wszystko dzis bardzo krotko czynne i trzebabylo sie spieszyc z robieniem zakupów...teraz Tom rozpakowal,ja zrobilam dzieciakom tosty i jedza na ogrodzie a Tomek zaczyna koszenie ogrodu...ja zaraz biore sie za obiad i salatke dzis idziemy do znajomych jak Domi wstanie.nasza Balbinka ma za godzinke wizyte,wiec trzymamy &&&&&&&&& WISIEŃKA- my tu czekamy jaki wynik testu a Ty nas tak dlugo w niepewnosci trzymasz;-)PALLISSA-witaj. a u mnie niby slonko a taaaaki wiatr:crazy:no ale dzieciom to nie przeszkadza.MARYLKA- jak handel??mialas dzis czas zjesc normalnie??SOL- mam nadzieje,ze w Poznaniu tez bedzie takie spotkanie organizowane:rofl2:MAYLKA- no porazka-zakupy robione w biegu i dobrze ze mialam luste i wiedzialam co potrzeba bo ludzi full,przy kasie masakra-dobrze,ze tak szybko sie wybralismy i jak zobaczylismy co sie dzieje w Poznaniu to darowalismy sobie to centrum co zawsze tylko cyk-do Biedronki-choc bylam tam 2 raz w zyciu i nie bardzo wiedzialam co gdzie toi...a ochroniaz pokazywal wciza na zegarek,ze o 11 zamykaja....MLYN NA CALEGO,no ale mamy zakuy.BALBINKA- jest juz w poczekalni i wszystkim Wam przesyla caluski:tak::laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
mama dziś handel troche lepiej jak wczoraj bo wczoraj była masakra chyba przez ten pył ludzie z domu nie wychodzili bo widziałam na mieście wczoraj może 2-3 wózki mama ja nie będe miała neta przez weekend wrrrrrrrrr a miałam ze stronka działać wrrrr ale jak możesz to daj mi znac co tam u Wisieńki jak test???? jestem bardzo ciekawa z góry dzięki

Witam moje drogie. :tak:Teścik jednokreseczkowy.:-( Miałam jednak nadzieję na superplemnika i żal mi.:-:)-:)-( Pewnie zgodnie z prognozami jutro będzie@.
Palisssa na pewno z nami lepiej ci pójdzie:-D
mama też miałam usuwaną 8 bidulo. :wściekła/y:Przykro mi że cię boli. Mnie pomagały lody sorbetowe;-);-);-)
Wiolka mam nadzieję, ze mała szybko wyzdrowieje. Masz rację najlepiej samemu się mieszka.:-D

Maryla
Ja ci powiem, że aż Ci zazdroszczę tej rannej skakanki. Moje chłopaki pojechali na ryby o 5 rano a tez obudziła się z ochotą na mężusia:cool::cool::cool:

Balbinka życzę Ci żebyś wróciła z sukcesem i kwiatami. :happy:
Nie mogłam rano sie powstrzymać i kupiłam kilka nowości na mój balkon. Całe życie mieszkałam w domku i baarrdzo brakuje mi ogrodu. Realizuję się u taty. We Wrocławiu mieszkamy od kilku lat i na razie wynajmujemy mieszkanie w sumie od znajomego więc nie martwimy się, ze będziemy musieli zmieniać i zmieniać. Szukamy coś swojego. Może uda nam się jakiś domek w okolicach Wro. Chociaż ceny są takie, że..:szok::szok::szok:..

margolcia miłego rowerkowania, trzeba korzystać z pogody.:-D
Mniam, pachnie mi z kuchni ide popodjadać:-)

Witam

Wisieńka staranka zaczynamy w tym cyklu i mam nadzieje, że zobaczę II kreseczki na teście.
Trochę nam się przeciągnęły bo robiłam dodatkowe badania...ale mamy już zielone światełko od ginekologa więc będziemy się starać :-)

Miłej soboty :-)

Kobietki przecudne. :-):-):-)Juz mnie brzuch boli coraz bardziej. Jaką moc ma psychika. Pewno @ przyjdzie. I oby to była ostatnia na dłuuuuuugi czas. Jak karmiłam Maćka, przez 11 miesięcy to @ nie miałam. Wróciła miesiąc po skończeniu.
Dziękuję wam wszystkim za wsparcie. Super mieć was:-):-):-):-):-):-)
Danula i obyśmy wszystkie zaciążyły szybciutko!!!!

Wisieńka no szkoda że jedna krecha tylko była tez myslałam że juz jakiś super plemnik zadziałał, ale z tą psychika to my tez ładnie mamay co ?? mi też sie kiedyś supźniała @ zrobiłam test to po 2 h już była :):):) a no poskakałam :)
mama to dobrze ze miałaś liste :):):):)

DANULA-hejka ,pisz z nami jak najczesciej:tak::tak::tak::tak:WISIEŃKA- czyli tak jak Ci pisalam -gorace kapiele a potem test i jak bedzie negatywny to blokada psychiczna pusci i bedzie wodospad:tak::tak::tak::tak::-Dsuper-i zaraz po mozecie pieknie dzialac i dobre wiesci beda bo w koncu zacznie sie wysyp ciaz na naszym watku.lece robic obiad.......

pysia - mogę przyjechać na rowerze :-D ale nie wiem czy Ci będzie wygodnie na bagażniku :-D Bo i takie rajdy się robiło :-p

kpi - wiem gdzie Piaseczno mój ojciec tam robił jakąś budowę :-) A możemy się spotkać w parku jeśli będzie ładna pogoda - Karola wiewiórki pokarmi :-D A my sobie odpoczniemy :tak: A na którą masz tą wizytę to my się możemy dostosować bo pewnie zostaniemy na weekend a ojciec się nie obrazi jak mu uciekniemy gdzieś podczas wizyty :-p A nawet nas morze podrzuci samochodem :tak: My przyjedziemy pewnie pociągiem tylko muszę jeszcze do ojca przekręcić czy możemy zajrzeć bo jeszcze mu nie mówiłam że mam zamiar wpaść a nie wiem czy mają jakieś plany na weekend :-p

Mama - jak na razie chyba nie ma terminu - musisz zajrzeć na mamy z poznania i tam na górze jeśli są jakieś informacje - to właśnie tam :tak:

My właśnie wróciłyśmy ze spaceru, kupiłam Karoli na bazarach spodnie i piżamkę i kaczuszkę do kąpieli taką dużą z małą kaczuszką, kurczaczkiem ze skorupką i jajeczkiem :-D Wiatr bardzo nieprzyjemny wieje ale po za tym słoneczko ładne :tak: Ale od poniedziałku ma ten pył opadać więc trzeba korzystać :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
SOL-czekam na wiesci jak sie sprawy maja z Poznaniem:tak:masz racje ten wiatr to porazka:evil:a z tym pylem to tez nieciekawie-co to sie wyprawia:unsure: :oo2: Tomek wlasnie bejcuje hustawke -chociaz wiatr szybko wysuszy,zaraz klade Dominika na spanie i moge usiasc do kawki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry