reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a co tu tak pusto? wstawac!!!!!!!
a wiec pojechalam wczoraj sama z siebie na kontrol zmala i okazalo sie ze jest gorzej niz bylo we wtorek bo antybiotyk byl zle dobrany i mala ma teraz zapalenie oskrzeli.zmienilismy antybiotyk i inchalacje sie zaczely.dzis pierwsza noc od kilku dni spala, co prawda nie cala ale i tak dobrze.kochane trzymajcie kciuki zeby tym razem dobrze dobrali leki i zeby w koncu jej przeszlo. prosze:-) a ja siedze sobie sama bo tescie pojechali wczoraj wieczorem na wesele i wroca dopiero w poniedzialek:-) cisza spokoj i marudna Iwusia ale to ostatnie przezyje:-)

reklama
Witam rankiem:-)
WIOLKA zawsze możesz liczyć na nasze kciuki:tak::tak: Mam nadzieję że teraz będzie coraz lepiej i Iwusia w końcu wyzdrowieje:happy: A kiedy się przeprowadzacie do Waszego mieszkanka?

nika na dniach i juz sie doczekac nie moge:-)tylko czasu malo teraz na dokonczenie tego remontu bo moj M pracuje juz i chodzi tam na 2,3h po pracy a ja nie pojade tam bo co zrobic z mala?

WIOLKA to dobrze że się tak układa:tak: Twój ma już pracę. Teraz tylko żeby Iwusia wyzdrowiała :-):-)

Dzieńdoberek kolezanki :):):) ja tak dziś figlowałam z rana ze swoim że na koniec z łuzka spadłam :) i jedna noga udezyłam w stolik a głową w skrzynie na brudną pościel :):) a rechotałam sie jak głupia :):) moja mamuśka ma dziś 47 urodziny i po pracy ide po torta i nie wiem czy w weekend do was zajrze bo coś mi net w domu nie śmiga :(:(:(:
AGUTKA, dobry zeglarz to i morze czerwone przeplynie :D Mi tam nie przeszkadza :)))

SOL mam nadzieje, ze znajdziesz cos dla siebie :))) ja kupuje zwykle ostatnio ciuszki na allegro, kupilam kiecke na wesele i jest superowa, jak na mnie :))) pomierzylam sie odpowiednio i gitara :))) a i jest taka niespotykana. Sol, jade z Toba na zakupy. musze sobie kupic adidki, jakies balerinki chyba i jakiegos ciucha i buty slubne. ho jo tego jest :)))

BALBINKA, jutro to bede o Tobie myslec i o wizycie :))) ciekawe co tam powie lekarz. Q w zwiazku to nieraz tak bywa, ze o glupote pojdzie i dąsania, a dąsania jest pozniej :) zycie.

MARYLA, rozumiem Cie zupelnie. Napisalam tak dlatego, zeby nie bylo ze sie podniecam choc nie uwazam, ze Ty tak pomyslalas o mnie :)

Ja mam weekend. Krotki, bo krotki ale zawsze to cos :))) teraz wcinam zelki, wczesniej zjadlam chalwe. Nie wiem co mnie ostatnio tak na slodkie wzielo

A odnosnie tego pylu z Islandíi to mowia, ze po niedzieli zeby raczej wychodzic z domu w razie koniecznosci. eh
to dobrze kochana bo juz się wystraszyłam :):):)

Witam powizytowo ;)

Natalka waży 1271 gram ;), wszystko ma na swoim miejscu, serduszko bije jak trzeba ;)

Mam tylko na granicy widełek wód płodowych więc przez najbliższe 2 tygodnie mam zalecenie głównie odpoczywać i pić duuuuużo płynów ;). Mój małż to wszystko słyszał i mam nadzieję, że weźmie sobie do serca polecenia Pani Doktor ....

Tylko tyle na razie doczytałam: Sol i pysia - jak będzie się naprawdę wybierały do Warszawy - koniecznie dajcie znać!
to super że mała drowa jak rydz ale ona bedzie malutka :):)

Dzięki pysia:-:)tak:
Miałam ospę w 8 klasie, świnkę w 25 roku życia a rózyczki nie:no:
Mój Maciek przeszedł jak miał 2 latka ale ja sie nie zaraziłam. Przypuszczam , że jednak mnie szczepili.
Albo @ albo supermen bo mam zachcianki. Zjadłam kolejno: kanapkę z rzodkiewką, puszkę sardynek, kiszonego ogóeka a teraz migdały i na wszelki wypadek herbatę z mięty:-D:-D:-D
ja tam stawiam na zachcianki superplemniki tez się zdarzają :):):) trzymam kciuki za test może to Ty zaczniesz wysyp :):):):) ciąż

a co tu tak pusto? wstawac!!!!!!!
a wiec pojechalam wczoraj sama z siebie na kontrol zmala i okazalo sie ze jest gorzej niz bylo we wtorek bo antybiotyk byl zle dobrany i mala ma teraz zapalenie oskrzeli.zmienilismy antybiotyk i inchalacje sie zaczely.dzis pierwsza noc od kilku dni spala, co prawda nie cala ale i tak dobrze.kochane trzymajcie kciuki zeby tym razem dobrze dobrali leki i zeby w koncu jej przeszlo. prosze:-) a ja siedze sobie sama bo tescie pojechali wczoraj wieczorem na wesele i wroca dopiero w poniedzialek:-) cisza spokoj i marudna Iwusia ale to ostatnie przezyje:-)
biedna Iwonka mam nadzieje że niedługo wyzdrowieje trzymam za to kciuki :) superr ze tesciów nie ma odpoczniesz sobie od nich :):):)

nika ale ze mnie gapa nie przywitałam się z Tobą a więc WITAJ KOCHANA CO U CIEBIE SŁYCHAĆ????????

KPI, a zaprosisz mnie i sol na kawusie wtedy? :))) w stolicy bylam ponad 5 lat temu :))) fajnie bylo :)

SOL to kiedy jedziemy i czym? ;p
No ja jestem niemobilna :sorry:jeszcze więc mogę zajrzeć pociągiem :-p A do wawy - mam tam ojca i czasami do niego jeżdżę :tak: i mam tam już wyczajone sklepiki i kiedy mają przeceny sezonowe a mają naprawdę extra ciuchy - to ty się ciesz ze jesteś wymiarowa, ja mam tak pokopaną numerację że czasami i ma mieście nie mogę sobie nic znaleźć :-( Też nie lubię łazić po sklepach ale mając świadomość że nic nie kupię bez przymiarki... allegro odpada :-(

pysia - pewnie, że tak ;), albo spotkamy się gdzieś na mieście - jak będzie Wam wygodniej ...
Kpi - my możliwe że 30.04 będziemy jechać do mojego ojca więc od 10 do 15-16 będę miała wolne na mieście zanim zlezą z pracy a tymi popołudniowymi do wawy się nie pcham więc całe do-południa mamy wolne :-p A ty w której części mieszkasz? Bo my na Białołękę się kierować będziemy na Nowodworską ;-)
Wisienka przykro mi z powodu Mamy ;( To kochana nie mialas rozyczki nigdy? ja mialam rozyczke, swinke i ospe.
Hehe- pysia - widzę że obie pakiety złapałyśmy :laugh2:tylko że ja miałam zabawniej: różyczką zaraziłam się od mamy (ta w szkole złapała) a moja siostra nic. Ospę w szkole złapałam, siostra nic, świnkę od koleżanki - siostra nic a zamknęłam się ze wszystkim do końca 6 klasy :-D

A ja się wreszcie optymalnie wyspałam. Można tak powiedzieć chociaż nie do końca. Źle śpię - nie wiem czemu ale albo mi się koszmar śni albo sen tak męczący że rano budzę się jakby pociąg po mnie przejechał.

Dziewczyny - niedługo będą spotkania w realu - będą organizowane w różnych miastach - może tam byśmy się kiedyś zebrały, wiem że ma być z noclegiem ob soboty na obiad do niedzieli po obiedzie. Koszta takich zlotów są uzależnione od miejsca. Niedługo powstanie dział aktywnych mam i tam będą dokładne terminy i daty i miejsca :tak:

Wiola - zdrówka dla małej :tak:
marylka - dzień dobry leniuchu :-D

Witajcie kobitki:-)

W koncu piatek wieczór :tak:a wy troche tu napisałyscie,poczytałam tak pobierznie bo zanim bym skończyła wszytsko to byście uciekły spać-albo cos tam kombinować żeby zafasolkowac:-)

Wisienka Ty zrób kobieto test i nie trzymaj nas tu w niepewności:baffled::-)
mama jak tam po dentyscie???ja nie cierpie dentysty:no:
witam nowe staraczki-ale nas tu bedzie do testowania:-)ile emocji się szykuje:-)

Was nadrobić to wyczyn:szok::szok::szok:

WISIENKA ;-) no to masz smaki:-)
BALBINKA jutro kciuki zaciśnięte:-D
WIOLKA - Marylka ma rację kopniak Ci się należy:rofl2: Może to przez zmianę klimatu tak Iwonkę trzyma? Bądź cierpliwa i nie daj się! Już wkrótce będzie w porządku:tak:Tesknię
MAMA jak po dentyście? Ja za dwa tygodnie idę do dentysty:baffled:
PYSIA nie ważne że krótki - weekend to weekend:-)
Witam nowe dziewczyny - przepraszam ale nie zapamiętałam ników:-(

ZAPMARTA, KASIAWIE witajcie
Miałam coś jeszcze napisać ale mi wyleciało z głowy:cool:
KASIAWIE,NIKA-o dentysie masakre!!!!przed 18 dala mi znieczulenie bo podjela decyzje ,ze usunie mi dolna prawa 8 bo korzen taki maly...ale jak to 8-wygladaja zdrowo a jak ruszyly to zaczal sie kruszyc i w konsekwencji nie miala za co chwicic-meczyla sie z kazdej strony,pod kazdym kontem i nic-juz mi chciala wypisywac skierowanie do chirurga bo nie dawala rady-przyszla dentystka z drugiego pokoju bo wlasnie skonczyla prace i tak razem dumaly jakich nazedzi uzyc-o 19 wkoncu wyrwala zeba cala spocona.mnie dzis mega boli buzia od tego otwierania na maxa i w kąciku ust mnie boli od narzedzi,mam posmarowane wazelina:sorry:nie jem narazie bo otwarta rana i boje sie zeby mi tam nic nie wlecialo...w nocy wstawalam bo ibuprom...mam nadzieje,ze jutro juz bede czula sie lepiej.dostalam antybiotyk w tabletkach na 5 dni ,zeby nie bylo zaaleniabo mowila,ze 8 potrafia byc kąśliwe:-(teraz myje glowe i musimy jechac po spozywcze zakupy bo jutro sklepy maja byc zamkniete,wiec piekarnia u nas tez-ale bardzo mi sie nie chce bo boli mnie to wszystko.WIOLKA- jak tam Iwonka nasza-dobrze,ze dzis juz pospala-ukochaj Ja od cioci.WISIEŃKA- czekamy na wiesci jaki wynik testu i czy bedzie mac gaiver:-DKPI- cudnie Ci osnie Natalka no i wybilo Ci 30 t.c.odpoczywaj.lece myc glowe..milego dnia

ja tylko na momencik wpadłam poczytac, żeby później mieć mniej do nadrobienia :-D

Lece kochane, bo zaraz do Wrocławia pędzimy. Mąz powiedział, że jak będę dzielna u lekarza to zajedziemy do ogrodniczego i jeszcze jakies roślinki do ogrodu kupimy :-D

Buziaki i do zobaczenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
dzieki kochane. a ja juz dom posprzatany... obiadu nie gotuje bo dla samej siebie nie bedze stac przy garach , moj M w pracy. mala wstala o 6.30. dalam jej leki kolo7 no zasnela , jak narazie jeszcze spi.pranie sie pierze. slonce za oknem jak dobrze mieszkac samemu:-)
mama wspolczuje tego bolu zeba
marylka ty tak nie szalej bo jeszcze sie polamniesz:-)
sol a wyobraz sobie ze ja nie przechodzilam zadnej z wymienionych chorob:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry