reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a co tu tak pusto? wstawac!!!!!!!
a wiec pojechalam wczoraj sama z siebie na kontrol zmala i okazalo sie ze jest gorzej niz bylo we wtorek bo antybiotyk byl zle dobrany i mala ma teraz zapalenie oskrzeli.zmienilismy antybiotyk i inchalacje sie zaczely.dzis pierwsza noc od kilku dni spala, co prawda nie cala ale i tak dobrze.kochane trzymajcie kciuki zeby tym razem dobrze dobrali leki i zeby w koncu jej przeszlo. prosze:-) a ja siedze sobie sama bo tescie pojechali wczoraj wieczorem na wesele i wroca dopiero w poniedzialek:-) cisza spokoj i marudna Iwusia ale to ostatnie przezyje:-)

reklama
Witam rankiem:-)
WIOLKA zawsze możesz liczyć na nasze kciuki:tak::tak: Mam nadzieję że teraz będzie coraz lepiej i Iwusia w końcu wyzdrowieje:happy: A kiedy się przeprowadzacie do Waszego mieszkanka?

nika na dniach i juz sie doczekac nie moge:-)tylko czasu malo teraz na dokonczenie tego remontu bo moj M pracuje juz i chodzi tam na 2,3h po pracy a ja nie pojade tam bo co zrobic z mala?

WIOLKA to dobrze że się tak układa:tak: Twój ma już pracę. Teraz tylko żeby Iwusia wyzdrowiała :-):-)

Dzieńdoberek kolezanki :):):) ja tak dziś figlowałam z rana ze swoim że na koniec z łuzka spadłam :) i jedna noga udezyłam w stolik a głową w skrzynie na brudną pościel :):) a rechotałam sie jak głupia :):) moja mamuśka ma dziś 47 urodziny i po pracy ide po torta i nie wiem czy w weekend do was zajrze bo coś mi net w domu nie śmiga :(:(:(:
AGUTKA, dobry zeglarz to i morze czerwone przeplynie :D Mi tam nie przeszkadza :)))

SOL mam nadzieje, ze znajdziesz cos dla siebie :))) ja kupuje zwykle ostatnio ciuszki na allegro, kupilam kiecke na wesele i jest superowa, jak na mnie :))) pomierzylam sie odpowiednio i gitara :))) a i jest taka niespotykana. Sol, jade z Toba na zakupy. musze sobie kupic adidki, jakies balerinki chyba i jakiegos ciucha i buty slubne. ho jo tego jest :)))

BALBINKA, jutro to bede o Tobie myslec i o wizycie :))) ciekawe co tam powie lekarz. Q w zwiazku to nieraz tak bywa, ze o glupote pojdzie i dąsania, a dąsania jest pozniej :) zycie.

MARYLA, rozumiem Cie zupelnie. Napisalam tak dlatego, zeby nie bylo ze sie podniecam choc nie uwazam, ze Ty tak pomyslalas o mnie :)

Ja mam weekend. Krotki, bo krotki ale zawsze to cos :))) teraz wcinam zelki, wczesniej zjadlam chalwe. Nie wiem co mnie ostatnio tak na slodkie wzielo

A odnosnie tego pylu z Islandíi to mowia, ze po niedzieli zeby raczej wychodzic z domu w razie koniecznosci. eh
to dobrze kochana bo juz się wystraszyłam :):):)

Witam powizytowo ;)

Natalka waży 1271 gram ;), wszystko ma na swoim miejscu, serduszko bije jak trzeba ;)

Mam tylko na granicy widełek wód płodowych więc przez najbliższe 2 tygodnie mam zalecenie głównie odpoczywać i pić duuuuużo płynów ;). Mój małż to wszystko słyszał i mam nadzieję, że weźmie sobie do serca polecenia Pani Doktor ....

Tylko tyle na razie doczytałam: Sol i pysia - jak będzie się naprawdę wybierały do Warszawy - koniecznie dajcie znać!
to super że mała drowa jak rydz ale ona bedzie malutka :):)

Dzięki pysia:-:)tak:
Miałam ospę w 8 klasie, świnkę w 25 roku życia a rózyczki nie:no:
Mój Maciek przeszedł jak miał 2 latka ale ja sie nie zaraziłam. Przypuszczam , że jednak mnie szczepili.
Albo @ albo supermen bo mam zachcianki. Zjadłam kolejno: kanapkę z rzodkiewką, puszkę sardynek, kiszonego ogóeka a teraz migdały i na wszelki wypadek herbatę z mięty:-D:-D:-D
ja tam stawiam na zachcianki superplemniki tez się zdarzają :):):) trzymam kciuki za test może to Ty zaczniesz wysyp :):):):) ciąż

a co tu tak pusto? wstawac!!!!!!!
a wiec pojechalam wczoraj sama z siebie na kontrol zmala i okazalo sie ze jest gorzej niz bylo we wtorek bo antybiotyk byl zle dobrany i mala ma teraz zapalenie oskrzeli.zmienilismy antybiotyk i inchalacje sie zaczely.dzis pierwsza noc od kilku dni spala, co prawda nie cala ale i tak dobrze.kochane trzymajcie kciuki zeby tym razem dobrze dobrali leki i zeby w koncu jej przeszlo. prosze:-) a ja siedze sobie sama bo tescie pojechali wczoraj wieczorem na wesele i wroca dopiero w poniedzialek:-) cisza spokoj i marudna Iwusia ale to ostatnie przezyje:-)
biedna Iwonka mam nadzieje że niedługo wyzdrowieje trzymam za to kciuki :) superr ze tesciów nie ma odpoczniesz sobie od nich :):):)

nika ale ze mnie gapa nie przywitałam się z Tobą a więc WITAJ KOCHANA CO U CIEBIE SŁYCHAĆ????????

KPI, a zaprosisz mnie i sol na kawusie wtedy? :))) w stolicy bylam ponad 5 lat temu :))) fajnie bylo :)

SOL to kiedy jedziemy i czym? ;p
No ja jestem niemobilna :sorry:jeszcze więc mogę zajrzeć pociągiem :-p A do wawy - mam tam ojca i czasami do niego jeżdżę :tak: i mam tam już wyczajone sklepiki i kiedy mają przeceny sezonowe a mają naprawdę extra ciuchy - to ty się ciesz ze jesteś wymiarowa, ja mam tak pokopaną numerację że czasami i ma mieście nie mogę sobie nic znaleźć :-( Też nie lubię łazić po sklepach ale mając świadomość że nic nie kupię bez przymiarki... allegro odpada :-(

pysia - pewnie, że tak ;), albo spotkamy się gdzieś na mieście - jak będzie Wam wygodniej ...
Kpi - my możliwe że 30.04 będziemy jechać do mojego ojca więc od 10 do 15-16 będę miała wolne na mieście zanim zlezą z pracy a tymi popołudniowymi do wawy się nie pcham więc całe do-południa mamy wolne :-p A ty w której części mieszkasz? Bo my na Białołękę się kierować będziemy na Nowodworską ;-)
Wisienka przykro mi z powodu Mamy ;( To kochana nie mialas rozyczki nigdy? ja mialam rozyczke, swinke i ospe.
Hehe- pysia - widzę że obie pakiety złapałyśmy :laugh2:tylko że ja miałam zabawniej: różyczką zaraziłam się od mamy (ta w szkole złapała) a moja siostra nic. Ospę w szkole złapałam, siostra nic, świnkę od koleżanki - siostra nic a zamknęłam się ze wszystkim do końca 6 klasy :-D

A ja się wreszcie optymalnie wyspałam. Można tak powiedzieć chociaż nie do końca. Źle śpię - nie wiem czemu ale albo mi się koszmar śni albo sen tak męczący że rano budzę się jakby pociąg po mnie przejechał.

Dziewczyny - niedługo będą spotkania w realu - będą organizowane w różnych miastach - może tam byśmy się kiedyś zebrały, wiem że ma być z noclegiem ob soboty na obiad do niedzieli po obiedzie. Koszta takich zlotów są uzależnione od miejsca. Niedługo powstanie dział aktywnych mam i tam będą dokładne terminy i daty i miejsca :tak:

Wiola - zdrówka dla małej :tak:
marylka - dzień dobry leniuchu :-D

Witajcie kobitki:-)

W koncu piatek wieczór :tak:a wy troche tu napisałyscie,poczytałam tak pobierznie bo zanim bym skończyła wszytsko to byście uciekły spać-albo cos tam kombinować żeby zafasolkowac:-)

Wisienka Ty zrób kobieto test i nie trzymaj nas tu w niepewności:baffled::-)
mama jak tam po dentyscie???ja nie cierpie dentysty:no:
witam nowe staraczki-ale nas tu bedzie do testowania:-)ile emocji się szykuje:-)

Was nadrobić to wyczyn:szok::szok::szok:

WISIENKA ;-) no to masz smaki:-)
BALBINKA jutro kciuki zaciśnięte:-D
WIOLKA - Marylka ma rację kopniak Ci się należy:rofl2: Może to przez zmianę klimatu tak Iwonkę trzyma? Bądź cierpliwa i nie daj się! Już wkrótce będzie w porządku:tak:Tesknię
MAMA jak po dentyście? Ja za dwa tygodnie idę do dentysty:baffled:
PYSIA nie ważne że krótki - weekend to weekend:-)
Witam nowe dziewczyny - przepraszam ale nie zapamiętałam ników:-(

ZAPMARTA, KASIAWIE witajcie
Miałam coś jeszcze napisać ale mi wyleciało z głowy:cool:
KASIAWIE,NIKA-o dentysie masakre!!!!przed 18 dala mi znieczulenie bo podjela decyzje ,ze usunie mi dolna prawa 8 bo korzen taki maly...ale jak to 8-wygladaja zdrowo a jak ruszyly to zaczal sie kruszyc i w konsekwencji nie miala za co chwicic-meczyla sie z kazdej strony,pod kazdym kontem i nic-juz mi chciala wypisywac skierowanie do chirurga bo nie dawala rady-przyszla dentystka z drugiego pokoju bo wlasnie skonczyla prace i tak razem dumaly jakich nazedzi uzyc-o 19 wkoncu wyrwala zeba cala spocona.mnie dzis mega boli buzia od tego otwierania na maxa i w kąciku ust mnie boli od narzedzi,mam posmarowane wazelina:sorry:nie jem narazie bo otwarta rana i boje sie zeby mi tam nic nie wlecialo...w nocy wstawalam bo ibuprom...mam nadzieje,ze jutro juz bede czula sie lepiej.dostalam antybiotyk w tabletkach na 5 dni ,zeby nie bylo zaaleniabo mowila,ze 8 potrafia byc kąśliwe:-(teraz myje glowe i musimy jechac po spozywcze zakupy bo jutro sklepy maja byc zamkniete,wiec piekarnia u nas tez-ale bardzo mi sie nie chce bo boli mnie to wszystko.WIOLKA- jak tam Iwonka nasza-dobrze,ze dzis juz pospala-ukochaj Ja od cioci.WISIEŃKA- czekamy na wiesci jaki wynik testu i czy bedzie mac gaiver:-DKPI- cudnie Ci osnie Natalka no i wybilo Ci 30 t.c.odpoczywaj.lece myc glowe..milego dnia

ja tylko na momencik wpadłam poczytac, żeby później mieć mniej do nadrobienia :-D

Lece kochane, bo zaraz do Wrocławia pędzimy. Mąz powiedział, że jak będę dzielna u lekarza to zajedziemy do ogrodniczego i jeszcze jakies roślinki do ogrodu kupimy :-D

Buziaki i do zobaczenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
dzieki kochane. a ja juz dom posprzatany... obiadu nie gotuje bo dla samej siebie nie bedze stac przy garach , moj M w pracy. mala wstala o 6.30. dalam jej leki kolo7 no zasnela , jak narazie jeszcze spi.pranie sie pierze. slonce za oknem jak dobrze mieszkac samemu:-)
mama wspolczuje tego bolu zeba
marylka ty tak nie szalej bo jeszcze sie polamniesz:-)
sol a wyobraz sobie ze ja nie przechodzilam zadnej z wymienionych chorob:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry