reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BALBINKA- to ja bym byla dzieln skoro potem taka nagroda:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-DPOWODZENIA!!!witaj AGUTKA kobiety my jedziemy do Poznania-odezwe sie kolo poludnia-ktoras cos pilnego otrzebuje to pisac-kupie:))))))))))))pa

Ostatnia edycja:
reklama
Witam,
nareszcie słoneczko za oknem się pojawiło!! także korzystać trzeba. Na chwilkę zajrzałam na bb. potem może na rowerek się wybiorę.
Co do chorób zakaźnych- ja i różyczkę miałam i świnkę, natomiast ospy niet- chciałam się od brata zarazić kiedyś, ale nie wyszło, potem mój tata miał półpaśca i też się nie zaraziłam, dlatego poszłam na szczepienie :):)

Co do tych chorób zakaźnych można nie zauważyć , że dziecko przechodzi ospę lub różyczkę. Bo jak jeśli klikulatek dostanie 2 bąbelki gdzieś pod pachą lub na pupie. Także część osób przeszło chorobę, a nawet o tym nie wie ;D;D

Kobiety uciekam korzystać z ładnej pogody

Wiola - żartujesz sobie? Jak można żadnej z tych chorób nie przechodzić? Chociaż moja siostra nie przeszła :dry: Mieliśmy nadzieję ze chociaż się ospą od własnej córki zarazi, ale gdzie tam. Tylko teraz strach po 30-stce różyczkę przechodzić :tak:

mama - współczuję zęba :sorry: :tak:

A ja zastanawiam się na spacerkiem bo ładne słoneczko świeci, żadnego pyłu nie widać nie słychać więc może wyskoczmy sobie na spacerek :tak:

MAMA no to współczuję :-(
MARYLKA - witaj:-) nie szalej tak kobieto bo nam się potłuczesz albo połamiesz:-D:-D
BALBINKA - no to musisz być dzielna:tak: jak potem taka nagroda:-) Powodzenia kochana:happy::happy:
SOL wykorzystuj słonko i na spacerek;-)
U nas pogoda super, słoneczko świeci.A my z Pati też wybywamy na pchle targi w szkołach:rofl2::happy:

nika gibka jestem tyle razy co ja glebe albo sciane zaliczyłam :):):) i zyje

kurcze spuścić Was na chwile z oka nie można :)

Wisienka jak tam teścik wyszedł zdałaś ????????????????????

SOL, a to masz tate w stolicy. A ja tam nie mam nikogo i nie jezdze :))) choc marzy mi sie taka mala wycieczka tam polazic, bylam w warszawie a w lazienkach nie :D
Ja tez choroby te przechodzilam w podstawowce i super, ze mam to za soba :)))

WIOLA fajnie ze tesciow nie ma w domu. i fajnie, ze za niedlugo zamieszkacie sami. Kazdy mowi ze nie ma jak samemu mieszkac :)))

nika32 - a pewnie, że będę odpoczywać, Natalka najważniejsza ...

pysia888 - ja też już wyłączam TV ... mam już dość tego samego tematu przez cały tydzień ... ;(, to dołuje a ja nie bardzo chcę sie denerwować i martwić ...

Wisieńka - i jak teścik? daj znać koniecznie!!!
i czekam na info o wizycie w stolicy ;)

Wiolka - życzę dużo zdrówka dla Małej, a co się przypałętało, przepraszam ale nie doczytałam poprzednich dni ;(

maryla - no nie, takie szaleństwa!!! oczywiście żartuję ;) szalejcie i niech to zaowocuje fasolką ;) ale Ty uważaj na siebie, żebyś się kiedyś nie połamała!!!, Bo kto będzie ciuszki sprzedawał????

tak wygląda, że będzie malutka ale wiesz, ja się nie martwię bo łatwiej będzie urodzić ;)

i miłej imprezy urodzinowej życzę ;)

Sol - ja raczej będę w Warszawie 30.04, tak więc jak będziecie się wybierały - na pewno się zobaczymy, ja mieszkam w zupełnie innym kierunku (na Piaseczno - jeśli coś Ci to mówi) ale to nie ma problemu - jestem mobilna i dojadę ;).
Tego dnia mam wizytę u ginki ale na pewno coś dopasujemy na spotkanie ;)

A co to za spotkania w realu???
Organizowane przez nasze forum?

mama05 - współczuję tej wizyty ... mam nadzieję, że ból szybko minie i zapomnisz o tej okropnej 8 ...
ja mam też jedną do usunięcia ale to już po porodzie ...

widziałam moją Natalcię wczoraj - a najlepiej nosek, rączki i nóżki ... słodkie to takie .... mogłabym tak patrzeć i patrzeć ....

miłych zakupów ;)

Balbinka - trzymam kciuki, żebyś dzielna była!

pysia - jak już będziesz w Warszawie - zwiedzanie Łazienkek masz ode mnie w gratisie ;)

Kpi, cos czuje ze ja tam nie dojade do Warszawy ;(sol mnie nie chce wziasc ze soba ;d
MARGOLCIA jest tak jak piszesz. jak dziecko male przechodzi ospe to nawet nie widac, ze to ospa. wiem, bo dziecko mam w domu i pamietam ze pare jakis malutkich chrosteczek i okazalo sie, ze to ospa

BALNINKA, badz dzielna :))) to pozniej mezulo Cie wezmie na zakupy. Ja pamietam jak bylam mala (kazdy sie smieje czy ja kiedys bylam w ogole mala ;d a ja zawsze mowie NIE OD RAZU TAKA WYSOKA SIE URODZILAM) ;D to jak szlam do lekarza to zawsze mi mama cos kupowala jak juz bylo po wizycie to Ty masz podobnie z mezem :)))

witam was dziewczyny co slychac nowego?nie moge was nadrobic piszecie strasznie duzo,,ja sie staram juz 2 cykl i nic dlatego sie zapisalam tutaj do was,

reklama
pallissa witaj ja się staram dopiero pierwszy cykl za tydzień i 2 dni testuje :):) po raz pierwszy juz sie nie moge doczekać i mam nadzieje że coś wyjdzie z tego jednak przeczucie mi mówi ze to jeszcze nie teraz :( mam nadzieje że moje przeczucie robi mnie w konia :):):)
tobie sie zaczynają dni płodne w tym samym momęcie co ja będe testować !!!!!!!!!!!!!!!!! ale zbieg okoliczności co ???????????

Kasiu no pewno maluta będzie łatwiej urodzić :):):):)

mama05 widze że już jesteś jak tam po zakupach ?????????????

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry