reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BALBINKA- to ja bym byla dzieln skoro potem taka nagroda:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-DPOWODZENIA!!!witaj AGUTKA kobiety my jedziemy do Poznania-odezwe sie kolo poludnia-ktoras cos pilnego otrzebuje to pisac-kupie:))))))))))))pa

Ostatnia edycja:
reklama
Witam,
nareszcie słoneczko za oknem się pojawiło!! także korzystać trzeba. Na chwilkę zajrzałam na bb. potem może na rowerek się wybiorę.
Co do chorób zakaźnych- ja i różyczkę miałam i świnkę, natomiast ospy niet- chciałam się od brata zarazić kiedyś, ale nie wyszło, potem mój tata miał półpaśca i też się nie zaraziłam, dlatego poszłam na szczepienie :):)

Co do tych chorób zakaźnych można nie zauważyć , że dziecko przechodzi ospę lub różyczkę. Bo jak jeśli klikulatek dostanie 2 bąbelki gdzieś pod pachą lub na pupie. Także część osób przeszło chorobę, a nawet o tym nie wie ;D;D

Kobiety uciekam korzystać z ładnej pogody

Wiola - żartujesz sobie? Jak można żadnej z tych chorób nie przechodzić? Chociaż moja siostra nie przeszła :dry: Mieliśmy nadzieję ze chociaż się ospą od własnej córki zarazi, ale gdzie tam. Tylko teraz strach po 30-stce różyczkę przechodzić :tak:

mama - współczuję zęba :sorry: :tak:

A ja zastanawiam się na spacerkiem bo ładne słoneczko świeci, żadnego pyłu nie widać nie słychać więc może wyskoczmy sobie na spacerek :tak:

MAMA no to współczuję :-(
MARYLKA - witaj:-) nie szalej tak kobieto bo nam się potłuczesz albo połamiesz:-D:-D
BALBINKA - no to musisz być dzielna:tak: jak potem taka nagroda:-) Powodzenia kochana:happy::happy:
SOL wykorzystuj słonko i na spacerek;-)
U nas pogoda super, słoneczko świeci.A my z Pati też wybywamy na pchle targi w szkołach:rofl2::happy:

nika gibka jestem tyle razy co ja glebe albo sciane zaliczyłam :):):) i zyje

kurcze spuścić Was na chwile z oka nie można :)

Wisienka jak tam teścik wyszedł zdałaś ????????????????????

SOL, a to masz tate w stolicy. A ja tam nie mam nikogo i nie jezdze :))) choc marzy mi sie taka mala wycieczka tam polazic, bylam w warszawie a w lazienkach nie :D
Ja tez choroby te przechodzilam w podstawowce i super, ze mam to za soba :)))

WIOLA fajnie ze tesciow nie ma w domu. i fajnie, ze za niedlugo zamieszkacie sami. Kazdy mowi ze nie ma jak samemu mieszkac :)))

nika32 - a pewnie, że będę odpoczywać, Natalka najważniejsza ...

pysia888 - ja też już wyłączam TV ... mam już dość tego samego tematu przez cały tydzień ... ;(, to dołuje a ja nie bardzo chcę sie denerwować i martwić ...

Wisieńka - i jak teścik? daj znać koniecznie!!!
i czekam na info o wizycie w stolicy ;)

Wiolka - życzę dużo zdrówka dla Małej, a co się przypałętało, przepraszam ale nie doczytałam poprzednich dni ;(

maryla - no nie, takie szaleństwa!!! oczywiście żartuję ;) szalejcie i niech to zaowocuje fasolką ;) ale Ty uważaj na siebie, żebyś się kiedyś nie połamała!!!, Bo kto będzie ciuszki sprzedawał????

tak wygląda, że będzie malutka ale wiesz, ja się nie martwię bo łatwiej będzie urodzić ;)

i miłej imprezy urodzinowej życzę ;)

Sol - ja raczej będę w Warszawie 30.04, tak więc jak będziecie się wybierały - na pewno się zobaczymy, ja mieszkam w zupełnie innym kierunku (na Piaseczno - jeśli coś Ci to mówi) ale to nie ma problemu - jestem mobilna i dojadę ;).
Tego dnia mam wizytę u ginki ale na pewno coś dopasujemy na spotkanie ;)

A co to za spotkania w realu???
Organizowane przez nasze forum?

mama05 - współczuję tej wizyty ... mam nadzieję, że ból szybko minie i zapomnisz o tej okropnej 8 ...
ja mam też jedną do usunięcia ale to już po porodzie ...

widziałam moją Natalcię wczoraj - a najlepiej nosek, rączki i nóżki ... słodkie to takie .... mogłabym tak patrzeć i patrzeć ....

miłych zakupów ;)

Balbinka - trzymam kciuki, żebyś dzielna była!

pysia - jak już będziesz w Warszawie - zwiedzanie Łazienkek masz ode mnie w gratisie ;)

Kpi, cos czuje ze ja tam nie dojade do Warszawy ;(sol mnie nie chce wziasc ze soba ;d
MARGOLCIA jest tak jak piszesz. jak dziecko male przechodzi ospe to nawet nie widac, ze to ospa. wiem, bo dziecko mam w domu i pamietam ze pare jakis malutkich chrosteczek i okazalo sie, ze to ospa

BALNINKA, badz dzielna :))) to pozniej mezulo Cie wezmie na zakupy. Ja pamietam jak bylam mala (kazdy sie smieje czy ja kiedys bylam w ogole mala ;d a ja zawsze mowie NIE OD RAZU TAKA WYSOKA SIE URODZILAM) ;D to jak szlam do lekarza to zawsze mi mama cos kupowala jak juz bylo po wizycie to Ty masz podobnie z mezem :)))

witam was dziewczyny co slychac nowego?nie moge was nadrobic piszecie strasznie duzo,,ja sie staram juz 2 cykl i nic dlatego sie zapisalam tutaj do was,

reklama
pallissa witaj ja się staram dopiero pierwszy cykl za tydzień i 2 dni testuje :):) po raz pierwszy juz sie nie moge doczekać i mam nadzieje że coś wyjdzie z tego jednak przeczucie mi mówi ze to jeszcze nie teraz :( mam nadzieje że moje przeczucie robi mnie w konia :):):)
tobie sie zaczynają dni płodne w tym samym momęcie co ja będe testować !!!!!!!!!!!!!!!!! ale zbieg okoliczności co ???????????

Kasiu no pewno maluta będzie łatwiej urodzić :):):):)

mama05 widze że już jesteś jak tam po zakupach ?????????????

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry