- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
S
Sol
Gość
pallissa - to jest jeden z punktów regulaminu całego forum - zapraszam do lektury
KasiaWie - co udajesz ze cię nie ma
Spadam robić kolację bo mam wrażenie ze Karola jak pospała prawie 2,5 godziny to mi nieprędko uśnie
KasiaWie - co udajesz ze cię nie ma
Spadam robić kolację bo mam wrażenie ze Karola jak pospała prawie 2,5 godziny to mi nieprędko uśnie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
haha Sol ja wleciałam i wyleciałam
ale tu cisza,o co chodzi????wszystkie tak się starają?
My z mężem juz zrobiliśmy co moglismy,teraz zostało czekać
Ale wiecie co,jakoś tak we mnie rózne uczucia odzyły naraz. zarazem szczęście i wielka chęc żeby się udało,a z drugiej strony strach i niepewność,czy któraś tez tak ma czy to tylko ja taka kopnięta jestem?
Ale wiecie co,jakoś tak we mnie rózne uczucia odzyły naraz. zarazem szczęście i wielka chęc żeby się udało,a z drugiej strony strach i niepewność,czy któraś tez tak ma czy to tylko ja taka kopnięta jestem?
ja tez troszeczke tak mam poniewaz 1 raz chce zostac w ciazy staram sie noi sie troszeczke boje,no rozniehaha Sol ja wleciałam i wyleciałam
clodi
Fanka BB :)
Witam wszystkich , nazywam się klaudia i też z mężem staramy się o dzidziusia. Miałam ostatnio okres 31 marca i od końca okres codziennie robimy dziecko. Mam bardzo nieregularnie okrasy czasem co 30 dni a innym razem 35 albo nawet 45 dni, dlatego nie mam pojecia kiedy mam owulacje. No ale dzisiaj mi spuchło podbrzusze wiec jestem dobrej mysli mam nadzieje że to objaw ciąży a nie jajeczkowania
S
Sol
Gość
clodi - to trzymam kciuki ;-)
kasiawie - kochana - ja mam tak cały czas, albo się modlę zeby się udało i było drugie albo mam ochotę zostawić Karolę jedynaczką i tak w kółeczko kilka/kilkanaście razy dziennie zmiana poglądów Obie opcje mają za i przeciw i obie są dobre i złe zarazem i aaaaaaaaaa............................ widzisz - nie tylko ty jesteś stuknięta jak widać
kasiawie - kochana - ja mam tak cały czas, albo się modlę zeby się udało i było drugie albo mam ochotę zostawić Karolę jedynaczką i tak w kółeczko kilka/kilkanaście razy dziennie zmiana poglądów Obie opcje mają za i przeciw i obie są dobre i złe zarazem i aaaaaaaaaa............................ widzisz - nie tylko ty jesteś stuknięta jak widać
S
Sol
Gość
Ja dopiero wróciłam ze spaceru z Karolą bo u mnie śliczne słoneczko, prawie bezwietrznie i cieplusieńko - nie wiem gdzie ten pyła ale u mnie nie ma nawet odrobiny ciemnego na niebie - istne bezchmurne niebo
Kasiawie - mam nadzieję ze pomogłam a nie zamieszałam Ci w głowie Bo czasami z tymi lekami to idzie zginąć
A mój mąż mi wczoraj wieczorem zapowiedział że może nie będziemy musieli czekać ze starankami aż do lipca Fajnie fajnie bo w styczniu byłą mowa o wrześniu - jest kwiecień a mowa o czerwcu Ale chyba jednak wolę lipiec Ale starać się można
Kasiawie - mam nadzieję ze pomogłam a nie zamieszałam Ci w głowie Bo czasami z tymi lekami to idzie zginąć
A mój mąż mi wczoraj wieczorem zapowiedział że może nie będziemy musieli czekać ze starankami aż do lipca Fajnie fajnie bo w styczniu byłą mowa o wrześniu - jest kwiecień a mowa o czerwcu Ale chyba jednak wolę lipiec Ale starać się można
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witam was dziewczyny wpadłam tylko na chwilę życzyć wam miłego dnia i powiedzieć że o was nie zapomniałam.Ostatnio czasu na bb brak więcej czasu siedzę na moim foto blogu ale nie zawsze też mam no to czas(link jest pod suwaczkami)pojawiły się nowe zdjęcia także zapraszam do oglądania i jak macie ochotę do komentowania
Ostatnio mamy piękną pogodę w UK także zwiedzamy zabytki więc dużo czasu spędzamy na dworze
Nie długo będę zaglądała do was częściej bo zaczniemy działać z mężem nad potomstwem także będę miała się czym z wami dzielić)))
Pozdrawiam was kochane
Ostatnio mamy piękną pogodę w UK także zwiedzamy zabytki więc dużo czasu spędzamy na dworze
Nie długo będę zaglądała do was częściej bo zaczniemy działać z mężem nad potomstwem także będę miała się czym z wami dzielić)))
Pozdrawiam was kochane
reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
Wpadam się przywitać i życzyć wszystkim miłego dnia!:-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: