reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
NIKA, witaj. weekend taki w miare, bo niedziela nocka, wiec i tak caly dzien mam dla siebie, wiec gitarowo :)))
Zaraz zwariuje. Moi wlaczyli tv glosno a ja juz nie moge sluchac o tej tragedii, bo mnie to doluje

O wlasnie!!! Zapomnialam przedtem napisac. WIOLKA, nie zalamuj sie kochana. Mam nadzieje, ze to wstretne chorobsko przejdzie Iwusi juz wkrotce :))) Glowka do gory, pomysl o tym ze ona Ci to wynagrodzi :))) i nie pisz wiecej o zalamaniu bo tak jak Marylka pisala sprzedamy Ci po kopniaczku kazda, a jest nas troche, wiec pomysl: czy naprawde bys tego chciala? :D

WISIENKA, mnie to ostatnio na slodkie bierze. ostatnio to chalwe wcinam codziennie... :))) A wczoraj pobilam sama siebiw. Zjadlam dwa wafelki takie wieksze, dwa batony mega slodkie w bialej polewie, prazynki a to wszystlo popilam sokiem pomidorowym i jeszcze zjadlam deser ktory mama zrobila. i tak dziwne ze hafta nie puscilam ;d jakbym sie starala juz to bym pewnie myslala ze to ciaza heh. A i co najlepsze jestem wlasnie po @ a mam smaki jakbym byla przed ;D
a dzis chalwa i paczka zelek. koniec z tymi slodyczami oj.

Dziewczyny kochane teścik zrobię rano. :-pMówię wam były gumki i sprawdzaliśmy!!!:-p:-p:-pDlatego stawiam, ze @ zwariowała. :wściekła/y::wściekła/y:Ale przeciez jest takie przysłowie jak Pan Bóg dopuści to i z kija wypuści.:-D Może nie uzywane w tym sensie ale dosłownie wszystko jest możliwe.:-D Może to Mac Gajwer. :-):-):-):-)Jutro z ranka lece po teścik i robię.:happy: Planowaliśmy zacząc od tej @, zeby było bliżej wiosny gdybyśmy trafili od razu.:szok:
kpi na pewno się odezwę przed wyjazdem:-)
nika Jakie to było smaczne , mniam, Pol się śmieje, ze to się skończy nocą w kibelku. Ale nie ze mną te numery:cool::cool::cool:

KPI, ale ze mna to nie takie hop siup. do Stolicy mam kawal drogi heh i to nie takie hop siup ;D

WISIENKA, daj znac jak tam tescik :)))

WISIENKA zrób teścik będziesz spokojniejsza:tak: a wygrzałaś się w tej wannie? Może coś się pokiełbasiło z tą @:sorry:A o takim przysłowiu to ja nie słyszałam:-)

wisienka no to może sie udało wam! jutro testuj ja 3mam kciuki! :)

powiem wam że dopiero co do kompa siadłam... myślałam że bede miała chwile aby popisać ale sie nie da dziś no... padam na cycki bo dopiero co z kuchni wyszłam. przygotowałam już karkówkę w kapuście. jutro reszta roboty. najgorsze te przygotowania do imprezy są chociaż je lubię i lubię gotować to jednak męczą mnie jak diabli :sorry: potem wynagradza mi to zadowolenie gości gdy jedzą....:tak:;-)

KINGA ja też lubię gotować :tak: a jak chwalą że dobre to puchnę z dumy:cool2:
Ja też też padam i dlatego się żegnam ;-) Dobrej nocki kobietki:tak::tak:

Kinga, witaj. a coz to za impreza sie szykuje? ja nie lubie imprez, tego burdelu po, przygotowan przed ;D

reklama
ja to gospocha jestem heh.. gotować lubię zwłaszcza dla bliskich mi osób :)
Jutro mamy imprezkę domową u nas. Przychodzą nasi bardzo bliscy znajomi. ekipa ta co zazwyczaj;)
a co do sprzątania po... coż no najmniej przyjemne ale mam już wszystko tak dopracowane że po każdej imprezie sprzątanie zajmuje mi maksimum 15min moja zmywareczka mi w tym pomaga ;D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry