reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ale slodkosci...Remik taki duzy sie wydaje...
kocurku ile wchlonelas truskawek?ja jakies 250gr i mam dosc.
mam dzis tyle do zrobienia ale mam lenia strasznego..
wczoraj wyszlam z mala na przystanek zeby jechac do miasta ( prawie 5 km) a ten grat mi sie nie zatrzymal...:-( :-/ czym tak mnie wkur..... ze poszlam z Iwcia pieszo( mala w wozku) zajelo mi to 35 min....czego zly czlowiek nie moze zrobic.?.. ale spowrotem taksowka wrocilam.

Ja też coś mam :-) - info od mlodejmamusi "Jutro wychodzimy do domciu :D :-* Tęsknię."
I na dokładkę "Rafałek przed badaniem." :-)

Ostatnia edycja:
Hehe :-D aż miło na ten wątek wejść.

Dzień dobry Dziewczynki :))))

Ja wstałam o 5 :szok: rozbroiłam kilka bombek...kilka mnie załatwiło i po 6 się poddałam ;)) Obudziłam się po 9 :zawstydzona/y:

Ja przed badaniem nie wyglądam tak apetycznie :-D))))
Ale śliczne chłopaki....znowu zwariowałam !!!!

Ostatnia edycja:
Dobrze, że moja Mała Czarna nie widzi chłopaków, bo nie wiem co by to było!!! :szok:WIELKI DYLEMAT :-D:-D A tu jeszcze narzeczeńska rezerwacja u made hahaha :-D:-D:-D

wiola oooj kobieta z charakterem jesteś!! Truskawki na siłę upchałam - jakieś pół kilo - bo nie chcę, żeby mi się zmarnowały ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry