reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
serg : porodu :)))))))))
ja mam na 19.12 ustalony przez gina

powodzenia w nowej pracy, rozmiem ze zaczynasz od zaraz? :)

ja ide pod prysznic, ale jestem tuz obok
u tesciow mam prysznic w pokoju - pelen relaks i kontrola nad BB hihihihihihi
uwielbiam tu byc :)

a wyjazd : mialam wracac w srode lub czwartek ale zostaje do przyszlego tygodnia, worce pewnie w czwartek lub piatek wieczorem tak zeby F. nas po pracy odebral z dworca :)

Ja mam termin na 14 grudnia, ustalony z ostatniego usg na którym byłam niecały tydzień temu. Ale jak tak patrzę po naszych suwaczkach (Twoim i moim), to coś mi się nie zgadza :sorry: ;-)

nie serg wszystko jest ok, we francji inaczej licza termin i juz nie pierwszy raz po sobie, kolezankach z mam we francji widze ze termin fr zawyzony ok. tydzien :) koleznkom np francuski gin dawal 6 grudzien a polski 28 listopad :) i dzieci raczej sie rodzily blizej "polskiego terlinu" heheheehehe
z poldusiem tez tak mialam, roznice w terminach
mi wg suwaczkow kalkulatorow i wszelkich obliczen wychodzi 10-12 grudzien :) a moj gin mowi ze 19 ale ja odejmuje od tego terlinu dobre 5 dni, nawet tydzien :)

jos Miała być Olga, ale będzie Aleksandra, bo wiem, że Grześkowi się bardziej podoba :)))) Zresztą od jakiegoś czasu mówi o maleństwie Ola ;)))))))))
I co..? Zrobiłaś sobie sesję ciuszkowo-wspominkową ???? Ja tylko nie mogę się pogodzić z jednym - że dzieciaczki tak szybko rosną ....... :sorry2:

sergi Noo GRATULACJE !!! Suuuper :-) To teraz życzę Ci bardzo dobrego samopoczucia w ciąży, żebyś mogła z zadowoleniem pracować :tak:

Jos aaaa, widzisz :-) To dlatego :laugh2:
Wiolka raz byłam, w sumie nie mam tam znajomych, byłam w oceanarium :tak: A czemu pytasz?
Kocurek dziękuję :-) ładne imię dla Córci :tak: Też się zastanawiałam nad Aleksandrą :tak:

serge pytam bo moi rodzice mieszkaja w Birmingham i jak co wakacje jedziemy do nich. mysle ze w sierpniu bedziemy tam z 2 tyg....i moze udalo by sie spotkac?

O kurczę, Wiola, no jasne, że tak! :tak: :laugh2: Bardzo chętnie!!! To niedaleko od nas, żaden problem podskoczyć do B-ham :laugh2: A może do nas przyjedziecie na weekend? Zapraszam :tak: :laugh2: :-)

A tak właśnie zerknęłam, że jutro wkraczamy z Bąblem w II trymestr! :-D:laugh2: :-D:zawstydzona/y:

reklama
Kocurek - Ola czy Aleksandra - cudne imię :))) U mnie byłaby Zosia, ale będzie...jeszcze nie wiemy, zapewne skończy się to tak samo jak w przypadku Mańka, czyli urodzi się i dopiero zadecydujemy ;-)

jos - ale Ci dobrze u tej "kochanej" teściowej :-D))))) Musisz ją naprawdę kochać, że sobie wakacje przedłużyłaś :)))))))))))

Asionek - wracaj szybko do zdrowia i do nas :))

sergii - gratuluję pracy ;)) Bardzo ładnie pracodawca się zachował, było nie było, wracasz na stare śmieci ;-)

pysiaczek - no no...ale zaszalałaś z tymi szmatkami dla maluszka ;))) cudowne są, aż żal, że nie będą razem z nim rosły :))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry