reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jasne,ja nikomu źle nie życzę bo sama nie chcę aby ktoś inny mi źle życzył.Ja po prostu nie lubię jak mnie ktoś okłamuje.
Z innej beczki:) KOCHAM MOJĄ SOFKĘ:)
Nie mogę jej w necie znaleźć,chciałam się pochwalić:)

reklama
jeeezu... gdzine mi zajelo i to oczywiscie nie nadrobilam wszytskiego tylko do akcji "p" naszych swiezoupieczonych mam :)

kocurek : wariacie :) tez tak mam - hahahahhaa
jeszcze lubie sobie ulozyc rozmiarami i dzielic na rozne typy : boy girl unisex i zapisywac na liste co juz mam, ile sztuk, rekaw dlugi, rekaw krotki :)

jakbym stracila nerwa do kompa to sie zegnam juz teraz :)

reklama
jestem :)

po pierwsze Just , Mloda ogromne gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Remi i Rafik sa cudni !!! az sie wzruszylam :)))

ja sie wakacjuje z mama :) byloby super do dzisiaj gdyby nie to , ze sie rozchorowalam :( mam mega katar leci mi ciurkiem z nosa i ledwo dycham ... juz sama nie wiem ja sobie pomoc i boje sie zeby nie skonczylo sie gorzej , bo u mnie z reguly zaraz zapalenie oskrzeli sie robi :(

pamietam o was caly czas i pewnie nadrobie po trochu wszystko :)

buziam was mocno i niedlugo wracam :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry