reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Just-witaj kochana ,dzieki za fluidki:)))
pewnie,ze tęskniłysmy za Tobą:))))))

Mamusia- pozdrowię Lil :) dzieki:)

czy Was tez tak boli głowa???????masakra jak mnie naparza....:(

reklama
Mamita mnie niedawno zaczeła boleć głowa :-(
ide zaraz do wanny na relaks i porozmawiać z żyletką :-):-) :-D

Just-witaj kochana ,dzieki za fluidki:)))
pewnie,ze tęskniłysmy za Tobą:))))))

Mamusia- pozdrowię Lil :) dzieki:)

czy Was tez tak boli głowa???????masakra jak mnie naparza....:(
Ledwo żyję:((( Boli głowa i inna część ciała też...przez te jelita:(((

Ja już nie wiem co robić,żadne leki mi nie pomagają...jeszcze się Roszpuna spierdziuchała:( Feeee

jestem :)
mialam jakis dol mega :/ poplakalam sobie i jakos mi lepiej :)
do tego zle sie czulam i tak jak myslalam wlasnie przyszla burza , ja bardzo zle raguje na zmiane pogody :/

dziekuje Wam babeczki za wsparcie...na dniach sie wyjasni...

pisała z nimi laseczka JAEWA-pamiętacie Ją?????????
od wczoraj jest mamą:)
Viktoria ma 48cm i prawie 3kg.
przyszła na świat w Australii,naszego czasu po 5 rano:))

ja nie znam , ale i tak gartuluje coreczki !!!
fajnie , ze u Lili wszystko oki :)))

Dziekuje Wam, kochane, za cieple slowo i troske! W czw. wizyta wiec czekam cierpliwie... Ale tu moge sie za wiele nie dowiedziec, bo ciaze prowadzi rodzinny... :eek: Nadal zle sie czuje, ale dzis przynajmniej tylko do 12.30 w pracy! :tak: Jestem glodna jak cholera, a nic nie moge jesc... Jablko i krakers dzis... :baffled:

tez mam w czwartek wizyte , wiec i za ciebie i za siebie potrzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :))

Przedstawiam domek Grzegorza, Agnieszki, Kamila, i.... Olgi albo Bartka :-):-):-) acha... no i Bilona (pies), Kapusia(królik) i potencjalnego kota :-D Toguś, niestety ze względu na swój zaawansowany wiek i bezstresowe dotychczas życie (bez psa) będzie mieszkał u mojej mamy ;-)

sliczny domek :)) w moim guscie :)

idę do łóżka poczytać - pogoda ku temu idealna :) przepiękne płaty śniegu lecą!!

matko snieg ?? :szok:

Cześć Oliwka, Młoda :*

Mnie dopadła taka tesknota za mężem, ze się położyłam i sobie popłakałam, i guzik jest lepiej :(

tez sobie polakalam dzisiaj ... taki dzien chyba jakis :(

Cześć dziewczynki, jestem na chwilę :-D

siedzę właśnie w starym mieszkaniu i dopadłam neta :cool2: chyba nie dam rady nadrobić wszystkiego, bo zapomniałam na której stronie skończyłam czytać ostatnio :sorry2:

Może lepiej napiszcie coś w skrócie dla Boogie robaczka :-D

Pozdrawiam Was wszystkie, całuję w każdy policzek, wysyłam fluidki od Remigiusza Franciszka ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
:-D i pozytywną energię :tak::tak::tak:

PS.DOSZŁY MNIE SŁUCHY, ZE ZA MNĄ TĘSKNICIE :-D ja za Wami moje drogie kobietki bardzo :tak:

fajnie , ze wpadlas :)) jasne , ze tesknimy !!!

Jos kurka dobrze , ze u nas jakos latwiej idzie z tymi papierzyskami wzystkimi
wspolczuje stresow :((

reklama
Przywieźli mi gofra z bitą śmietaną i truskawkami...marny pomysł w związku z moimi jelitami i rewolucja ale co tam:) Nie odpusciłam:)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry