reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Just-witaj kochana ,dzieki za fluidki:)))
pewnie,ze tęskniłysmy za Tobą:))))))

Mamusia- pozdrowię Lil :) dzieki:)

czy Was tez tak boli głowa???????masakra jak mnie naparza....:(

reklama
Mamita mnie niedawno zaczeła boleć głowa :-(
ide zaraz do wanny na relaks i porozmawiać z żyletką :-):-) :-D

Just-witaj kochana ,dzieki za fluidki:)))
pewnie,ze tęskniłysmy za Tobą:))))))

Mamusia- pozdrowię Lil :) dzieki:)

czy Was tez tak boli głowa???????masakra jak mnie naparza....:(
Ledwo żyję:((( Boli głowa i inna część ciała też...przez te jelita:(((

Ja już nie wiem co robić,żadne leki mi nie pomagają...jeszcze się Roszpuna spierdziuchała:( Feeee

jestem :)
mialam jakis dol mega :/ poplakalam sobie i jakos mi lepiej :)
do tego zle sie czulam i tak jak myslalam wlasnie przyszla burza , ja bardzo zle raguje na zmiane pogody :/

dziekuje Wam babeczki za wsparcie...na dniach sie wyjasni...

pisała z nimi laseczka JAEWA-pamiętacie Ją?????????
od wczoraj jest mamą:)
Viktoria ma 48cm i prawie 3kg.
przyszła na świat w Australii,naszego czasu po 5 rano:))

ja nie znam , ale i tak gartuluje coreczki !!!
fajnie , ze u Lili wszystko oki :)))

Dziekuje Wam, kochane, za cieple slowo i troske! W czw. wizyta wiec czekam cierpliwie... Ale tu moge sie za wiele nie dowiedziec, bo ciaze prowadzi rodzinny... :eek: Nadal zle sie czuje, ale dzis przynajmniej tylko do 12.30 w pracy! :tak: Jestem glodna jak cholera, a nic nie moge jesc... Jablko i krakers dzis... :baffled:

tez mam w czwartek wizyte , wiec i za ciebie i za siebie potrzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :))

Przedstawiam domek Grzegorza, Agnieszki, Kamila, i.... Olgi albo Bartka :-):-):-) acha... no i Bilona (pies), Kapusia(królik) i potencjalnego kota :-D Toguś, niestety ze względu na swój zaawansowany wiek i bezstresowe dotychczas życie (bez psa) będzie mieszkał u mojej mamy ;-)

sliczny domek :)) w moim guscie :)

idę do łóżka poczytać - pogoda ku temu idealna :) przepiękne płaty śniegu lecą!!

matko snieg ?? :szok:

Cześć Oliwka, Młoda :*

Mnie dopadła taka tesknota za mężem, ze się położyłam i sobie popłakałam, i guzik jest lepiej :(

tez sobie polakalam dzisiaj ... taki dzien chyba jakis :(

Cześć dziewczynki, jestem na chwilę :-D

siedzę właśnie w starym mieszkaniu i dopadłam neta :cool2: chyba nie dam rady nadrobić wszystkiego, bo zapomniałam na której stronie skończyłam czytać ostatnio :sorry2:

Może lepiej napiszcie coś w skrócie dla Boogie robaczka :-D

Pozdrawiam Was wszystkie, całuję w każdy policzek, wysyłam fluidki od Remigiusza Franciszka ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
:-D i pozytywną energię :tak::tak::tak:

PS.DOSZŁY MNIE SŁUCHY, ZE ZA MNĄ TĘSKNICIE :-D ja za Wami moje drogie kobietki bardzo :tak:

fajnie , ze wpadlas :)) jasne , ze tesknimy !!!

Jos kurka dobrze , ze u nas jakos latwiej idzie z tymi papierzyskami wzystkimi
wspolczuje stresow :((

reklama
Przywieźli mi gofra z bitą śmietaną i truskawkami...marny pomysł w związku z moimi jelitami i rewolucja ale co tam:) Nie odpusciłam:)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry