reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć :)

Oliwka ale piękności z Ciebie :)) miodzio ;P

Kocurek powiem Ci w tajemnicy, że ten objaw dalej się utrzymuje :))

reklama
Rureczka &&&&&&&&&&& :)
Kurde,chyba mnie wyjałowiło od antybiotyku:(((

Mama pochlebiasz mi:)
Lubie te foty,jakoś wtedy wyglądałam...teraz już tak nie wychodzę nawet na zdjęciach:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Mamita
to te kobitki co mają strasznie duze brzuszki to jak one sobie dają rade he :-)
Oliwka Ciebie to na pewno aparat uwielbia :-)

Ostatnia edycja:
Rurka- cześć :) i &&&&&&

Oliwka- kusicielka jak nic:*

Mamusia-pewnie muszą lusterkiem podglądać:))

ja kąpie dzieci i szykuje do spania -tak z doskoku jestem..

Boogie dostała wózeczek,mówi,że spacerówkę.Kurde,wysłała mi zdjęcia a to wypasiony wózek:))) Z fotelikiem:)))) I świetnej firmy!!!

Mloda i jak odezwal sie ??

Mama dzieki :)) i za ciebie tez &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a tak wogole to nie moge dziekow robic :/ czemu tak ??

Karola szalejesz :-D

Kobietki miło mi to czytać, że za mną tęsknicie, bo ja teeeeż za Wami tęsknię :tak: a tak mam odwyk od internetu, kablówki i cywilizacji hahahaha,nawet małego radyjka nie ma.... Czytam książki, kontempluję :-D szukam ZEN ;-)

Pozdrawiam Was jeszcze raz gorąco, do zoo wkrótce, czekajcie na mnie :tak::-D

jasne , ze bedziemy czekac :)) z niecierpliwoscia !!

Oliwka pokaż pokaż :-) wózeek
Asionek do tej pory zero jakiegokolwiek znaku;/...

reklama
widziałyscie nowy temat???
zapładniam pomagam!!
jery co za gościu!!aż mi sie nerwowo ręce trzesą..jak może proponować takie coś na forum .....
jezu ludzie granic nie znają!!!!!!!!!!!!

Asionek -odświerz stronkę przez F5 i bedą dzięki :))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry