reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć :)

Oliwka ale piękności z Ciebie :)) miodzio ;P

Kocurek powiem Ci w tajemnicy, że ten objaw dalej się utrzymuje :))

reklama
Rureczka &&&&&&&&&&& :)
Kurde,chyba mnie wyjałowiło od antybiotyku:(((

Mama pochlebiasz mi:)
Lubie te foty,jakoś wtedy wyglądałam...teraz już tak nie wychodzę nawet na zdjęciach:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Mamita
to te kobitki co mają strasznie duze brzuszki to jak one sobie dają rade he :-)
Oliwka Ciebie to na pewno aparat uwielbia :-)

Ostatnia edycja:
Rurka- cześć :) i &&&&&&

Oliwka- kusicielka jak nic:*

Mamusia-pewnie muszą lusterkiem podglądać:))

ja kąpie dzieci i szykuje do spania -tak z doskoku jestem..

Boogie dostała wózeczek,mówi,że spacerówkę.Kurde,wysłała mi zdjęcia a to wypasiony wózek:))) Z fotelikiem:)))) I świetnej firmy!!!

Mloda i jak odezwal sie ??

Mama dzieki :)) i za ciebie tez &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a tak wogole to nie moge dziekow robic :/ czemu tak ??

Karola szalejesz :-D

Kobietki miło mi to czytać, że za mną tęsknicie, bo ja teeeeż za Wami tęsknię :tak: a tak mam odwyk od internetu, kablówki i cywilizacji hahahaha,nawet małego radyjka nie ma.... Czytam książki, kontempluję :-D szukam ZEN ;-)

Pozdrawiam Was jeszcze raz gorąco, do zoo wkrótce, czekajcie na mnie :tak::-D

jasne , ze bedziemy czekac :)) z niecierpliwoscia !!

Oliwka pokaż pokaż :-) wózeek
Asionek do tej pory zero jakiegokolwiek znaku;/...

reklama
widziałyscie nowy temat???
zapładniam pomagam!!
jery co za gościu!!aż mi sie nerwowo ręce trzesą..jak może proponować takie coś na forum .....
jezu ludzie granic nie znają!!!!!!!!!!!!

Asionek -odświerz stronkę przez F5 i bedą dzięki :))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry