reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pysia ja miałam jakoś 20 kwietnia, ale niewiele było widać, bo maleństwo za duże doktorek prawił :) może się skuszę na usg 4d z płytką na pamiątkę za 150 zł......

no pa na razie, idę czytać :)))

reklama
jestem....

oliwka : milo ze zauwazylas ze mnie dzis nie bylo :))))))))))))))))))))))
ps. fajne buty :)

kocurek : domek marzenie ! tez chce taki i nie we francji !!!! :)

a ja mam mega wku**a... spedzilam 1,5h w adminsitracji 'rodzinnej' spotkanie trawlo 5 min i kupe klopotow, papierow, usrywania zycia... wiedzialam z etak to sie skonczy po prostu wychodze z siebie...................................................................... musze jak glupia miedzy miastami na szybko zalatwiac deklaracje ciazyt ( 9 ty tydzien a mam czas do 14)
przy czym w swoim miescie musza najpierw stworzyc mi 'konto' a ja musze anulowac w starym
i to wsyztsko musze robic wiedzac ze do niczego mi sie to nie przyda tak jak w 1 ciazy...
do tego nie moge zlozyc opodania o zlobek nawet na 1/2 etratu do dziecka bo nie mam konta... chodzi tylko o to zeby dziecko bylo wpisane po proodzie do rodzinnej ksiazeczki i zarejestrowane w miescie... poldusiowi rezerwowalam zlobek w 6 tyg, ma 2,5 roku i do dzis nam sie nie nalzey
kobita jeszcze chamsko do mnie wyskakjuje ze to nawet nie ma sensu zeby skladac podanie bo i tak nie dostaniemy...
szlag mnie dzis normalnie trafia wychodze z siebie...
myslalam ze dadza mi czas do 7 m-ca choc a nawet porodu skoro i tak im do niczego poza placeniemù podatku nie jestem potrzebna a tu taki zonk....
szlag mnie trafia mowie wam......................................................
na dodatek L. zrobil kupe i nie mialam pieluchy!!! przeprablam go i w pierdxzielonym wc w zachodniej europie nawet soiatek dla dzieci nie bylo nie mwoiac o stole do przebrania nawet KOSZA nie bylo.... czlowiek im buli co roku podatek taki zeby mogl raz na rok sobie kawalerke sprezentowac a oni kuzwa nawet nie sa wstanie zatrudnbic 2 osob tylko 1 babka na 20 osob i nawet cholera nie kupia smietnika do kibla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no przeciez ja dzis z siebie wyjde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sorry za mega negatywny post ale po prostu MUSIALAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przykro mi Jos :(( tutaj nie lepiej, ja ostatnio stałam ponad godzinę w kolejce, 4 okienka, jedna baba przyjmuje, tylko po to, żeby się dowiedzieć, że nic nie załatwię, bo nie mam jednego dokumentu, o którym zapomnieli wspomnieć na internecie... im się wydaje, że ludzie z przyjemności stoją i załatwiają swoje sprawy? ://

Też wam forum siadło? moje wygląda nadzwyczaj dziwnie :|

pysia ja miałam jakoś 20 kwietnia, ale niewiele było widać, bo maleństwo za duże doktorek prawił :) może się skuszę na usg 4d z płytką na pamiątkę za 150 zł......

no pa na razie, idę czytać :)))

Ja 150zł płacę za zwykłą wizytę...

Ja przyszłam, a wszystkie idą :((

Cześć :-D

Ja jestem:) Już jestem:)

jestem....

oliwka : milo ze zauwazylas ze mnie dzis nie bylo :))))))))))))))))))))))
ps. fajne buty :)

kocurek : domek marzenie ! tez chce taki i nie we francji !!!! :)

a ja mam mega wku**a... spedzilam 1,5h w adminsitracji 'rodzinnej' spotkanie trawlo 5 min i kupe klopotow, papierow, usrywania zycia... wiedzialam z etak to sie skonczy po prostu wychodze z siebie...................................................................... musze jak glupia miedzy miastami na szybko zalatwiac deklaracje ciazyt ( 9 ty tydzien a mam czas do 14)
przy czym w swoim miescie musza najpierw stworzyc mi 'konto' a ja musze anulowac w starym
i to wsyztsko musze robic wiedzac ze do niczego mi sie to nie przyda tak jak w 1 ciazy...
do tego nie moge zlozyc opodania o zlobek nawet na 1/2 etratu do dziecka bo nie mam konta... chodzi tylko o to zeby dziecko bylo wpisane po proodzie do rodzinnej ksiazeczki i zarejestrowane w miescie... poldusiowi rezerwowalam zlobek w 6 tyg, ma 2,5 roku i do dzis nam sie nie nalzey
kobita jeszcze chamsko do mnie wyskakjuje ze to nawet nie ma sensu zeby skladac podanie bo i tak nie dostaniemy...
szlag mnie dzis normalnie trafia wychodze z siebie...
myslalam ze dadza mi czas do 7 m-ca choc a nawet porodu skoro i tak im do niczego poza placeniemù podatku nie jestem potrzebna a tu taki zonk....
szlag mnie trafia mowie wam......................................................
na dodatek L. zrobil kupe i nie mialam pieluchy!!! przeprablam go i w pierdxzielonym wc w zachodniej europie nawet soiatek dla dzieci nie bylo nie mwoiac o stole do przebrania nawet KOSZA nie bylo.... czlowiek im buli co roku podatek taki zeby mogl raz na rok sobie kawalerke sprezentowac a oni kuzwa nawet nie sa wstanie zatrudnbic 2 osob tylko 1 babka na 20 osob i nawet cholera nie kupia smietnika do kibla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no przeciez ja dzis z siebie wyjde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sorry za mega negatywny post ale po prostu MUSIALAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Okropna znieczulica.
Wiem o tych książkach rodzinnych,mam ją w wersji hiszpańskiej ''LIBRO DE FAMILIA'',było cyrków z tym....
Co do żłobka też to przeszłam...przyszłam z małą a oni,że trzeba zapisywać dziecko zanim się w ciążę zajdzie...
Przesada.
Akurat teraz kiedy najmniej powinnaś się stresować...kurka...
Współczuję Jos:(

Ja nadal źle się czuję,biegam do toalety co chwilę,nie wiem co mi jest.

Juz jestem ;-)
ograłam siostre az 6 razy :-)
Witaj Rurka;**
Jos
przykro mi :-(nie denerwuj sie juz

Ostatnia edycja:
Cześć Oliwka, Młoda :*

Mnie dopadła taka tesknota za mężem, ze się położyłam i sobie popłakałam, i guzik jest lepiej :(

dziewczyny padlo mi forum przez kilka godzin ale juz jest ok
ale i tak teraz po drzemce to juz wychodzimy na plac zabaw

dzieki za pocieszenie :)

rurka : dobrze ze sobie poplakalas mimo wszystko :)

oliwka : zlobek - szkoda gadac... fajna wycieczka wam sie szykuje :)))))))))))))))))))))))))))))
moze cos na rzeczy jest jak ciagle chce ci sie siusiu????????? ja tak mialam na poczatku hihihiihihihih i zreszta teraz tez mam - jeszcze bardziej!

pospalam sobie z godzine jak maly spal i od razu czlowiek ma inne myslenie i inna forme :)))))))))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry