reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pysia ja miałam jakoś 20 kwietnia, ale niewiele było widać, bo maleństwo za duże doktorek prawił :) może się skuszę na usg 4d z płytką na pamiątkę za 150 zł......

no pa na razie, idę czytać :)))

reklama
jestem....

oliwka : milo ze zauwazylas ze mnie dzis nie bylo :))))))))))))))))))))))
ps. fajne buty :)

kocurek : domek marzenie ! tez chce taki i nie we francji !!!! :)

a ja mam mega wku**a... spedzilam 1,5h w adminsitracji 'rodzinnej' spotkanie trawlo 5 min i kupe klopotow, papierow, usrywania zycia... wiedzialam z etak to sie skonczy po prostu wychodze z siebie...................................................................... musze jak glupia miedzy miastami na szybko zalatwiac deklaracje ciazyt ( 9 ty tydzien a mam czas do 14)
przy czym w swoim miescie musza najpierw stworzyc mi 'konto' a ja musze anulowac w starym
i to wsyztsko musze robic wiedzac ze do niczego mi sie to nie przyda tak jak w 1 ciazy...
do tego nie moge zlozyc opodania o zlobek nawet na 1/2 etratu do dziecka bo nie mam konta... chodzi tylko o to zeby dziecko bylo wpisane po proodzie do rodzinnej ksiazeczki i zarejestrowane w miescie... poldusiowi rezerwowalam zlobek w 6 tyg, ma 2,5 roku i do dzis nam sie nie nalzey
kobita jeszcze chamsko do mnie wyskakjuje ze to nawet nie ma sensu zeby skladac podanie bo i tak nie dostaniemy...
szlag mnie dzis normalnie trafia wychodze z siebie...
myslalam ze dadza mi czas do 7 m-ca choc a nawet porodu skoro i tak im do niczego poza placeniemù podatku nie jestem potrzebna a tu taki zonk....
szlag mnie trafia mowie wam......................................................
na dodatek L. zrobil kupe i nie mialam pieluchy!!! przeprablam go i w pierdxzielonym wc w zachodniej europie nawet soiatek dla dzieci nie bylo nie mwoiac o stole do przebrania nawet KOSZA nie bylo.... czlowiek im buli co roku podatek taki zeby mogl raz na rok sobie kawalerke sprezentowac a oni kuzwa nawet nie sa wstanie zatrudnbic 2 osob tylko 1 babka na 20 osob i nawet cholera nie kupia smietnika do kibla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no przeciez ja dzis z siebie wyjde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sorry za mega negatywny post ale po prostu MUSIALAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przykro mi Jos :(( tutaj nie lepiej, ja ostatnio stałam ponad godzinę w kolejce, 4 okienka, jedna baba przyjmuje, tylko po to, żeby się dowiedzieć, że nic nie załatwię, bo nie mam jednego dokumentu, o którym zapomnieli wspomnieć na internecie... im się wydaje, że ludzie z przyjemności stoją i załatwiają swoje sprawy? ://

Też wam forum siadło? moje wygląda nadzwyczaj dziwnie :|

pysia ja miałam jakoś 20 kwietnia, ale niewiele było widać, bo maleństwo za duże doktorek prawił :) może się skuszę na usg 4d z płytką na pamiątkę za 150 zł......

no pa na razie, idę czytać :)))

Ja 150zł płacę za zwykłą wizytę...

Ja przyszłam, a wszystkie idą :((

Cześć :-D

Ja jestem:) Już jestem:)

jestem....

oliwka : milo ze zauwazylas ze mnie dzis nie bylo :))))))))))))))))))))))
ps. fajne buty :)

kocurek : domek marzenie ! tez chce taki i nie we francji !!!! :)

a ja mam mega wku**a... spedzilam 1,5h w adminsitracji 'rodzinnej' spotkanie trawlo 5 min i kupe klopotow, papierow, usrywania zycia... wiedzialam z etak to sie skonczy po prostu wychodze z siebie...................................................................... musze jak glupia miedzy miastami na szybko zalatwiac deklaracje ciazyt ( 9 ty tydzien a mam czas do 14)
przy czym w swoim miescie musza najpierw stworzyc mi 'konto' a ja musze anulowac w starym
i to wsyztsko musze robic wiedzac ze do niczego mi sie to nie przyda tak jak w 1 ciazy...
do tego nie moge zlozyc opodania o zlobek nawet na 1/2 etratu do dziecka bo nie mam konta... chodzi tylko o to zeby dziecko bylo wpisane po proodzie do rodzinnej ksiazeczki i zarejestrowane w miescie... poldusiowi rezerwowalam zlobek w 6 tyg, ma 2,5 roku i do dzis nam sie nie nalzey
kobita jeszcze chamsko do mnie wyskakjuje ze to nawet nie ma sensu zeby skladac podanie bo i tak nie dostaniemy...
szlag mnie dzis normalnie trafia wychodze z siebie...
myslalam ze dadza mi czas do 7 m-ca choc a nawet porodu skoro i tak im do niczego poza placeniemù podatku nie jestem potrzebna a tu taki zonk....
szlag mnie trafia mowie wam......................................................
na dodatek L. zrobil kupe i nie mialam pieluchy!!! przeprablam go i w pierdxzielonym wc w zachodniej europie nawet soiatek dla dzieci nie bylo nie mwoiac o stole do przebrania nawet KOSZA nie bylo.... czlowiek im buli co roku podatek taki zeby mogl raz na rok sobie kawalerke sprezentowac a oni kuzwa nawet nie sa wstanie zatrudnbic 2 osob tylko 1 babka na 20 osob i nawet cholera nie kupia smietnika do kibla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no przeciez ja dzis z siebie wyjde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sorry za mega negatywny post ale po prostu MUSIALAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Okropna znieczulica.
Wiem o tych książkach rodzinnych,mam ją w wersji hiszpańskiej ''LIBRO DE FAMILIA'',było cyrków z tym....
Co do żłobka też to przeszłam...przyszłam z małą a oni,że trzeba zapisywać dziecko zanim się w ciążę zajdzie...
Przesada.
Akurat teraz kiedy najmniej powinnaś się stresować...kurka...
Współczuję Jos:(

Ja nadal źle się czuję,biegam do toalety co chwilę,nie wiem co mi jest.

Juz jestem ;-)
ograłam siostre az 6 razy :-)
Witaj Rurka;**
Jos
przykro mi :-(nie denerwuj sie juz

Ostatnia edycja:
Cześć Oliwka, Młoda :*

Mnie dopadła taka tesknota za mężem, ze się położyłam i sobie popłakałam, i guzik jest lepiej :(

dziewczyny padlo mi forum przez kilka godzin ale juz jest ok
ale i tak teraz po drzemce to juz wychodzimy na plac zabaw

dzieki za pocieszenie :)

rurka : dobrze ze sobie poplakalas mimo wszystko :)

oliwka : zlobek - szkoda gadac... fajna wycieczka wam sie szykuje :)))))))))))))))))))))))))))))
moze cos na rzeczy jest jak ciagle chce ci sie siusiu????????? ja tak mialam na poczatku hihihiihihihih i zreszta teraz tez mam - jeszcze bardziej!

pospalam sobie z godzine jak maly spal i od razu czlowiek ma inne myslenie i inna forme :)))))))))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry