reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie no oliwka :szok::szok: proszę nie rób się na blond nigdy więcej!!! Co za cudowny kolor włosów do TAKICH OCZU maaaaaaatko!!!! Jestem oczarowana...... :))))))) Oczywiście córcia też śliczna :))))))))))))))))))

boogie ŚCISKAM MOCNO :-):-):-) tęsknię bardzo!!!! Jesteś nam tu potrzebna, proszę szybko wracać na stałe!!

aaaaa oliwka to niby stare zdjęcia.... no dobra... ten ostatni kolor czerwony też był niezły :-D:-p

Ja muszę spadać na godzinę-dwie do taty opatrunek mu zmienić.... papa

Ostatnia edycja:
reklama
Oliwka śliczna kobita z Ciebie no !;-);-) :-):zawstydzona/y:
Ninka tez śliczna;*

Kocurku
poleżałaś ?;-)
Pa;*

A ja uciekam do wanny :-) pogadać z żyletka :-D ;-)

A jutro wizyta u ginka :-)

Ostatnia edycja:

Oliwka
kobieta z Ciebie prześliczna :-) ;** Ninka cała TY !;**
I ten tatuaż :-) świetny!;*

Kurka siwa , zaczynam się juz martwić K... nie daje znaku zycia od wczoraj wieczora. Zawsze napisała cos w czasie pracy później jak wracał do domu to tez pisał... A teraz nawet nie odbiera:-(
KUrka noo...

Ostatnia edycja:
Oliwka- no to ostatnie zdjęcie to takie jak to prawie

kusicielko:-D:-D
ładne foty:tak:

Kocurek- cześc i papa;-)

Mamusia- nie zatnij się:-D:-D

Asionek- cześć kochana-już dziś &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za czwartek:tak::tak:

Mamita nie zaciełam się ale normalnie trudno sie golic jak sie nic nie widzi no ... :-) ale dałam rade:-)

Karola szalejesz :-D

Kobietki miło mi to czytać, że za mną tęsknicie, bo ja teeeeż za Wami tęsknię :tak: a tak mam odwyk od internetu, kablówki i cywilizacji hahahaha,nawet małego radyjka nie ma.... Czytam książki, kontempluję :-D szukam ZEN ;-)

Pozdrawiam Was jeszcze raz gorąco, do zoo wkrótce, czekajcie na mnie :tak::-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry