reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie no oliwka :szok::szok: proszę nie rób się na blond nigdy więcej!!! Co za cudowny kolor włosów do TAKICH OCZU maaaaaaatko!!!! Jestem oczarowana...... :))))))) Oczywiście córcia też śliczna :))))))))))))))))))

boogie ŚCISKAM MOCNO :-):-):-) tęsknię bardzo!!!! Jesteś nam tu potrzebna, proszę szybko wracać na stałe!!

aaaaa oliwka to niby stare zdjęcia.... no dobra... ten ostatni kolor czerwony też był niezły :-D:-p

Ja muszę spadać na godzinę-dwie do taty opatrunek mu zmienić.... papa

Ostatnia edycja:
reklama
Oliwka śliczna kobita z Ciebie no !;-);-) :-):zawstydzona/y:
Ninka tez śliczna;*

Kocurku
poleżałaś ?;-)
Pa;*

A ja uciekam do wanny :-) pogadać z żyletka :-D ;-)

A jutro wizyta u ginka :-)

Ostatnia edycja:

Oliwka
kobieta z Ciebie prześliczna :-) ;** Ninka cała TY !;**
I ten tatuaż :-) świetny!;*

Kurka siwa , zaczynam się juz martwić K... nie daje znaku zycia od wczoraj wieczora. Zawsze napisała cos w czasie pracy później jak wracał do domu to tez pisał... A teraz nawet nie odbiera:-(
KUrka noo...

Ostatnia edycja:
Oliwka- no to ostatnie zdjęcie to takie jak to prawie

kusicielko:-D:-D
ładne foty:tak:

Kocurek- cześc i papa;-)

Mamusia- nie zatnij się:-D:-D

Asionek- cześć kochana-już dziś &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za czwartek:tak::tak:

Mamita nie zaciełam się ale normalnie trudno sie golic jak sie nic nie widzi no ... :-) ale dałam rade:-)

Karola szalejesz :-D

Kobietki miło mi to czytać, że za mną tęsknicie, bo ja teeeeż za Wami tęsknię :tak: a tak mam odwyk od internetu, kablówki i cywilizacji hahahaha,nawet małego radyjka nie ma.... Czytam książki, kontempluję :-D szukam ZEN ;-)

Pozdrawiam Was jeszcze raz gorąco, do zoo wkrótce, czekajcie na mnie :tak::-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry