reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewula :-):-) no iiiii....... ???????? jak wieczór????? :-D

WITAJCIE :)))))

pysia mam nadzieję noc spokojna nareszcie..

made ... oliwka .... czekam z talerzem i widelczykiem :))))))))))))))))))))))))))))))

pok bo rureczka wspominała, że jej tak jakoś niezwyczajnie mokro, podejrzewa późną owulkę, ale ja podejrzewam coś innego ;)))))))))))))))

jos a zapomniałam wczoraj a propos występu małolaty - booooooooosssssssszzzzzzzzeeeeee kKOCHAM TAKIE GŁOSY, Beyonce mnie oczywiście rzuca na kolana - pop nie pop NIEWAŻNE!!!! ;))) , ta mała też :szok: poza tym jest UROCZA!!!! Jeśli ona tak śpiewa na żywo, to co może zrobić w studio....... jejuuu

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie-ja sie tylko przywitam...dzis jest jeden z tych dni kiedy myślę ,ze sie jednak nie udało...mam 21 d.c. -8 dpo i NIC sie nie dzieje..wczoraj myślałam,ze (.)(.) są jakby pełniejsze,ale to chyba mi sie zdawało...
pogoda do bani...nic sie nie chce..dzieci się nudzą..

nie smęce-uciekam

hej :)
mocz oddany do lab mam nadzieje , ze tym razem bedzie dobrze !!!

Mama &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :) pozytywne myslenie !!

Ewulka hej ciezarowko :)

Kocurek ja tez czekam hehe mam nadzieje , ze z glodu nie padne :)

Dzien dobry!

Na wstepie: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dla Was! :-)

Ewula - kochana, i Tobie milego dnia! :-) Buziaki!

Mama - spokojnie, tylko spokojnie. Jeszcze pare dni cierpliwosci... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za ten cykl! U mnie pogoda tez do bani! :eek:

Wczoraj o 13 szef mnie zwolnil do domu, bo nic sie nie dzialo... Boze, myslalam, ze nie dojade! :szok: Tak mnie straszliwie brzuch i plecy w dole bolaly! :eek: W czw. wizyta u mojego lekarza, ciekawe co mi powie...

Milego dnia!

mama hej ... :) a co tam do bani!! Rzeźka ta pogoda i podlane będą wszystkie roślinki w ogrodzie i urosną jeszcze piękniej ;))) A z dziećmi to zawsze można jakąś grę planszową, albo w Jengę pograjcie albo z klocków jakieś miasto zbudujcie :))) Buziak i nie smutać się!!

Ja - wbrew ludzkości - uwielbiam deszczowe klimaty (byle nie wiało) .... :)))))))))))

mary widaj w klubie - fajne te wszystkie symptomy, niee???? :-p:-p:-p na pewno wszystko w porządeczku u Ciebie :tak:

pysia a to dobrze, a w szpitalu byłaś??

asionek ale ile można czekać???!! ja już prawie kawę wypiłam :dry:;-)

Ostatnia edycja:
kocurek S wyczytał ze mnie wszystko jak tylko przyszedł. Przytulił mnie mocno. Teraz chodzi cały podjarany;) Wczoraj byliśmy na spacerze i już planował jak to będzie i że kupi maluszkowi sterowany helikopter:-D

mama nie dawaj się ja dziś mam termin @ i też obajwów ciążowych brak. Brzuch boli dołem, ale gdyby nie wczorajszy test to myślałabym że to @ się zbliża. Nawet tem nie jest jakaś starsznie wysoka 36,9.

Jestem:)
Łapcie talerzyki,kroję ciacho:) Podejrzanie dobre mi wyszło:)))

Mama nie smutaj się,będzie dobrze:)

U mnie to plamienie chyba jednak na owulkę,strasznie mnie mdli i brzuch pobolewa a to przed owulacją norma u mnie była.

Pysia współczuję:(
Ewula:))) Tak się cieszę:))))
Mary...kurde,ciekawe co Ci jest....oszczędzaj się tylko.

oliwka dzięki!! :-) no to zaciskamy!!

pysia acha... taka sprawa mówisz :dry: wiesz... na każdej herbatce ziołowej wypisują, że nie wiadomo jak do ciąży - mi głupiego kopru nie dała aptekarka na wzdęcia z tego powodu.. ale wtedy byłam w pierwszym trymestrze, teraz nie mam oporów brać delikatnych leków i ziółek :)...

reklama
dzień doberek :-)
Boze co za pogoda snieg z deszczem :-(
AAAA ja musze isc z psem :-(

No a zaraz bede sobie jadła kiełbaski z patelni upieczone z cebulką ;-) mniaam :-D

Mamita nie poddawaj się !!
3mam wciąż kciuki!;**
Oj Made przepraszam Cie słońce ;-) dobrze to nastepnym razem weź mi wypłate:-):-)

Dla staraczek :-) z samiutkiego rana :-)
Łapcie :-) ;-)

Mamita ~~~~~~~~~~~od Rafałka
Rurka ~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Oliwka ~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Wiolka ~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Balbinka ~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Zizi ~~~~~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Palemka ~~~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Gumisia ~~~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Pok ~~~~~~~~~~~~~~~~ od Rafałka

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.