reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewula :-):-) no iiiii....... ???????? jak wieczór????? :-D

WITAJCIE :)))))

pysia mam nadzieję noc spokojna nareszcie..

made ... oliwka .... czekam z talerzem i widelczykiem :))))))))))))))))))))))))))))))

pok bo rureczka wspominała, że jej tak jakoś niezwyczajnie mokro, podejrzewa późną owulkę, ale ja podejrzewam coś innego ;)))))))))))))))

jos a zapomniałam wczoraj a propos występu małolaty - booooooooosssssssszzzzzzzzeeeeee kKOCHAM TAKIE GŁOSY, Beyonce mnie oczywiście rzuca na kolana - pop nie pop NIEWAŻNE!!!! ;))) , ta mała też :szok: poza tym jest UROCZA!!!! Jeśli ona tak śpiewa na żywo, to co może zrobić w studio....... jejuuu

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie-ja sie tylko przywitam...dzis jest jeden z tych dni kiedy myślę ,ze sie jednak nie udało...mam 21 d.c. -8 dpo i NIC sie nie dzieje..wczoraj myślałam,ze (.)(.) są jakby pełniejsze,ale to chyba mi sie zdawało...
pogoda do bani...nic sie nie chce..dzieci się nudzą..

nie smęce-uciekam

hej :)
mocz oddany do lab mam nadzieje , ze tym razem bedzie dobrze !!!

Mama &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :) pozytywne myslenie !!

Ewulka hej ciezarowko :)

Kocurek ja tez czekam hehe mam nadzieje , ze z glodu nie padne :)

Dzien dobry!

Na wstepie: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dla Was! :-)

Ewula - kochana, i Tobie milego dnia! :-) Buziaki!

Mama - spokojnie, tylko spokojnie. Jeszcze pare dni cierpliwosci... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za ten cykl! U mnie pogoda tez do bani! :eek:

Wczoraj o 13 szef mnie zwolnil do domu, bo nic sie nie dzialo... Boze, myslalam, ze nie dojade! :szok: Tak mnie straszliwie brzuch i plecy w dole bolaly! :eek: W czw. wizyta u mojego lekarza, ciekawe co mi powie...

Milego dnia!

mama hej ... :) a co tam do bani!! Rzeźka ta pogoda i podlane będą wszystkie roślinki w ogrodzie i urosną jeszcze piękniej ;))) A z dziećmi to zawsze można jakąś grę planszową, albo w Jengę pograjcie albo z klocków jakieś miasto zbudujcie :))) Buziak i nie smutać się!!

Ja - wbrew ludzkości - uwielbiam deszczowe klimaty (byle nie wiało) .... :)))))))))))

mary widaj w klubie - fajne te wszystkie symptomy, niee???? :-p:-p:-p na pewno wszystko w porządeczku u Ciebie :tak:

pysia a to dobrze, a w szpitalu byłaś??

asionek ale ile można czekać???!! ja już prawie kawę wypiłam :dry:;-)

Ostatnia edycja:
kocurek S wyczytał ze mnie wszystko jak tylko przyszedł. Przytulił mnie mocno. Teraz chodzi cały podjarany;) Wczoraj byliśmy na spacerze i już planował jak to będzie i że kupi maluszkowi sterowany helikopter:-D

mama nie dawaj się ja dziś mam termin @ i też obajwów ciążowych brak. Brzuch boli dołem, ale gdyby nie wczorajszy test to myślałabym że to @ się zbliża. Nawet tem nie jest jakaś starsznie wysoka 36,9.

Jestem:)
Łapcie talerzyki,kroję ciacho:) Podejrzanie dobre mi wyszło:)))

Mama nie smutaj się,będzie dobrze:)

U mnie to plamienie chyba jednak na owulkę,strasznie mnie mdli i brzuch pobolewa a to przed owulacją norma u mnie była.

Pysia współczuję:(
Ewula:))) Tak się cieszę:))))
Mary...kurde,ciekawe co Ci jest....oszczędzaj się tylko.

oliwka dzięki!! :-) no to zaciskamy!!

pysia acha... taka sprawa mówisz :dry: wiesz... na każdej herbatce ziołowej wypisują, że nie wiadomo jak do ciąży - mi głupiego kopru nie dała aptekarka na wzdęcia z tego powodu.. ale wtedy byłam w pierwszym trymestrze, teraz nie mam oporów brać delikatnych leków i ziółek :)...

reklama
dzień doberek :-)
Boze co za pogoda snieg z deszczem :-(
AAAA ja musze isc z psem :-(

No a zaraz bede sobie jadła kiełbaski z patelni upieczone z cebulką ;-) mniaam :-D

Mamita nie poddawaj się !!
3mam wciąż kciuki!;**
Oj Made przepraszam Cie słońce ;-) dobrze to nastepnym razem weź mi wypłate:-):-)

Dla staraczek :-) z samiutkiego rana :-)
Łapcie :-) ;-)

Mamita ~~~~~~~~~~~od Rafałka
Rurka ~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Oliwka ~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Wiolka ~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Balbinka ~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Zizi ~~~~~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Palemka ~~~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Gumisia ~~~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Pok ~~~~~~~~~~~~~~~~ od Rafałka

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.