reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja już padam... :) poczytam sobie A.C.Clarke'a jeszcze...

pysia przespanej nocy !!! :)

I dla Wszystkich buziaki :))))))) do jutra!

reklama
A ja się lubię dręczyć i robić testy:) Heheh,mam nadzieję,że je kupiłam po raz ostatni:)

Śliczne:))))

Popieram Kocurkową teorię:))

Asionku:) już jest w piekarniku:) Zaraz podaję

Drogie Panie,narada wojenna:)
Mam 11dc...właśnie pobolewa mnie leciutko brzuch i na wkładce mam troszkę śluzu,mleczny i gęsty z drobinkami krwi...jakby niteczki mikroskopijne...wczoraj też mi się wydawało,że coś było ale zignorowałam...Kurka,co to może być???Mało tego ale dziwnie.Myślę,że brzuch zaczyna bolec na owulkę powoli ale skąd ta krew???? HELP!

no to poprosze kawalek :)
co do pytania to moze owulka ??
dzialajcie na wszelki wypadek i tyle :)

cos bym zjadla i nie wiem co ... ogolnie taki jakis przybity dzien , nie lubie poniedzialkow :/

Będziemy działać,będziemy:)))
Już zaczęliśmy:))
Pozdrowienia od Just Boogie:) Tęskni:)

Idę popola mojego wykąpać (potwór=Ninka) :)))
Wracam później.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale tu gwarno dzisiaj :)))))

Kocurek - a ja mam szarlotkę :-p jutro podaję do kawy. Spokojnej nocy życzę ;)))

młodamamusia - trza było mówić, to bym Ci po tę wypłatę poszła :-D akurat byłam na chodzie :))))

rureczka - hahahaaa mam słabość do klocków :-D)))))))))

jos - podwójne GRATULACJE !!!!!! Małej Fasoleczki i małego Artysty ;-)

sergii - rewelacja z tą ceną :))))) A powroty niestety zawsze powodują jakiś ścisk w żołądku, na pocieszenie dodam, że gdziekolwiek będziesz, my się nie ruszymy z miejsca :-D

Olivka - jasny gwint :)))))))) aleś dała kina z tymi bazmajtkami :-D))))) Ty się teraz spodziewaj multum korespondencji :-p WIDMO !!!!!!

Ale mi się trafiły pomidory....nareszcie czuję w nich słońce ;))

pysia - cholera by to wzięła. Ale jedziesz mam nadzieję kontrolnie tylko...?

reklama
Made:)))
Jesteś:))) Super:)

Pysiu,współczuje Ci.
Ja mam od ponad tygodnia zatoki.
Coraz mniej spływa ale dzisiaj bezlitośnie boli mnie głowa i uszy.Nie mogłam się schylić nad małą w kąpieli:((((

Jabłecznik upieczony:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry