reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mam 11dc...właśnie pobolewa mnie leciutko brzuch i na wkładce mam troszkę śluzu,mleczny i gęsty z drobinkami krwi...jakby niteczki mikroskopijne...wczoraj też mi się wydawało,że coś było ale zignorowałam...Kurka,co to może być???Mało tego ale dziwnie.Myślę,że brzuch zaczyna bolec na owulkę powoli ale skąd ta krew???? HELP!

plamienie owulacyjne moze sie pojawic nawet na 3-4 dni przed owulacja. zawsze jest przed, nie po owulacji.

rurka - a o jakim to symptomie wspomniał kocurek? nie czytalam rano a bardzom ciekawa! zaciskam kciukasy za Ciebie z całych sił!

reklama
Kocurku to nastepnym razem dam Ci znać to pojdziesz po kase kase :-D ;-) he
Pysia bidulko ;* zdrówka;*
Oliwka zasłuzyłam na kawałek jabłecznika ?;-)

No ja teraz sobie jem BóB :-) ;-)

plamienie owulacyjne moze sie pojawic nawet na 3-4 dni przed owulacja. zawsze jest przed, nie po owulacji.

rurka - a o jakim to symptomie wspomniał kocurek? nie czytalam rano a bardzom ciekawa! zaciskam kciukasy za Ciebie z całych sił!
Dzięki serdeczne:))))))))))))))))))))

Kocurku to nastepnym razem dam Ci znać to pojdziesz po kase kase :-D ;-) he
Pysia bidulko ;* zdrówka;*
Oliwka zasłuzyłam na kawałek jabłecznika ?;-)

No ja teraz sobie jem BóB :-) ;-)

Pewnie:) Łap jabłecznik:)
Nie drażnij mnie,ja uwielbiam bób,u nas jeszcze nie rośnie:(((( Mam zasadzony w ogórku:) Smaka mi narobiłaś.

Oliwka
łap łap ;-) uwaga bo ciepły :-)

kochane uciekam na tv ;-)
M jak miłość , W 11 :-)
bede po;* :-);-)

Do M jak Miłość jeszcze ponad 10minut:)))

I cisza:)
Komu nachosa z sosikiem?:)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Będziemy działać,będziemy:)))
Już zaczęliśmy:))
Pozdrowienia od Just Boogie:) Tęskni:)

Idę popola mojego wykąpać (potwór=Ninka) :)))
Wracam później.

no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)))
i dzieki za pozdrowionka :)

Pysia powodzenia :))

Maloda no ja ciebie zamorduje :/ najpierw arbuz przez ciebie musialam znalezc , teraz bob .... tylko , ze jego to juz chyba raczej napewno tutaj nie znajde :((
buuu chyba przyjade do ciebie :))

Jak u mnie wyrośnie to Ci paczkę z bobem wyślę:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Zmykam drogie Panie do łóżka,głowa mi przechodzi to poleżę:)
Dobranoc:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pysia - daj znać co Ci lekarz powiedział na ten kaszel i jakie ewentualnie dalsze leczenie :) Jestem dobrej myśli.

Olivka - spokojnej nocy :)))

młodamamusia - to ja Ci chciałam pomóc ;-) i wypłatę odebrać, nie Kocurek :-p

Ja też zmykam Kochane. Śpijcie dobrze :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry