reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oliwka nie :( mam jeszcze 2 inne- Helenę Lejek i Kocicę (moje koty, zostały z mamą) :)

Stefka mieliśmy jak mieszkaliśmy sami, a że Łukasz wyjechał to wróciłam do mamy i do swoich kotów :))

reklama
:) Stefff wróci:)
Muszę się zwlec...zaraz mąż przyjedzie po nas.

hellooool :)

ewula : OGROMNIASTE GRATKI !!!! DBAJ O SIEBIE!!!!

mama : lepiej dzis sie czujesz???

oliwka : niezla przygoda

CZY JEST KTOS CHETNY KOMU MOGLABYM NA JEGO MAILA WYSLAC Z MOJEGO MAILA 2 FOTKI I KTO BY JE ZMNIEJSZYL I WSTAWIL NA BB? :))))))))))))))

pysia : piekny brzucho !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Ostatnia edycja:
Pysia- sliczny brzusio-piękności:))
mysleliscie nad imieniem dla synka????

Jos- witaj :)
dziękuje,dziś lepiej sie czuję..

ja nie pomoge ze zdjęciami bo nie umiem:sorry2:

właśnie śliczne. Ja od zawsze chciałam, swoje mam proste jak drut :(( ale mój Ł. ma kręcone więc się łudzę, że nasza córka będzie miała :-D

pysia sliczny brzusio....
wlasnie poszlam w piecu rozpalic bo w domu mialam 18 stopni:szok::no:
a za oknem jest 8. zimno mi . teraz jak napale to znowu za cieplo bedzie.
dobra musze pranie wstawic

olwika : dzieki juz poszlo do pysi :)

pysia : big dziex :)

pysia : mi i mamie tez sie podoba marcel :) piekne imie ;)))))))))))))))))))

rureczka : hej :) dzielna kobietko nasza :)

reklama
Pysia- u nas ma byc Marcel albo Filip :)) przekonaj męża :))))))

Wiola- ja też piec gazowy włączyłam i mamy 23 stopnie bo słonka ani widu ani słychy-było 2 sekundy i lipa...

czekam na fotki Jos...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry