reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewula- no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za poniedziałek i za wizyte ,może cos wniesie do sprawy..:)

Mamusia-segregowaniu ubranek to fajne zajęcie:)

Jos- podeślij i Ty mi trochę ~~~~~~~~~~~~~~~ja teraz zachłanna na ~~~~ bo po owu jestem więc każdy ~ na wagę złota :))))

reklama
Ojej ile muszę nadrobić!! :-D

Wiecie co? JUŻ WIDAĆ GOŁYM (NIEUZBROJONYM) ;)))) OKIEM jak maleństwo wierzga!!!! :-):-):-) A jak mnie to łaskocze :szok::-D

pysia mam jeszcze labradora i minikrólika na składzie :-D pasuje coś??? :-D

ewula zapominam się w tym miłym obowiązku :zawstydzona/y: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

made i boogie jak tam ploteczki z ławeczki ??? :-):-) A wiecie - dla mnie to prawie każdy zwierz piękny - nawet obsrywacz pospolity (byle był czysty) Ostatnio u nas na osiedlu zamiast zwykłych gołębi pojawiły się jakieś takie jakby RASOWE i nawet na parapetach nie chcą siedzieć, tylko drzewa oblegają .... ciekawe.... A zaraz za oknem mam strasznie aktywną parę srok i uwielbiam je podglądać jak gniazdo ciągle ulepszają :-D

i co ..... i dooopa - o zwierzynie zaczęłam i zupełnie zapomniałam co komu napisać :dry:

Ostatnia edycja:
kocuerk : suuuuuuuuuuuuuuppppppppppppperrrrrrrrr :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ale fajnie!!!!! ciesz sie i korzystaj bo to piekne chwile :)

mama : a prosze cie bardzo :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mama i jos DZIĘKUJĘ :* strasznie się cieszę :)))))))))))

zaraz poczytam WAS jeszcze raz, ale muszę pranie rozwiesić i kolejne załadować..

kocurek, mama : nie ma za co :)

kocurek : ja tez dzis 2 pralki robilam i rozwieszalam :)
a teraz kurczak mi sie grilluje na kolacje, mlody sie bawi a ja ograniam dom zabawki przed kapiela i z doskoku w necie przegladam ogloszenia
szukam niani na sobote zebysmy razem jechali do gina no i pomocy jakiejsc do domu, bo spiac 3-4 godziny na dobe wysiadam i nie daje rady

Kocurek wow juz tak czujesz i widzisz malenstwo ?? tylko pozazdroscic :)
ja za to mam jakies klucia w pochwie caly dzien i juz sie zastawiam czy to normalne i czy jest ok ...

Jos a dzieki za gratki :) nie jest to na stowe co prawda , ale zawsze :)

asionek hej coś czytałam że chyba masz synia? gratki;)

mary ja doradzam spacer na świeżym powietrzu ciepły prysznic na kark lub masaż

dziekuje bardzo i sle ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Ewula i reszta babeczek :*
Fluidki prosto z brzuszka od Rafałka;*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~
~~~~
~~
~

Asionek obawiam się ze bedzie ciężko :-( ale postaram się dac rade... Bo jak nie to moze być nie wesoło:-(

dasz rade jakos nic sie nie boj :)))

Zobacz załącznik 349563 Ja :-) i grzyywa :-) tylko sie nie śmiać :-D he :-) Zobacz załącznik 349566 Psina ktora zajada się lizaczkiem wielkanocnym :-) korzystała ze świąt :-)

Zobacz załącznik 349564 Mieszkanko Rafałka ;-) :-)

file:///C:/Documents%20and%20Settings/123/Pulpit/Nowy%20folder%20(3)/DSC00093.JPG

link do jeszcze jednego zdjęcia inaczej nie umiałam go wgrać...

dobrze ci w grzywce :)
a mieszkanko Rafalka super i jakie juz duze !!

mlodamamusiu super brzuszek.
przed chwila dzwonila szwagierka ze Iwa jest grzeczna i ze mozemy sprobowac zeby zostala i nich na noc bo w czerwcu na wesele idziemy i Iwa wlasnie tam ma zostac...zgodzilam sie ale... kurcze juz wiem ze nie bede spac kolejna noc..wczorajszej nocy nie spalam bo myslalam o tym #$#%$^%tescie a dzis w nocy nie bede spac bo jak tu mozna spac jak nie ma twojego baczka obok.wiem ze moze to dla was byc smieszne ale ja sie z mala praktycznie nie rozstaje od 1,7 roku i ciezko mi bez niej

moze to wlasnie bardzo dobry pomysl przed weselem trening :)) bedzie dobrze Iwa da rade napewno :)
gorzej pewnie z toba ...

wiola nie uwierzysz może, ale ja z moim synkiem spałam aż 6 lat :-) potem dostał takie łóżeczko do którego wchodziło się po drabince i choć było nie za duże to i tak często po czytaniu bajki i śmichach chichach zdarzało mi się razem z nim usnąć i całą noc przespać... :)))))

boogie nie cierpię pasztetów :baffled::dry:

paulina mi by się przydały te wysokoenergetyczne gniazdowe hormony!!! :-D Bo mi się nic za bardzo nieeeeee chceeeee.....

asionek ze wszelkiego zwierza koty urzekają mnie najbardziej .... :)
Miałam i miewam podobne kłucia,ale nie za bardzo się tym przejmuję... myślę, że są typowe - w końcu zachodzi w tych rejonach sporo zmian ;)))

mlodamamusia szkoda, że tylko pani z polskiego okazała trochę litości.... ale dasz radę, prawda? :*

oliwka kuruj się i nie forsuj za bardzo!! Co Cię boli - uszka????

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurku,głowa bardzo boli i uszy...najmniejszy szmer a mnie przeszywa ból,wyobraź Sobie z 2 dzieci...
Do tego leki zaczynają działać i ropa mi spływa powoli i się krztuszę no i leki silne,mdli mnie:(
Wszystko bleeee.Ledwo siedzę.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry