reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewula- no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za poniedziałek i za wizyte ,może cos wniesie do sprawy..:)

Mamusia-segregowaniu ubranek to fajne zajęcie:)

Jos- podeślij i Ty mi trochę ~~~~~~~~~~~~~~~ja teraz zachłanna na ~~~~ bo po owu jestem więc każdy ~ na wagę złota :))))

reklama
Ojej ile muszę nadrobić!! :-D

Wiecie co? JUŻ WIDAĆ GOŁYM (NIEUZBROJONYM) ;)))) OKIEM jak maleństwo wierzga!!!! :-):-):-) A jak mnie to łaskocze :szok::-D

pysia mam jeszcze labradora i minikrólika na składzie :-D pasuje coś??? :-D

ewula zapominam się w tym miłym obowiązku :zawstydzona/y: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

made i boogie jak tam ploteczki z ławeczki ??? :-):-) A wiecie - dla mnie to prawie każdy zwierz piękny - nawet obsrywacz pospolity (byle był czysty) Ostatnio u nas na osiedlu zamiast zwykłych gołębi pojawiły się jakieś takie jakby RASOWE i nawet na parapetach nie chcą siedzieć, tylko drzewa oblegają .... ciekawe.... A zaraz za oknem mam strasznie aktywną parę srok i uwielbiam je podglądać jak gniazdo ciągle ulepszają :-D

i co ..... i dooopa - o zwierzynie zaczęłam i zupełnie zapomniałam co komu napisać :dry:

Ostatnia edycja:
kocuerk : suuuuuuuuuuuuuuppppppppppppperrrrrrrrr :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ale fajnie!!!!! ciesz sie i korzystaj bo to piekne chwile :)

mama : a prosze cie bardzo :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mama i jos DZIĘKUJĘ :* strasznie się cieszę :)))))))))))

zaraz poczytam WAS jeszcze raz, ale muszę pranie rozwiesić i kolejne załadować..

kocurek, mama : nie ma za co :)

kocurek : ja tez dzis 2 pralki robilam i rozwieszalam :)
a teraz kurczak mi sie grilluje na kolacje, mlody sie bawi a ja ograniam dom zabawki przed kapiela i z doskoku w necie przegladam ogloszenia
szukam niani na sobote zebysmy razem jechali do gina no i pomocy jakiejsc do domu, bo spiac 3-4 godziny na dobe wysiadam i nie daje rady

Kocurek wow juz tak czujesz i widzisz malenstwo ?? tylko pozazdroscic :)
ja za to mam jakies klucia w pochwie caly dzien i juz sie zastawiam czy to normalne i czy jest ok ...

Jos a dzieki za gratki :) nie jest to na stowe co prawda , ale zawsze :)

asionek hej coś czytałam że chyba masz synia? gratki;)

mary ja doradzam spacer na świeżym powietrzu ciepły prysznic na kark lub masaż

dziekuje bardzo i sle ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Ewula i reszta babeczek :*
Fluidki prosto z brzuszka od Rafałka;*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~
~~~~
~~
~

Asionek obawiam się ze bedzie ciężko :-( ale postaram się dac rade... Bo jak nie to moze być nie wesoło:-(

dasz rade jakos nic sie nie boj :)))

Zobacz załącznik 349563 Ja :-) i grzyywa :-) tylko sie nie śmiać :-D he :-) Zobacz załącznik 349566 Psina ktora zajada się lizaczkiem wielkanocnym :-) korzystała ze świąt :-)

Zobacz załącznik 349564 Mieszkanko Rafałka ;-) :-)

file:///C:/Documents%20and%20Settings/123/Pulpit/Nowy%20folder%20(3)/DSC00093.JPG

link do jeszcze jednego zdjęcia inaczej nie umiałam go wgrać...

dobrze ci w grzywce :)
a mieszkanko Rafalka super i jakie juz duze !!

mlodamamusiu super brzuszek.
przed chwila dzwonila szwagierka ze Iwa jest grzeczna i ze mozemy sprobowac zeby zostala i nich na noc bo w czerwcu na wesele idziemy i Iwa wlasnie tam ma zostac...zgodzilam sie ale... kurcze juz wiem ze nie bede spac kolejna noc..wczorajszej nocy nie spalam bo myslalam o tym #$#%$^%tescie a dzis w nocy nie bede spac bo jak tu mozna spac jak nie ma twojego baczka obok.wiem ze moze to dla was byc smieszne ale ja sie z mala praktycznie nie rozstaje od 1,7 roku i ciezko mi bez niej

moze to wlasnie bardzo dobry pomysl przed weselem trening :)) bedzie dobrze Iwa da rade napewno :)
gorzej pewnie z toba ...

wiola nie uwierzysz może, ale ja z moim synkiem spałam aż 6 lat :-) potem dostał takie łóżeczko do którego wchodziło się po drabince i choć było nie za duże to i tak często po czytaniu bajki i śmichach chichach zdarzało mi się razem z nim usnąć i całą noc przespać... :)))))

boogie nie cierpię pasztetów :baffled::dry:

paulina mi by się przydały te wysokoenergetyczne gniazdowe hormony!!! :-D Bo mi się nic za bardzo nieeeeee chceeeee.....

asionek ze wszelkiego zwierza koty urzekają mnie najbardziej .... :)
Miałam i miewam podobne kłucia,ale nie za bardzo się tym przejmuję... myślę, że są typowe - w końcu zachodzi w tych rejonach sporo zmian ;)))

mlodamamusia szkoda, że tylko pani z polskiego okazała trochę litości.... ale dasz radę, prawda? :*

oliwka kuruj się i nie forsuj za bardzo!! Co Cię boli - uszka????

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurku,głowa bardzo boli i uszy...najmniejszy szmer a mnie przeszywa ból,wyobraź Sobie z 2 dzieci...
Do tego leki zaczynają działać i ropa mi spływa powoli i się krztuszę no i leki silne,mdli mnie:(
Wszystko bleeee.Ledwo siedzę.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry