reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
rureczko tulam skarbie... dwa miesiace szybko zleca. moja biedna, wiem jak ci smutno teraz
Ewcia no to sie wyglupilam... :-)no to zycze szybkiego dojscia do siebie po cc:-)

reklama
Jutro jedzie:( ale dzisiaj on spał, a ja na niego patrzyłam i tak mi smutno było, że tyle czasu go nie zobaczę :((

Cześć Babeczki!
Dziękuję bardzo za gratulacje i za wszystkie milusie słowa... :tak:

Jestem teraz na urlopie w Polsce i dlatego nie ma mnie tyle na bb co zawsze ;-) A wczorajsze usg - nie powiem - bardzo mnie uspokoiło, b do tej pory reakcja części rodziny mojej tutaj była taka, że sama zaczęłam się zastanawiać czy aby nie jestem w ciąży urojonej :angry: Wszyscy tylko: "jak zobaczę, to uwierzę..." :angry: No, ale teraz już nie będą mieli wyjścia - zobaczą na pewno :laugh2:

Wiolka, ja też trzymam kciuki, skoro nie ma @ to nadzieja jest :tak: Przesyłam specjalną porcję fluidków dla Ciebie
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

I dla wszystkich Staraczek też porcję fluidków, na razie pomarańczowe, bo nie wiem, jaka pleć ;-)
Jejku, Dziewczyny, tyle czasu mnie nie było u Was, że nie wiem, co się u Której dzieje... :-:)zawstydzona/y:

Hej rureczka na całe szczęście mamy jeszcze tutaj siebie nawzajem :tak:
Ja trochę wiem jak to jest, bo jesteśmy weekendową parą - ma to swoje plusy i minusy.... ale gdyby nie praca G. w Wawie to o kredycie na domek moglibyśmy sobie tylko pomarzyć... zresztą większe mieszkania we Wrocku tyle co domek kosztują, no coś za coś....

ewcia i ja Ci życzę pomyślnego rozwiązania i dużo zdrówka i siły dla mamusi i dzidziusia :)))))))

Kocurku, dziękować :))

Mama
, torba spakowana już od jakiś 3 tygodni:-D
to fakt doczekać już się nie możemy :))
zaraz chyba zacznę odliczać godziny:laugh2::laugh2:

reklama
Sergee gratuluję :tak: teraz już masz pewność i nikt tego nie podważy :tak:

Rurreczko nie smutaj, pomyśl o tym inaczej, pomyśl, że będziecie tęsknić, ale jak się spotkacie, to będzie wielka radość i to tylko dwa miesiące, które bardzo szybciutko zlecą :tak::tak::tak: wiem, że może łatwo jest mi powiedzieć, ale wszystko zależy od naszego nastawienia, musisz sama się przekonać :tak: to siła naszego umysłu, pozwala nam być silnymi ludźmi!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry