reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rurka - hej! Mam nadzieje, ze ten czas bez meza szybko zleci!!! :*:*

Ewcia - witaj i tu! :-)

A u nas juz powoli przeprowadzkowe klimaty! :happy2::happy2: Bylismy w IKEI obejrzec kuchnie i w meblowym w poszukiwaniu sofy. 1 czerwca przeprowadzka do naszego domku i juz sie nie mozemy doczekac!!!

Poki co zastanawiam sie, czy sobie pracy inaczej nie zorganizowac... 8 h dziennie przed kompem mnie meczy okropnie... :baffled:

reklama
UUU Mary czyli mamy podobnie, tylko ja już zakończyłam przeprowadzkę, zostały mi ostatnie pierdółki i nie mogę się zebrać ich do końca... :dry::szok: chyba moja podświadomość odsuwa tą myśl, że zamykam ten okres mojego życia :sorry2: mieszkałam tutaj prawie 3 lata....

hej
@brak , test I krecha, wiecej testow nie robie bo i po co?
milego dnia

Wiola a nie poszlabys na bete? Zeby jednoznacznie stwierdzic. Z sikaczami czasem roznie bywa - nawet czesciej niz czasem.

ABSOLUTNIE :tak::tak::tak: bogusiu jesteś najpromienniejszą osobą jaką znam wirtualnie.... :-):-):-)

podpisuję się pod tym również :))))

Ewcia - matko jak ten czas leci!!

Rurka - pomysl sobie, ze bedziesz miala swiety spokoj, wiecej czasu dla znajomych i leniuchowanie, nikt nie bedzie glowy zawracal ;-) znajdz plusy i od razu bedzie lepiej. Dasz rade kochana! 2 miesiace to ani dlugo, ani krotko, zleci szybko. Buziam!

I na koniec witam wszystkie pozostałe panie: Libby, Mary, Kocurek, Sergi, Mama, Oliwka, Just, Balbinka Buziaki!

Padam na twarz. Zrobilam sobie kisielek i przerwe.

KOCURKU jaka tam wyzsza polka? Rasowe kotki tez jedza, kupkaja, mialkaja, maja swoje fochy i humorki. Rozni sie tylko tym, ze poluje na muchy i golebie przez szybe (a raczej na szybe balkonowa)....... ba! jak go na balkonie usadowic, to najchetniej schowalby sie we wlasnym futerku :-)

MARY jesli pracodawca zgodzi sie, to zrob tak. Praca przy kompie przez tyle h moze byc szkodliwa.

O matko! Ja tez juz chce rodzic! &&&&&&&&& za mamusie i Maluszka bede trzymala za 3 dni :-)

Ostatnia edycja:
Libby - dzieki! :-) Ja teraz pracuje 3 dni w tyg., wiec jak to rozloze na 5 dni, to bedzie 4,5 h dziennie, a to juz lepiej. Mysle, ze wkrotce bedzie ze mna jeszcze gorzej, bo juz teraz mecze sie okropnie, a to dopiero 10 tydz. :eek: A u Ciebie tez szybko zleci do porodu! ;-)

Pok - hejka! :-)

Jeeeeeeeeeeju, mdlosci znow mnie mecza!!! :-:)sad:

Pok dziękuję :zawstydzona/y:

kurcze tyle miłych słów jak ja biedny żuczek dam radę to unieść w dniu dzisiejszym??? :sorry2:

Też macie takiego leniwca? :szok: śniadania jeszcze nie miałam okazji zjeść, bo koleżanka chce mi pomóc przewieźć ostatnie rzeczy, a ja kompletnie miotam się wśród tych kilku torebek i nie wiem co mam gdzie włożyć, jak zapakować pościel, a może to tylko wymówka???? :dry::dry::dry:

Boogie - tylko sie nie przemecz za bardzo! I zjedz sniadanko, bo musisz miec sile! Len u mnie tez, przysypiam nad kompem i walcze z bolem glowy... :sorry:

Dzień dobry Kochane :))))

Kocurek - superaśne te kociaki :-D))))) osobiście mam już słabość do tego czar(N)usia :)))

mary - witaj Kochana :* jak pięknie ta fasoleczka kiełkuje :-) echh....
U mnie w porządku, samopoczucie OK, noga już chodzi :-) teraz walczę z niskim ciśnieniem i co z tym związane, omdleniami...ale myślę, że kilka tygodni i się uspokoi.
Życzę Ci żeby Cię te mdłości szybko opuściły, bo wiem jak bardzo mogą uprzykrzyć życie :)))

Sergii - witaj :-) najcudowniejszy 7mm obraz jaki można sobie tylko wymarzyć...

Wiola - kurde felek... :(((( przykro mi z powodu braku kreseczek

mamitka - buziol Słoneczko :*

młodamamusia - kartkówki też mogliby Ci już darować ;-)

just - promyczku :-D))))) i ja się pod tym podpisuję !!!!!!!

A teraz kawa :))))))))))))))))))

reklama
Made Cześć Kochana :-)
mogę się tam w kolejeczce po kawusię ustawić? :sorry2: wszystkie herbaty i kawy wyprowadzone do nowego mieszkania i żuczek został tylko z mlekiem a kawy ani okruszynki...
Kawa dziś tylko dla smaku, bo ciśnienie już mam wysokie :dry: podniosło mi się w ciągu kliku minut... Ale nie chce już mówić o co chodzi, bo muszę się pozbyć negatywnych emocji i wyluzować :tak:

Szukam swojego ZEN nie widziałaś go gdzieś Made? :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry