reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made - dziekuje Ci, kochana!!! A ja zycze, by te omdlenia odpuscily. Sama mam niskie cisnienie, ale teraz jakos w normie. ;-)

Zaraz lunch u mnie, a tymczasem kreca mi sie tu ludzie nad glowa i klikac nie mam jak... :eek:

reklama
just - :-D wyłaź z dziury, pokarmimy te, no....obsraj coś tam :)))))
A kawy Ci u mnie dostatek, wolisz z gruntu czy z granulek ? :-p

mary - ja raz normalnie usnęłam w pracy :szok: po 20 minutach się ocknęłam...dobrze, ze to nie był erotyczny sen, bo trwałoby to znacznie dłużej :-D))))

pysia - hej :-)

Made Po proszę tą z granulek, mleko na szczęście u mnie jest, więc sobie zaleję od serca ;-) chyba muszę się z Tobą na te obsrywacze wybrać :-D troszkę wypuścić ciśnienie, albo pójdę do noweo mieszkanka i się zaszyję na kilka godzin, żeby odetchnąć trochę, tylko tam neta brak i doopka nie popiszę z Wami :dry:

:-D Mary weź przykład z Made i chociaż o erotykach nie śnij w pracy hahahahahaha

pojechalam po wyniki z mala...
posiedzialam sobie w poczekalni, u lekarza okazalo sie ze wynikow malej nie ma bo powstal skrzep i znowu kuc trzeba ale nie dzis tylko jutro bo dzis juz mala jadla,a w poniedzialek po wyniki znowu bede musiala jechac , potem poszlam do biedronki po jogurty i wzielam mezowi piwo ktore iwa zwalila z tasmy czym samym oblala i mnie i siebie i jeszcze musialam zaplacic za to piepszone piwo.... mam dosc mama nerwa i klon ci sie chce i jeszcze tej pie....@ tez nie ma i kresek II tez nie ma. i w dupie z tym wszystkim.
normalnie czuje ze za chwile sie rozkleje ....
ide dzialac do ogrodu
pok a na bet nie poszlam bo sie boje...wiem ze jak zobacze wynik negatywny to ostatnie ziarenko nadzieji prysnie i zostanie dol

Ostatnia edycja:
just - :-D)))) z tym podwyższonym ciśnieniem to nawet nie możesz myśleć o erotykach :))))))

A dzisiaj mówili w DDTVN o tej dziurze ozonowej nad Polską, żeby uważać z opalaniem i stosować kremy z filtrami, a jeszcze wczoraj o tym pisałam :confused:

Made definitywnie idę z Tobą na te karmienie tych obsrywaczy pospolitych... Postanowione, właśnie Pasztet Belgijski( nowa, dosadna nazwa dla tatusia mojego Kosmonauty) utwierdził mnie w przekonaniu, że ten dzień mogę albo uratować wychodząc i zajmując głowę czymś innym, albo siedzieć teraz i się denerwować... :dry::dry::dry:

just - a jak powszechnie wiadomo, pasztety są szkodliwe dla kobiet w ciąży ;-)
I nie daj Kochana żadnemu podludziowi satysfakcji :)) Głowa w górę, pierś do przodu !!!!!
A spacerek dobrze Ci zrobi :)))

No nie dam, nie dam!!!! Tylko wiesz chce to załatwić jak ludzie cywilizowani, nie chcę walczyć, bo szkoda mi sił, a czasu coraz mniej, Maluszek niedługo może się pojawić na świecie, a ja zostanę z ręką w nocniku, później nie będę miała siły jeszcze po urzędach latać, składać papiery w sądzie itp... On musi się ze swoim prawnikiem skontaktować, bo poprosiłam o jeo aders, albo kontakt, do jego prawnika :szok: Made i on ma 30 lat??? No wybacz, ale ja się przy nim czuje STARA, nie fizycznie, ale psychicznie i jak bym rozmawiała z gówniarzem się czuję :wściekła/y: więc zapytałam go czy chce wiedzieć, czy to jego dziecko czy chce testów dna które tak podkreślał, że chce zrobić i co???? Ustali to z prawnikiem...

Idę do nowego mieszkania, wpadam w wir pracy i szukam swojego ZEN... :dry:

Made,Pysia-witajcie babeczki:)

byłam na kawie u kumpeli-gorąco sie u nas zrobiło,ze hej,rano wygladało ,ze bedzie padac a teraz ....patelnia.

biore sie za obiad..

reklama
just - policz do dziesięciu, weź dwa głębokie i ruszaj Kochana na podbój Świata !!!!! :-D
Wiem jak to jest z takim nierozgarniętym samczym umysłem, i jeśli mogę coś doradzić, to tylko spokój i totalna ignorancja ;) Rób swoje Kochana, i pokaż mu co znaczy kobieca determinacja ;-)

mamitka - heloł :-D a co gotujesz ? U mnie dzisiaj słynne już placki po węgiersku :-p już mi ślinka cieknie...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry