- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mademoiselle
Fanka BB :)
just - wyłaź z dziury, pokarmimy te, no....obsraj coś tam ))))
A kawy Ci u mnie dostatek, wolisz z gruntu czy z granulek ?
mary - ja raz normalnie usnęłam w pracy po 20 minutach się ocknęłam...dobrze, ze to nie był erotyczny sen, bo trwałoby to znacznie dłużej ))))
pysia - hej :-)
A kawy Ci u mnie dostatek, wolisz z gruntu czy z granulek ?
mary - ja raz normalnie usnęłam w pracy po 20 minutach się ocknęłam...dobrze, ze to nie był erotyczny sen, bo trwałoby to znacznie dłużej ))))
pysia - hej :-)
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Made Po proszę tą z granulek, mleko na szczęście u mnie jest, więc sobie zaleję od serca ;-) chyba muszę się z Tobą na te obsrywacze wybrać troszkę wypuścić ciśnienie, albo pójdę do noweo mieszkanka i się zaszyję na kilka godzin, żeby odetchnąć trochę, tylko tam neta brak i doopka nie popiszę z Wami
Mary weź przykład z Made i chociaż o erotykach nie śnij w pracy hahahahahaha
Mary weź przykład z Made i chociaż o erotykach nie śnij w pracy hahahahahaha
WIOLKA1509
pojechalam po wyniki z mala...
posiedzialam sobie w poczekalni, u lekarza okazalo sie ze wynikow malej nie ma bo powstal skrzep i znowu kuc trzeba ale nie dzis tylko jutro bo dzis juz mala jadla,a w poniedzialek po wyniki znowu bede musiala jechac , potem poszlam do biedronki po jogurty i wzielam mezowi piwo ktore iwa zwalila z tasmy czym samym oblala i mnie i siebie i jeszcze musialam zaplacic za to piepszone piwo.... mam dosc mama nerwa i klon ci sie chce i jeszcze tej pie....@ tez nie ma i kresek II tez nie ma. i w dupie z tym wszystkim.
normalnie czuje ze za chwile sie rozkleje ....
ide dzialac do ogrodu
pok a na bet nie poszlam bo sie boje...wiem ze jak zobacze wynik negatywny to ostatnie ziarenko nadzieji prysnie i zostanie dol
posiedzialam sobie w poczekalni, u lekarza okazalo sie ze wynikow malej nie ma bo powstal skrzep i znowu kuc trzeba ale nie dzis tylko jutro bo dzis juz mala jadla,a w poniedzialek po wyniki znowu bede musiala jechac , potem poszlam do biedronki po jogurty i wzielam mezowi piwo ktore iwa zwalila z tasmy czym samym oblala i mnie i siebie i jeszcze musialam zaplacic za to piepszone piwo.... mam dosc mama nerwa i klon ci sie chce i jeszcze tej pie....@ tez nie ma i kresek II tez nie ma. i w dupie z tym wszystkim.
normalnie czuje ze za chwile sie rozkleje ....
ide dzialac do ogrodu
pok a na bet nie poszlam bo sie boje...wiem ze jak zobacze wynik negatywny to ostatnie ziarenko nadzieji prysnie i zostanie dol
Ostatnia edycja:
mademoiselle
just - )))) z tym podwyższonym ciśnieniem to nawet nie możesz myśleć o erotykach )))))
A dzisiaj mówili w DDTVN o tej dziurze ozonowej nad Polską, żeby uważać z opalaniem i stosować kremy z filtrami, a jeszcze wczoraj o tym pisałam
A dzisiaj mówili w DDTVN o tej dziurze ozonowej nad Polską, żeby uważać z opalaniem i stosować kremy z filtrami, a jeszcze wczoraj o tym pisałam
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Made definitywnie idę z Tobą na te karmienie tych obsrywaczy pospolitych... Postanowione, właśnie Pasztet Belgijski( nowa, dosadna nazwa dla tatusia mojego Kosmonauty) utwierdził mnie w przekonaniu, że ten dzień mogę albo uratować wychodząc i zajmując głowę czymś innym, albo siedzieć teraz i się denerwować...
mademoiselle
just - a jak powszechnie wiadomo, pasztety są szkodliwe dla kobiet w ciąży ;-)
I nie daj Kochana żadnemu podludziowi satysfakcji ) Głowa w górę, pierś do przodu !!!!!
A spacerek dobrze Ci zrobi ))
I nie daj Kochana żadnemu podludziowi satysfakcji ) Głowa w górę, pierś do przodu !!!!!
A spacerek dobrze Ci zrobi ))
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
No nie dam, nie dam!!!! Tylko wiesz chce to załatwić jak ludzie cywilizowani, nie chcę walczyć, bo szkoda mi sił, a czasu coraz mniej, Maluszek niedługo może się pojawić na świecie, a ja zostanę z ręką w nocniku, później nie będę miała siły jeszcze po urzędach latać, składać papiery w sądzie itp... On musi się ze swoim prawnikiem skontaktować, bo poprosiłam o jeo aders, albo kontakt, do jego prawnika Made i on ma 30 lat??? No wybacz, ale ja się przy nim czuje STARA, nie fizycznie, ale psychicznie i jak bym rozmawiała z gówniarzem się czuję więc zapytałam go czy chce wiedzieć, czy to jego dziecko czy chce testów dna które tak podkreślał, że chce zrobić i co???? Ustali to z prawnikiem...
Idę do nowego mieszkania, wpadam w wir pracy i szukam swojego ZEN...
Idę do nowego mieszkania, wpadam w wir pracy i szukam swojego ZEN...
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Made,Pysia-witajcie babeczki
byłam na kawie u kumpeli-gorąco sie u nas zrobiło,ze hej,rano wygladało ,ze bedzie padac a teraz ....patelnia.
biore sie za obiad..
byłam na kawie u kumpeli-gorąco sie u nas zrobiło,ze hej,rano wygladało ,ze bedzie padac a teraz ....patelnia.
biore sie za obiad..
reklama
mademoiselle
just - policz do dziesięciu, weź dwa głębokie i ruszaj Kochana na podbój Świata !!!!!
Wiem jak to jest z takim nierozgarniętym samczym umysłem, i jeśli mogę coś doradzić, to tylko spokój i totalna ignorancja Rób swoje Kochana, i pokaż mu co znaczy kobieca determinacja ;-)
mamitka - heloł a co gotujesz ? U mnie dzisiaj słynne już placki po węgiersku już mi ślinka cieknie...
Wiem jak to jest z takim nierozgarniętym samczym umysłem, i jeśli mogę coś doradzić, to tylko spokój i totalna ignorancja Rób swoje Kochana, i pokaż mu co znaczy kobieca determinacja ;-)
mamitka - heloł a co gotujesz ? U mnie dzisiaj słynne już placki po węgiersku już mi ślinka cieknie...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: