reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Boogie - w porzadku, dziekuje! :-) Z rana nie mam az takich mdlosci, wiec nie jest zle, ale potem... :eek: Moze dzis mnie ominie... A u Ciebie?

reklama
Witajcie :-):-):-)

mary miłego!!!! I mdłości oby szerokim łukiem Cię omijały!!!

sergi GRATULACJE PIERWSZEGO UJRZENIA PEREŁKI :))))))))))))))))))))))))))) coś niesamowitego.......... nie..?

wiola nie ma @??? hmmmmm to chyba nie zaszkodzi jak jeszcze potrzymam &&&&&&&&&&&&&&& :) :) :) a nóż widelec.....

libby a to wszystko już jasne dla mnie... :) To w takim razie zamykamy temat kalorii i kilogramów :-D bo i tak po urodzeniu będzie tyyyyyyle biegania i niespania, że zlecą nie wiadomo kiedy!!! Uważaj na siebie na tym słoneczku :))))

boogie witaj nasze Najjaśniejsze Forumowe Słonko!! :-)

made łaaaaaaadne ubranko no no :tak::-) też takie lubię :-)

oliwka aaaajjjjj jeszcze uszy Ci doszły?????? ZDROWIEJ SZYBKO !!!! BUZIAKI :))))))))))

mlodamamusia negocjuj negocjuj :tak:

Ostatnia edycja:
Mary u mnie spokojnie, ostatnio zasypiam jak kamień, przesypiam całą noc, tylko jak się na jednym boku, to Maluszek się ułoży tak jak jemu jest wygodnie i później musi razem ze mną zmienić pozycję, więc chwilę się pokręcić musi i znów jest spokój :-) skurcze mnie już nie męczą :happy2:

Kocurrku :szok: :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: dziękuję za miłe słowa, ale czy na pewno mówisz o tej samej Boogie? :sorry2:

JUST liczylam kolarzy z seksownymi tyleczkami ;-) barany jakos nie przyszly mi do glowy
KOCURKU poki co nie planuje slonka. Wzielam sie za robote. Gulasz juz pyrczy, pranie wstawione, Stefan wyczesany... jeszcze sporo, ale mam prawie 3 miesiace na uporzadkowanie ;-) moje kochanie mi pomaga- prasuje sterte ciuchow i poscieli. Wlaczyl Debussy'ego hihi mowiac, ze na malego dobrze to robi... mnie juz nerw bierze, ale chyba ma racje. Malusze spokojniutki, delikatnie daje o sobie znac. eh, te chlopy

O RAJUUUU :-D Koccurrku takiego komplementu nigdy nie dostałam :szok: dziękuję bardzo :-D
:zawstydzona/y:się przyznać, ale EGO mi skoczyło do góry :-D:-D:-D

Libby tekst o wyczesanym Stefanie mnie powalił na kolana chodzi za pewne o kota, ale rozbawił mnie bardzo i te seksowne tyłeczki kolarzy hahahahahaha

Ostatnia edycja:
Boogie - no to super, ze dobrze Ci sie spi!!! :-) To jednak wazne teraz sie wyspac! :-)

Kocurek - witaj! :-) Dziekuje! :*:*

Libby - odsypiaj! :-)

Cześć Kochane :biggrin2:

Późnym wieczorkiem, ale melduję się na moment ;-)
Byliśmy dzisiaj u lekarza na pierwszej wizycie :tak: Nasza Perełka zdrowa i duża - ma już cale 7mm i silne, bijące serduszko :laugh2: Wszystko w jak najlepszym porządku! Mam też 3 zdjęcia z usg, ale niestety nie mam dostępu do aparatu i skanera, więc wstawię je dopiero jak już wrócę do domku :tak:

Jesteśmy przeszczęśliwi, a przyszły Tatuś pęka z dumy! ;-)

Gratulacje:) Wzruszyłam się:))))

Jestem i ja.Siedzę w pracy a na 12.30 mam lekarza.Wywnioskowałam,że mam zapalenie zatok,wszelkie objawy o tym świadczą.Nigdy nie miałam ale to chyba to.Bardzo źle się czuję,każdy szmer sprawia mi ból.Muszę zaraz biec do banku itp.
Witam wszystkie Panie:)))
Boogie,to prawda,jesteś jak promyk słońca:)))

witam sie i ja:0

śniadanie zjedzone-cos tam poczytałam więc

Made- przyjemności na ławeczce :)))

Sergii -juz gratulowałam ,ale co tam-jeszcze raz Gratuluję:)

Asionek- a Ty juz wiesz ,ze synus bedzie ?? :)

Wiola- ......no wiecie co...co tu myslec jak sie już 4ty dzień spóznia...ja też trzymam jeszcze-&&&&&&&&&&&& !!! :*

Mamusia-papa i do zo:)

Just-Ty pewnie z usmiechem na ustach urodzisz:))

Kocurek-heloł,cześć i czołem:)

Mary- cześć słodziaku-wyslij mi trochę ~~~~~~~~:-p

Oliwka- zdrówka...

u mnie 16d.c i już nogami przebieram przed testowaniem,ale to jeszczeee trocheee..

reklama
Dla libby galeria moich kotków - od lewej: Tequilka [*], Rudeńka[*], Itusia[*]

A na końcu czarny kocur - Togo :))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry