- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czarny Kocur
Made by Made :*
Witajcie :-):-):-)
mary miłego!!!! I mdłości oby szerokim łukiem Cię omijały!!!
sergi GRATULACJE PIERWSZEGO UJRZENIA PEREŁKI )))))))))))))))))))))))))) coś niesamowitego.......... nie..?
wiola nie ma @??? hmmmmm to chyba nie zaszkodzi jak jeszcze potrzymam &&&&&&&&&&&&&&& a nóż widelec.....
libby a to wszystko już jasne dla mnie... To w takim razie zamykamy temat kalorii i kilogramów bo i tak po urodzeniu będzie tyyyyyyle biegania i niespania, że zlecą nie wiadomo kiedy!!! Uważaj na siebie na tym słoneczku )))
boogie witaj nasze Najjaśniejsze Forumowe Słonko!! :-)
made łaaaaaaadne ubranko no no :-) też takie lubię :-)
oliwka aaaajjjjj jeszcze uszy Ci doszły?????? ZDROWIEJ SZYBKO !!!! BUZIAKI )))))))))
mlodamamusia negocjuj negocjuj
mary miłego!!!! I mdłości oby szerokim łukiem Cię omijały!!!
sergi GRATULACJE PIERWSZEGO UJRZENIA PEREŁKI )))))))))))))))))))))))))) coś niesamowitego.......... nie..?
wiola nie ma @??? hmmmmm to chyba nie zaszkodzi jak jeszcze potrzymam &&&&&&&&&&&&&&& a nóż widelec.....
libby a to wszystko już jasne dla mnie... To w takim razie zamykamy temat kalorii i kilogramów bo i tak po urodzeniu będzie tyyyyyyle biegania i niespania, że zlecą nie wiadomo kiedy!!! Uważaj na siebie na tym słoneczku )))
boogie witaj nasze Najjaśniejsze Forumowe Słonko!! :-)
made łaaaaaaadne ubranko no no :-) też takie lubię :-)
oliwka aaaajjjjj jeszcze uszy Ci doszły?????? ZDROWIEJ SZYBKO !!!! BUZIAKI )))))))))
mlodamamusia negocjuj negocjuj
Ostatnia edycja:
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Mary u mnie spokojnie, ostatnio zasypiam jak kamień, przesypiam całą noc, tylko jak się na jednym boku, to Maluszek się ułoży tak jak jemu jest wygodnie i później musi razem ze mną zmienić pozycję, więc chwilę się pokręcić musi i znów jest spokój :-) skurcze mnie już nie męczą
Kocurrku dziękuję za miłe słowa, ale czy na pewno mówisz o tej samej Boogie?
Kocurrku dziękuję za miłe słowa, ale czy na pewno mówisz o tej samej Boogie?
Czarny Kocur
ABSOLUTNIE bogusiu jesteś najpromienniejszą osobą jaką znam wirtualnie.... :-):-):-)
JUST liczylam kolarzy z seksownymi tyleczkami ;-) barany jakos nie przyszly mi do glowy
KOCURKU poki co nie planuje slonka. Wzielam sie za robote. Gulasz juz pyrczy, pranie wstawione, Stefan wyczesany... jeszcze sporo, ale mam prawie 3 miesiace na uporzadkowanie ;-) moje kochanie mi pomaga- prasuje sterte ciuchow i poscieli. Wlaczyl Debussy'ego hihi mowiac, ze na malego dobrze to robi... mnie juz nerw bierze, ale chyba ma racje. Malusze spokojniutki, delikatnie daje o sobie znac. eh, te chlopy
KOCURKU poki co nie planuje slonka. Wzielam sie za robote. Gulasz juz pyrczy, pranie wstawione, Stefan wyczesany... jeszcze sporo, ale mam prawie 3 miesiace na uporzadkowanie ;-) moje kochanie mi pomaga- prasuje sterte ciuchow i poscieli. Wlaczyl Debussy'ego hihi mowiac, ze na malego dobrze to robi... mnie juz nerw bierze, ale chyba ma racje. Malusze spokojniutki, delikatnie daje o sobie znac. eh, te chlopy
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
O
oliwkakarolina
Gość
Cześć Kochane
Późnym wieczorkiem, ale melduję się na moment ;-)
Byliśmy dzisiaj u lekarza na pierwszej wizycie Nasza Perełka zdrowa i duża - ma już cale 7mm i silne, bijące serduszko Wszystko w jak najlepszym porządku! Mam też 3 zdjęcia z usg, ale niestety nie mam dostępu do aparatu i skanera, więc wstawię je dopiero jak już wrócę do domku
Jesteśmy przeszczęśliwi, a przyszły Tatuś pęka z dumy! ;-)
Gratulacje Wzruszyłam się)))
Jestem i ja.Siedzę w pracy a na 12.30 mam lekarza.Wywnioskowałam,że mam zapalenie zatok,wszelkie objawy o tym świadczą.Nigdy nie miałam ale to chyba to.Bardzo źle się czuję,każdy szmer sprawia mi ból.Muszę zaraz biec do banku itp.
Witam wszystkie Panie))
Boogie,to prawda,jesteś jak promyk słońca))
mama05
prrrryy szaaaalona :))
witam sie i ja:0
śniadanie zjedzone-cos tam poczytałam więc
Made- przyjemności na ławeczce ))
Sergii -juz gratulowałam ,ale co tam-jeszcze raz Gratuluję
Asionek- a Ty juz wiesz ,ze synus bedzie ??
Wiola- ......no wiecie co...co tu myslec jak sie już 4ty dzień spóznia...ja też trzymam jeszcze-&&&&&&&&&&&& !!! :*
Mamusia-papa i do zo
Just-Ty pewnie z usmiechem na ustach urodzisz)
Kocurek-heloł,cześć i czołem
Mary- cześć słodziaku-wyslij mi trochę ~~~~~~~~
Oliwka- zdrówka...
u mnie 16d.c i już nogami przebieram przed testowaniem,ale to jeszczeee trocheee..
śniadanie zjedzone-cos tam poczytałam więc
Made- przyjemności na ławeczce ))
Sergii -juz gratulowałam ,ale co tam-jeszcze raz Gratuluję
Asionek- a Ty juz wiesz ,ze synus bedzie ??
Wiola- ......no wiecie co...co tu myslec jak sie już 4ty dzień spóznia...ja też trzymam jeszcze-&&&&&&&&&&&& !!! :*
Mamusia-papa i do zo
Just-Ty pewnie z usmiechem na ustach urodzisz)
Kocurek-heloł,cześć i czołem
Mary- cześć słodziaku-wyslij mi trochę ~~~~~~~~
Oliwka- zdrówka...
u mnie 16d.c i już nogami przebieram przed testowaniem,ale to jeszczeee trocheee..
reklama
Czarny Kocur
Dla libby galeria moich kotków - od lewej: Tequilka [*], Rudeńka[*], Itusia[*]
A na końcu czarny kocur - Togo )))))
A na końcu czarny kocur - Togo )))))
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: