reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maryla - ale ty dostaniesz kopa :tak: Co mówiłam o pisaniu postów jeden pod drugim zaraz po sobie? Regulamin się kłania :tak:

A ja właśnie jem śniadanie bo żeśmy sobie pofolgowali i pospali ale o 1 w nocy Karola wstała jak po drzemce że ją ząbek boli i się wierciła do 3-4 rano i nie spała. Niech jej te górne piątki już się przebiją bo już zaczynam mieć dość :wściekła/y: To już druga taka noc że staje :no:

reklama
a co ja zrobie że mi się przypomniało jak juz tamtego zapisałam ???? jakbym miała czekac az ktoś napisze to bym zapomniała no cgyba że można jakoś dopisac ale ja nie umiem a poza tym zakazane żeczy lepiej smakują :):):):)

Marylcia - w dolnym pasku pod postem masz "edytuj" i bardzo szybko wchodzisz do edycji posta. Chodzi o to że potem moderatorzy mają pełno roboty z porządkami - jak wczoraj - zniknęło ponad 9 stron właśnie takich postów. A i znalezienie czegoś na forum utrudnia życie.

Nie chce truć dupy ale za takie powielanie i mnożenie postów można nawet bana dostać. Tylko dobrej woli moderatorek działu staraczek nie mają jeszcze co poniektóre bana lub zawieszonego tymczasowo konta. Weźcie pod uwagę też prace moderatorów :tak: A opcja edycji posta jest prosta i w widocznym miejscu :tak:

Dzisiaj rano rozbił się prezydencki samolot. Na pokładzie był Lech Kaczyński z żoną i połową rządu. Łącznie 132 osoby zginęły - prawdopodobnie nikt nie przeżył. Rozbili się pod Moskwą podczas podchodzenia do lądowania.
(*)​

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Slyszalyscie o tragedii samolotu prezydenckiego? kaczynski niezyje, jego zona i w ogole 90 osob. tragedia.

pysia no ja cos słyszałam ale jeszcze nie czytałam artykułu ale ogólnie masakra ciekawe czy to przypadek ??

Maryla, przeciez to chyba nie bylo celowe. Mowia, ze jednak 132osoby.
Ale tragedia :(((( wciaz nie moge w to uwierzyc :(((

[*]

Ironicznie powiem: Lechu lubił robić żałoby narodowe - ta ostatnia udała mu się najlepiej :-(

(*)

reklama
Maryla, dokladniw. Bedzie sie dzialo u mnie dzis. Ale mam chetke ostatnio ho ho ho

I tak jak mowili, ze ludzie beda ginac w tragediach i to sie sprawdza. Co chwile jakas katastrofa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry