reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
tragedia jest i załoba narodowa tez pewno będzie jak to mówią jak nie urok to sraczka ciekawe kogo teraz prezydentem mianują?? czy premier będzie pełnił tą role czy będą nowe wybory chyba premier ale ja się nie orjentuje jakie są przepisy w takim wypadku

wiem że to nie na temat ale wirtualnie jestem w ciąży weszłam na grzęda.pl zalogowałam sie mam tam 2 dniowe bliźniaki które zdażyły się już pokłucić :) teraz zbieram punkty na zakupy bo ludzi nie ma - no wiem to nie pora na takie zwierzenia ale czubek ze mnie i nie mogłam się powstrzymać, ja wiem że to tragedia ale jestem jakoś tak skonstruowana że jak kogoś osobiscie nie znam to jakos nie umiem tak przezywać :( jakiś wybrakowany model czy co ????

acha dziś sie dowiedziałam że byłam wczesniakiem jakiś miesiąc wczesniej się urodziłam :) i miało być tak że w poniedziałek matka miała jechac do innego miasta na usg zobaczyć co będzie :) a ja się w sobote urodziłam :):):):):):) robiłam ją w konia od małego znaczy się :):):):)

reklama
Zgodnie z Konstytucją władzę w Państwie przejmuje Marszałek Bronisław Komorowski.

A ja siadam do pisania wstępu do mojej pracy - bardzo mi się nie chce ale trzeba :dry:

A wybory prezydenckie o ile dobrze kojarzę to w tym roku miały być więc Komorowski niedługo porządzi.

:-( słyszałam o tragedii , po prostu szok , ogromie współczuję rodzinom ... szok:szok::szok:.
u mnie też szok fasolki nie ma :szok: , cykl zwariował ,,, zła jestem jak osa , tłumaczę sobie to ale coś marnie mi idzie . po @ mam wizytę i zaczynam sie wspomagać bo inaczej nie da rady ,,, :-D..

bb77: współczuję Ci kochana @ przyszła czy beta nic nie wykazała??? masz racje jak trzeba to się wspomagajcie przecież to nic takiego jak nam po 6-ciu m-cach nic nie zdziałamy to będe brała wspomagacze ale to dopiero moja pierwsza próba była i zobaczymy co wyjdzie :):):)

bb - współczuję - wiem jakie to jest irytujące :dry:

A ja siadłam do wstępu i czuję się jak debil :dry: mam pomroczność jasną i brak jakichkolwiek pomysłów co ja mam w ogóle napisać. Staram się się przekminić ale mam jakieś chyba zaciemnienie bo nic wymyślić nie mogę.

Maryla, a jestem taka, ze przezywam bez wzgledu na to, czy kogos znam czy tez nie. Jest mi cholernie smutno z powodu takiej tragedíi, dodatkowo nie potrafie sobie wyobrazic co czuja rodziny i jak bedzie wygladal pogrzeb skoro wszystkie ciala spalone. Moze po prostu beda miec miejsce na cmentarzu, uzbieraja prochy i tyle. No nie wiem. Szkoda bardzo tych ludzi. To okrutne
W tym roku mialy byc wybory na nowego prezydenta to fakt

bb, to nic ze nie udalo sie. Mam nadzieje, ze po wspomagaczach bedzie oki. Wrzuc na luz.

Drugie pranie sie juz konczy prawie, pozniej doprowadze sie do porzadku
Znacie jakies sposoby na rozdwajajace sie pazurki? wczesniej troszke mi sie rozdwajaly, a teraz na cala dlugosc :( i jestem tym zalamana, bo mam dosyc dlugie, a musze je zlikwidowac, by sie dalej nie rozdwoily

Witam sie ponownie.wrocilismy z zakupów mam wszystko co mialam kupic,Tom sklada z dziecmi hustawka na ogrodzi...jak wrocilismy do domu i wlaczylm TV- to normalnie lzy mi lecialy jak podawali nazwiska osok ktore zginely:-:)-:)-(tyle osob i to u celu podrozy...ja tam za naszym prezydentem nie przepadalam jakos wyjatkowo,ale mimo wszystko smutno mi-wiadomo,ze rzadowy samoot zawsze jest dopilnowany,posprawdzany a mimo to taka katastrofa...od razu przypomnialo mi sie jak lecielismy do Grecji,moja siora na Dominikane...to moze spotkac kazdego...smutne to......

Mama to fajnie, ze hustawka kupiona. dzieci beda miec radoche. ja tez zwolenniczka prezydenta nie bylam ale mimo wszystko jest mi smutno i przykro, bo ja to juz taka wrazliwa jestem.

reklama
mama - a kto kochał naszego prezydenta? Był jaki był - ponoć źle się o zmarłych nie mówi.

Dziewczyny - proszę o pomoc - okazało się ze muszę zrobić do tej pracy ankietę :dry: Ankieta będzie czynna do jutra do 20. Bardzo was proszę o wypełnienie - tam są aż dwa pytanka i można zaznaczać ile się chce w pierwszym. Będę wdzięczna za pomoc :tak:

Tutorial dla rodziców - www.ankietka.pl

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry