reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie dziewczyny. Nie było mnie kilka dni. Niestety moja babcia umarła i musiałam to przezyć po swojemu. Jestesmy juz u siebie. Trochę pozaziębiani. Zajełam się światecznymi dekoracjami i menu, za duzo nie myslę. Leżę duzo bo jak poszaleję to znów wracają skurcze.
Pozdrawiam wszystkie, niestety nie nadrobię bo za duzo. Chociaż BB ostatnio wyludnione przedświątecznie.
Fluidki dla chetnych~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Wisienka - bardzo mi przykro. Mam nadzieje, ze babcia nie musiala nadmiernie cierpiec. Tulam kochana! Znam to uczucie...

Wiolka jak tam Iwusia? :-)
Kocurek jak tam dzidzia ? ktory to juz tydzień ? ;-)

Opowiadajcie co u was no
:-)

mlodamamusiu a wiec ...niunia spi , zasnela bez cycy i jestem super szczesliwa a ja spadam do ogrodu , popracowac troche .
:-)
buzi dla brzusia

mlodamamusia no więc - który to tydzień...... będzie ze 16-ty chyba (wg usg jest troche dalej) :)))) maleństwo się wierci i myślę, że je już wyczuwam :)))

jdę suszyć włosy

reklama
pok mam wizytę w środę, może jakaś fotka będzie, mam też fotki z genetycznego ale dość niewyraźne - tam pomiary sie lliczyły a nie dzidziuś jako taki niestety...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry